1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Roudné po bouřce v kabině otočilo zápas a poslalo Bystřici na předposlední příčku!


Branky


0

Záchranářský souboj začali lépe domácí a po půli vedli. Jenomže ani to Nové Bystřici nestačilo, hosté v pokračování zabrali a nedovolili domácím získat první jarní body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bystřice začala lépe a šla do zaslouženého vedení

Záchranářský souboj v úvodu zvládli v hlavách lépe domácí hráči, kteří toužili po vůbec prvních jarních bodech. Rezervě Roudného se vyloženě nedařilo, v její hře chyběl důraz a přesnost, navíc ze hry odstoupil Král. A Novobystřičtí hráči se dostali do vedení 1:0. Ve 26. minutě si při autovém vhazování od rohového praporku seběhl pro míč Havel, který zůstal bez povšimnutí protihráčů, měl čas si míč zaseknout, připravit a prostřelit gólmana Korandu. Další branku už první půle nepřinesla.

Roudné otočilo výsledek

Do druhého dějství jako kdyby poslali hosté jiný mančaft, rázem začali domácí celek přehrávat. a po čtvrthodině hry se Vogl trefil po centru od pravé lajny, když se položil do hlavičky a na druhou tyč srovnal na 1:1. Roudné si vypracovalo i další šance, které ale zůstaly neproměněny. Čekání na další branku ukončil až dlouhý nákop od roudenských obránců, který prodloužil Svobodný hlavou za sebe na Kořínka, jenž zabíhal mezi poslední hráče Bystřice, šel sám na gólmana Badinku a sebevědomě mezi nohy vsítil na 2:1.

 

Roudné pak přežilo ještě obrovkou šanci domácích na srovnání. Stegbauer, v zápase stoper, odkopával míč z šestnáctky, v cestě odkopu stál předstoper Lerch, který si reflexivně chránil obličej rukama, do kterých ho míč zasáhl a sudí Albert neváhal ukázat na penaltový puntík. Ten ale proti kapitánovi Frühaufovi vychytal Koranda a hosté se tak radovali z veledůležitých bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Malše Roudné B
Jiří Stegbauer (kapitán): „Na to že hrajeme o záchranu, jsem byl z první půle zklamaný, takhle se o záchranu nehraje. Hráli jsme špatně. Prvních dvacet minut jsme si nebyli schopní přihrát, všude jsme byli pozdě. Pak se to jakž takž vyrovnalo, první poločas jsme prohráli. Šli jsme do šatny hodně zklamaní, starší hráči si vzali slovo a udělali v šatně bouřku. Potřebujeme každý bod. No a kluci začali ve druhé půli neskutečně jezdit, nic nesložili a musím jim za to poděkovat, makali! A přineslo to kýžené ovoce. Měli jsme i štěstí, když jsme ustáli penaltu soupeře za stavu 2:1, kdy náš brankář skvěle zasáhl. Penaltu zdůvodnil rozhodčí tím, že hráč rozšířil rukama objem těla, podle mě by se toto pískat nemělo, ale tak naštěstí to dopadlo, jak to dopadlo. Výborně zahrál Budín na pravém halvu a pravý bek, také dorostenec Vochozka. Mladí talentovaní kluci, zahráli suprově. Vogl dal krásný gól hlavou, Kořínek rozhodl zápas po úniku. Druhý poločas jsme soupeře skoro nepustili za půlku, bylo to úplně úžasné. Celý mančaft zabral, zabojoval a vyhrál. Celý mančaft se podílel na výhře.“



Sestavy



TJ Malše Roudné B
L. Koranda [-] - D. Kořínek [-] , M. Štěpánek [-] (65. S. Kubeš [-] ) , J. Vogl [-] , O. Vochozka [-] (70. M. Strapáč [-] ) , M. Lerch [-] , A. Trejbal [-] (78. F. Řehák [-] ) , V. Vacek [-] , J. Stegbauer [-] , F. Budín [-] , F. Král [-] (19. M. Svobodný [-] )

ŽK: 59. D. Kořínek , 67. J. Vogl .
Hráči zápasu: D. Kořínek , J. Vogl , L. Koranda , F. Budín , O. Vochozka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ALBERT Karel - FORMÁNEK Luboš, KROUTL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.