7:2
(3:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 13:30

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hned trojice hráčů domácích se trefila dvakrát, Nová Včelnice má blízko k postupu


0

Domácí zápas zvládli, i když hráli od 36. minuty (kdy byl stav vyrovnaný 2:2) oslabeni o vyloučeného Bednáře! Více v reportáži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bednář se nechal vyprovokovat

Dobrá Voda začala výborně, Granov využil zaváhání domácích obránců a pokořil Holického - 0:1. Domácí ale rychle zareagovali, když se poprvé v zápase trefil pravý obránce Průša. A v 15. minutě už domácí vedli! Marek Petráš utekl obráncům a proti Pauerovi nezaváhal – 2:1. Jenomže hosté se s tímto také nesmířili a ve 20. minutě to byl Šteyer, který využil druhé minely obrany prvního týmu soutěže - 2:2. Dalším důležitým momentem bylo udělení červené karty. Bednář byl terčem důrazných, dle hodnocení domácích zákeřných zákroků hostujícího celku, aniž by tomu rozhodčí Písek věnoval pozornost. Po třetím takovém zákroku už domácí střelec neudržel nervy na uzdě, a za oplácení proti Arnoldovi viděl rovnou červenou kartu.

 

Před Dobrou Vodou se tak otevřela zajímavá příležitost – hrát proti deseti a pokusit se odvézt všechny body. Jenomže její plány zhatila 45. minuta, kdy padl těsně před poločasovým hvizdem rozhodující gól utkání. Průša využil úniku a Petrášovy přesné přihrávky a nedal brankáři šanci – 3:2.

Mareš s Jarošem navyšovali vedení

Domácí byli připraveni ve druhé půli nápor Dobré Vody, jenomže ten se jaksi nedostavil. Lídr tabulky i v deseti kraloval a překonával hostující defenzivu především svou přímočarostí a rychlostí. Postupně tak nasázel v rozmezí 56. a 78. minuty čtyři branky, když se o ně podělili záložníci MarešJarošem. Šlo o branky pomalu jak přes kopírák - krásné přihrávky mezi hráče, kdy Petráš z pravé a Mareš z levé strany adresovali zakončovatelům přesné asistence. Dobrá Voda už na Holického a spol. nevyzrála a musela skousnout nakonec jednoznačnou porážku 2:7.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Libor Holec (asistent trenéra): "Dle postavení v tabulce jsme byli favoritem. Jenomže jsme brzy prohrávali po chybě vzadu, po dalším zaváhání to bylo 2:2 a přišla další ztráta v podobě vyloučeného Bednáře. I v deseti jsme ale chtěli vyhrát. A nakonec i přes oslabení se nám podařilo hosty úplně jednoznačně přehrát, přidali jsme další čtyři branky. Kluci to odmakali jeden za druhého, soupeř fyzicky odešel a hlavně rychlostně nestíhal. Když se vyhraje takovým způsobem v deseti lidech, tak jde o zaslouženou výhru. Oba krajní záložníci se prosazovali, ve středu pak výborně zahrál Jaroš, útok podporoval pravý obránce Průša."

FK Olympie Březová
Michal Granov (útočník):



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Písek Martin - ALBERT Karel, DEVERA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.