1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 17:00

19.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdějovičtí vybojovali bod gólem z 85. minuty


Branky


0

Velešín si na jaře nepomáhá domácími výhrami, na svém hřišti remízoval už potřetí v řadě. Dělbu bodů obstaral v 85. minutě Pimpara.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branky se čekalo marně, úroveň hry nenadchla

Ve Velešíně se hrál nezáživný fotbal, pravděpodobně také kvůli tomu, že oba týmy nastoupily ve značně kombinované sestavě. O první vzrušení se postaral domácí stoper Zatloukal, který prodloužil dlouhý míč a ten skončil těsně vedle levé tyče domácí branky. Na druhé straně zahrozil Fišer, jemuž plánovaný centr sjel a skončil na břevně. Domácí branku hosté v první poločase ohrozili již pouze propagační střelou z přímého kopu, kterou si brankář Kothánek pohlídal. Na konci prvního poločasu měli obrovskou šanci domácí, kdy centr Fišera chtěl Zatloukal hlavou vrátit před prázdnou branku na nabíhajícího Semeráda, míč mu sjel a skončil těsně vedle levé tyče.

Domácí vedení neudrželi

Ve druhém poločase se kvalita zápasu moc nezvýšila. Ovšem v 57. minutě se domácí konečně dočkali, Fišer zatáhl míč po pravé straně až do vápna, předložil přihrávku volnému Rozkošnému, který neměl problém trefit odkrytou branku. Hosté se snažili vyrovnat a z toho vznikala okénka v jejich obraně. Leč bohužel pro domácí žádný z brejků nebyl využit. A tak hosté trestali. První přímý kop Pimpary ještě Kothánek dokázal chytit, ovšem v 86. minutě již Pimpara obstřelil zeď a přestože si Kothánek na míč sáhl, vyrazit ho již nedokázal. Body se tak asi spravedlivě dělily.



Sestavy



TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - J. Jordán [-] , M. Sloup [-] , J. Pimpara [-] , P. Kukačka [-] , M. Kudrle [-] , Z. Filípek [-] , M. Miklík [-] , J. Fajtl [-] , L. Kučera [-] , M. Hazmuka [-]

ŽK: 81. L. Kučera .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novotný Jiří - KAŠTÁNEK Libor, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.