0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavia potvrdila skvělou jarní formu, opět neinkasovala a uspěla na neoblíbené půdě


Branky


0

Budějovická Slavia si po týdnu opět zopakovala výhru 2:0. Svěřenci trenéra Kladenského na jaře ještě neprohráli, pyšní se takřka neprostupnou obranou a Nová Včelnice se jako lídr tabulky musí mít před formou slávistů na pozoru...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvořák se opět trefil a drží prapor Slavie

Potkala se dvě mužstva, kterým to na jaře jde. K Hrdějcím měli slávisté respekt, ale cílem pro ně bylo na jejich hřišti po delší době uspět - vždyť budějovický celek sbírá na jaře body jak na běžícím páse. Úplný začátek ale hosty zastihl v nedbalkách a ihned čelili dvěma standardkám. Naštěstí pro ně na domácí aktivitu rychle zareagovali a zatlačili Hrdějovice solidní kombinací na jejich půlku. Z převahy Slavia vytěžila několik přímáků a ze třetího z nich ve 21. min. Slípka poslal střílený centr, který před brankářem tečoval Dvořák do sítě - 0:1.

 

I po vstřelené brance se Hrdějovičtí nedostali do ofenzivy, hosté pokračovali v nátlakové hře, což se jimvyplatilo už ve 26.min. kdy podklouzl stoper Kudrle, míč si sebral Mizera, šel sám, udělal gólmanovi Spěvákovi kličku a zvýšil - 0:2. Zanedlouho mohlo přijít pro Hrdějovické tvrdé KO, když Slípka napálil odražený míč ve vápně do břevna. V závěru prvního dějství měl Wejskrab dva ostré střelecké pokusy, první byl zblokován, druhý brankář Spěvák vyrazil před sebe, dorážka byla pro postavení mimo hru neplatná. 

Hrdějovičtí na obranu soupeře nevyzráli

Druhý poločas domácí přidali a hosté na druhou stranu velmi dobrou úroveň hry neudrželi. Hrdějovicím opět vyšel vstup do půle a domácí vycítili šanci. Vyhrávali osobní souboje, což bylo ve fotbale, který připomínal spíše přetlačovanou, rozhodující. Hosté hasili rozjeté akce pouze za cenu mnoha faulů, trestňáky rozehrával především Jordán, něco zkusil přímo, něco do ohně, ale vše hosté dobře odbránili. Přečkali i dvě nebezpečné akce do šestnáctky zprava, v první soupeř vysoko přestřelil, v druhé stačili slávističtí obránci koncovku zablokovat. V závěrečné čtvrtině se pak konečně dostali do hry i hosté a hrozili z brejků, spoustu z nich však zbrkle zkazili, za zmínku stojí dva, když nejprve Slípka a poté Mizera vystřelili, ale dobře pozičně postavený Spěvák oba pokusy chytil. Ke konci hosté prostřídali všechny hráče a nedovolili již Hrdějovicím závěrečný tlak.

SESTAVY DLE POSTŮ

Slavia ČB: Wolf – Kindermann Ota, Wegenkittl, Bohůnek – Wejskrab (Čada), Dvořák, Nevosad (Holý), Pauch (Vranovský) – Slípka – Mizera (Kladenský), Kindermann Petr (Bravenec)



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Michal Hrdlička (trenér): "Slavia byla celkově herně o něco lepší. I když ve druhé půli jsme hru srovnali. V prvním poločase jsme si dali oba góly pomalu sami. Při prvním gólu už se Spěvák chystal sebrat míč do ruky ze standardky, ale na poslední chvíli mi to Dvořák tečnul a míč brankáři mezi rukama propadl. Při druhém gólu Kudrle uklouzl při rozehrávce a hostující hráč nezaváhal. Tentokrát je těžké vybrat nejlepšího hráče za nás, byl to kolektivní výkon, nikdo nad ostatní nevynikl. Aktivní byl Kukačka s Jordánem."

SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): "Po čtyřech letech si odvážíme z Hrdějovic plný bodový zisk. Bylo to zásluhou velmi dobrého výkonu v první půli, kdy se nám podařilo v kratším časovém úseku vstřelit obě branky. Druhý poločas už moc fotbalový nebyl, ale jsme rádi, že se nám podařilo neinkasovat, což by vedlo jistě ke zdramatizování zápasu. Domácí hrají poctivý fotbal, který dirigují dva zkušeňáci, Kukačka a Jordán. Proto je výhra z jejich horké půdy úspěchem. Opět byly v našem fotbalovém výkonu velké výkyvy, to musíme vyladit, abychom byli plně konkurenceschopní v náročné poslední čtvrtině soutěže. Hráč zápasu byl Dvořák - náš kapitán jde mladým příkladem, hraje dobře, podruhé za sebou skóroval a dá se říci, že zraje jako víno."



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - J. Jordán [-] , M. Sloup [-] , J. Pimpara [-] (87. J. Beran [-] ) , M. Nálevka [-] (32. Z. Filípek [-] ) , P. Kukačka [-] , M. Kudrle [-] , M. Kotlas [-] , J. Fajtl [-] , L. Kučera [-] , M. Hazmuka [-] (75. M. Miklík [-] )

SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - O. Wegenkittl [-] , J. Nevosad [-] (87. R. Holý [-] ) , T. Wejskrab [-] (89. P. Čada [-] ) , T. Dvořák [-] , P. Mizera [-] (82. P. Kladenský [-] ) , O. Kindermann [-] , F. Pauch [-] (76. J. Vranovský [-] ) , M. Slípka [-] , M. Bohůnek [-] , P. Kindermann [-] (71. V. Bravenec [-] )

ŽK: 19. J. Fajtl - 7. J. Nevosad .
Hráči zápasu: J. Jordán , P. Kukačka - T. Dvořák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Votava Pavel - WEIDENTHALEROVÁ Hana, PRŮCHOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.