0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudenské déjà vu! Po týdnu opět drželo remízu, aby pak ve stejných minutách jako před týdnem inkasovalo!


Branky


0

Budějovická Lokomotiva už může před závěrem soutěže klidně dýchat - Tomáš Choutka s Filipem Navrátilem jí v poslední desetiminutovce zápasu vystřelili tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbal bez šancí

Lokáda se na jaře nadechla po nepovedeném podzimu k výtečným výkonům a proti Roudnému si Hanelovi svěřenci nesli dvě vítězství 4:0 v zádech. To rezerva Roudného v minulém kole padla se Slavií, když inkasovala v 81. a 84. minutě… Tyhle čísla budou teď Roudenským hodně povědomá, ale nepředbíhejme...

 

První půle toho mnoho zajímavého nenabídla. Brankáři Konečný s Rodenem neměli prakticky žádnou práci, hostující náznaky a standardní situace zůstaly nevyužity. Lokotka se po jednom z přímáků neprosadila ani z nadějné pozice z dorážky. 

Roudné znovu nevstřelilo branku, Loko znovu neinkasovala

A ani ve druhém poločase to nebyl žádný festival šancí. Hře kraloval především boj ve středu pole s mnoha souboji a nepřesnostmi. Roudenské béčko mělo v zápase jedinou tutovku - Stegbauer našel přesným centrem z rohového kopu Krále, ale ten míč uklidil jen do náruče gólmana Rodena.

 

A tak inkasovalo v poslední desetiminutovce Roudné B. A opět, stejně jako před týdnem, v 81. minutě. Hosté podnikli útok po straně, centr propadl Choutku a ten se z úrovně penalty proti Konečnému nemýlil – 0:1. A tři minutky na to (stejně jako před týdnem, jak jinak) dostalo Roudné další smrtící úder. Nechuta potvrdil svůj výborný výkon, který svou bojovností v samostatné akci zvládl dva souboje, vrátil míč pod sebe a mladíček Filip Navrátil skóroval - 0:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Jiří Stegbauer (kapitán): "Špatné. Náš výkon byl prostě špatný, nevytvořili jsme si vůbec nic. Dostali jsme opět gól v poslední desetiminutovce a bylo po hře. Fotbal to byl jinak vyrovnaný, my měli za zápas jen jednu tutovku. U našich náznaků šancí měly přijít centry do vápna na dobře rozběhlé hráče, ale buďto to trefilo prvního protihráče, nebo byl míč přetažený mimo dosah nabíhajících. Lokotka si také nic nevytvářela, na obě strany to bylo stejné. Jsme zklamaní, věřili jsme, že konečně uděláme body, ale dopadlo to naopak. Přišli i nějací kluci z áčka, ale nic jsme si prostě nevytvořili."

FC Písek
Pavel Hanel (trenér): „První poločas byl vyloženě remízový, ani jedno mužstvo si nevytvořilo vyloženou šanci. I když o trochu nebezpečnější jsme vepředu dle mě byli. Druhá půle se odvíjela ve stejném duchu, až jsme měli štěstí s brankou na 1:0, Roudné muselo otevřít hru a po pěkné akci jsme vstřelili rychle branku. Hraje nám teď strašně dobře obrana, jako hráče zápasu z ní zvolím Standu Nechutu.“



Sestavy


TJ Malše Roudné B
D. Konečný [-] - M. Strapáč [-] (46. F. Vávra [-] ) , M. Lerch [-] , A. Trejbal [-] (85. D. Zíka [-] ) , V. Vacek [-] (71. S. Kubeš [-] ) , J. Stegbauer [-] , F. Budín [-] , D. Samek [-] , F. Král [-] , M. Bartoš [-] (60. F. Řehák [-] ) , J. Vogl [-]


ŽK: 57. F. Vávra , 72. M. Lerch , 89. S. Kubeš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Lepič Jiří - NOVOTNÝ Jiří, NOVOTNÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.