2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náhradní brankář Dobrovodský vystřelil v nastavení Větřní bod! Minule si po gólu nechal udělat růžový přeliv, tak uvidíme, s čím přijde tentokrát, směje se kapitán Gutheis


Branky


0

Dějou se věci... Martin Dobrovodský musel jakožto náhradní gólman Větřní i tentokrát do pole a opět zachránil své spoluhráče vstřeleným gólem! Jak probíhalo okresní derby?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velešín začal lépe

Duel tabulkových sousedů ze čtvrté a páté pozice načali lépe Velešínští. Byl rychlejší, lepší kombinačně a důraznější. Tým Větřní se už tradičně dostává do otáček o něco pomaleji, Velešíén tak měl volnou cestu k Pavelkově bráně. V 5. minutě ještě Zimek zaváhal, ale hosté se radovali z gólu o třináct minut později. To se Ginzelovi nepovedla malá domů a spolupráce se svým brankářem a s přispěním Mikeše doputoval balón do sítě – 0:1. Větřní si to nejlepší z poločasu schovalo na 40. minutu. Domácí předvedli parádní nacvičenou kombinaci a kanonýr Weinhard už věděl, jak naložit s míčem – neomylně ho poslal do šibenice Kothánkovy brány – 1:1. Domácí tak vybojovali z prvního poločasu maximum.

Kothánek likvidoval tutovky

Ve druhé půli už bylo aktivnější Větřní. Jenomže domácí pálili i ty nejtutovější šance a Kothánek výbornými zákroky držel naděje Velešínských. A ty ještě vzrostly po Fišerově trefě z 65. minuty! Ten využil pobídky od Grznárika a rozvlnil síť – 1:2. Větřní se ne a ne prosadit a jako kdyby to domácí tušili, poslali i v tomto zápase na plac náhradního brankáře Dobrovodského, který se trefil při naskočení do útoku už v minulém kole. A po tlaku domácího celku to byl právě Martin Dobrovodský, kdo dotlačil s přispěním hostujícího hráče míč ve druhé minutě nastavení za brankovou čáru a zařídil tak konečnou remízu 2:2!



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Petr Gutheis (kapitán): "Velešín začal zápas lépe po všech stránkách. Druhý poločas ale už byl v naší režii, bohužel jsme opět doplatili na neproměňování jasných gólovek. To co my nedáme je fakt neskutečný. A tak přišel trest z kopaček Fišera. Pak už jsme vrhli všechny síly do útoku a nakonec se to v nastavení vyplatilo. Opět nás spasil Martin Dobrovodský, který jakožto brankář, je schopen přinést do naší hry ještě větší bojovnost a kvalitu, což je od brankáře velký nadstandard. Po gólu ze Čtyráku, si nechal udělat růžovej přeliv, tak uvidíme, s čím přijde tentokrát."

SK Nemanice
Stanislav Kysela (trenér): "Okresní derby, ve kterém se potkává řada bývalých spoluhráčů, jsme začali lépe a větším nasazením spolu s rychlejším pohybem jsme nutili domácí k chybám. Výsledkem byla hned v 5 min. tutovka Zimka a vedoucí gól po nepovedené malé domů domácího zkušeňáka Ginzela, kterou doklepl do sítě Mikeš. S postupujícím časem se hra vyrovnala a před odchodem do šaten domácí výborně sehráli signál s do šibenice zakončujícím Weinhardem a srovnali na 1:1. Druhý poločas byl více v režii domácích opor, kdy nás při několika šancích podržel výborně chytající Kothánek. Po vzorové akci, kdy Grznárik vyslal do šance nekompromisně zakončujícího Fišera, jsme opět vedli. Domácí neproměnili několik dobrých šancí a vyrovnat se jim podařilo v nastaveném čase naším vlastencem na brankové čáře. Nutno přiznat, že šancí měli domácí v druhé polovině více. Naše mužstvo zdobilo větší nasazení a bojovnost a tak remíza zápasu sluší."



Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] - R. Weinhard [-] , M. Přibyl [-] (72. M. Dobrovodský [-] ) , J. Skok [-] , J. Peťule [-] , Z. Ginzel [-] , P. Gutheis [-] , J. Poláček [-] , P. Bordáč [-] , M. Pils [-] , J. Štich [-]


ŽK: 9. P. Gutheis , 35. J. Peťule , 65. M. Pils .
Hráči zápasu: M. Dobrovodský , R. Weinhard .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - NEDVĚD Petr, KREJNÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.