6:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 13:30

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frejlach dostal Veselí do dvougólového vedení. Hradec přijel v deseti


Branky


13. T. Frejlach , 44. T. Frejlach , 56. D. Klestil , 74. M. Šachl , 85. D. Doležal , 87. J. Hejl (p.)
0

Domácí dokonale splnili roli favorita a poradili si jednoznačným způsobem s posledním celkem tabulky. "Výsledek vysoký, ale nadřeli jsme se na něj a nebyl to jednoduchý zápas," přiznával ale po utkání kapitán Koktavý. Hradecká rezerva přivezla do Veselí jen desítku statečných...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí neměli nijak znatelnou převahu, ale vedli

Výsledkově se domácím podařilo navázat na pondělní dohrávku s Větřní, kdy bylo k vidění opět hodně gólů. Ale zápas tak jednoznačný jednoznačně nebyl, a to ani přesto, že hosté hráli celý zápas v oslabení jednoho muže. V prvním poločase se ovšem domácím podařily dvě pěkné kombinace, na jejichž konci byl ve 13. a 44. minutě Frejlach a dokázal Veselí poslat do poločasového vedení. S předvedenou hrou ale domácí spokojení nebyli, postrádala agresivitu a chuť, a často i přesnost... 

Hradec i v oslabení bojoval

Do druhého poločasu domácí vkročili celkem rychlým golem, kdy se míč po rohu ve vápně odrazil ke Klestilovi a ten dokázal vše včetně brankáře Janaty prostřelit. Pak ale skórovali hosté, kdy po rohu propadl balon gólmanovi Hejlovi na zadní tyč a hosté Princem skórovali. V ten moment začali být víc aktivní a napadali domácí tým v podstatě všude. Srážel je ale fakt, že jich přijelo pouze deset a jeden hráč hradecké rezervě jednoduše chyběl.

 

V obraně hostů tak začaly vznikat mezírky a domácí toho dokázali využívat. Po důrazu a aktivním napadání rozehrávky hostů vybojoval míč Šachl a pohodlně skóroval v 74. minutě do prázdné branky – 4:1. V závěru se domácí prosadili ještě dvakrát, když na 5:1 upravil Doležal. Poslední gól padl z penalty na Frejlacha a dal ho brankář Jakub Hejl!



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
Petr Koktavý (kapitán): "Výsledek vysoký, ale nadřeli jsme se na něj a nebyl to jednoduchý zápas. Hodně cením na soupeři, že vše řešili konstruktivně a neodkopávali míče jen dopředu. I v deseti lidech chtěli hrát fotbal. Za nejlepšího na hřišti bych za góly zvolil Frejlacha, za aktivitu na hřišti a celkový projev Mirka Šachla."




Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - T. Frejlach [-] , D. Klestil [-] , P. Hájek [-] (85. A. Hruška [-] ) , D. Doležal [-] , M. Šachl [-] , D. Karták [-] , V. Kotyza [-] (72. P. Kolář [-] ) , P. Koktavý [-] , E. Jasenský [-] , M. Čížek [-] (65. D. Fichtner [-] )


Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kroutl Vít - IZUGRAFOV Svyatoslav, VEJČÍK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.