Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 13:30

19.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselská Lokomotiva přejela Větřní šesti brankami, Klestil přispěl hattrickem


Branky


0

V dalším z dohrávaných zápasů 19. kola kralovali domácí - domácí si do půlhodiny vybudovali náskok tří branek a o osudu utkání bylo víceméně jasno. Ve druhé půli pak hattricku dovršil Daniel Klestil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koktavý se trefil dvakrát v první půlhodině

Do zápasu šli domácí bez tří hráčů základní sestavy, konkrétně Šachla, Doležala a Frejlacha. Veselí mělo za cíl po dvou posledních neúspěších být od začátku aktivní. A to mu povedlo, i když první šanci měli po nedůraznosti Koktavého na polovině hřiště hosté. Brankář Hejl to ale dokázal vyřešit a hosté kopali roh. Ten domácí odvrátili a dostali se do protiútoku, Denis Fichtner na polovině hřiště dal míč Koktavému do ulice, ten šel rovnou na bránu a povedlo se mu dát Pavelkovi gól po zemi na zadní tyč - 1:0.

 

Domácí celek úvodní branka uklidnila a bylo vidět, že chce dát další. Po krásném centru Patrika Hájka se prosadil hlavou Daniel Klestil a bylo to 2:0. Další gól padl z rohu, který výborně na přední tyč kopl David Karták a Koktavý míč se štěstím dostal do sítě zády - 3:0. Pak ale hráči Veselí špatně zajistili prohraný souboj po výkopu hostujícího golmana a soupeř po chybě snížil na 1:3 Přibylem. V tomto poločase měli domácí ještě dvě velmi slibné šance, chybělo ale přesnější zakončení.  

Klestil se pěknými střelami dočkal hattricku

Do druhého poločasu nastoupili domácí hlavně s tím, že přečkají očekávaný prvotní tlak a nedostanou gól. Povedlo se, hosté žádnou vážnější šanci na skórování neměli. Veselí naopak ve druhém poločase nastříleli ještě tři góly, kdy nejdříve hattrick zkompletoval Daniel Klestil, pokaždé střelou z vápna a nakonec po krásném centru Martina Čížka skóroval Patrik Hájek, kdy si míč zpracoval a přesně prostřelil golmana Pavelku. Větřní tak odjíždělo domů s debaklem 1:6.  

SESTAVY DLE POSTŮ

Veselí: Hejl - Čížek, Koktavý, Jasenský, Kotyza - Hájek, Karták, Hruška T., Kolář, - Fichtner, Klestil.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
Petr Koktavý (kapitán): "Zápas z naší strany hodnotím jenom kladně. Po dvou nezdařených utkáních s Nemanicemi a Dobrou Vodou se nám podařilo vyhrát vysokým výsledkem a ukázali jsme tak domácím fanouškům, že jsme nezapomněli hrát fotbal. I v oslabené sestavě jsme zápas ovládli a splnili jsme všechno, s čím jsme do zápasu šli. Výhru jsme mohli věnovat našemu předsedovi, který oslavil 60. narozeniny. Všem patří velký dík za nasazení, bojovnost a chuť do zápasu, která nám v posledních týdnech chyběla. Snad na tento výkon navážeme. Naším nejlepším hráčem byl Daniel Klestil."

SK Větřní
Petr Gutheis (kapitán): "Jak zápas začal, tak také skončil. Veselí chtělo vyhrát, my bohužel nikoliv. Byla to naprostá tragédie. Chybělo nám šest hráčů, zkušenost, bojovnost, prostě všechno. Vyhrajeme každý desátý souboj a když už ho vyhrajeme, tak si nepřihrajeme. Snad se před Čtyrákem trochu zmátoříme, jinak i tam dostaneme příděl!"



Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - P. Kolář [-] (83. P. Nuhlíček [-] ) , D. Klestil [-] (71. D. Pícha [-] ) , P. Hájek [-] , D. Fichtner [-] (89. J. Mahlej [-] ) , T. Hruška [-] , D. Karták [-] , V. Kotyza [-] , P. Koktavý [-] , E. Jasenský [-] , M. Čížek [-]

SK Větřní
K. Pavelka [-] - P. Vnuk [-] , M. Přibyl [-] , V. Decarli [-] , P. Marek [-] (62. F. Soukup [-] ) , J. Skok [-] , P. Gutheis [-] (82. M. Dobrovodský [-] ) , J. Poláček [-] , J. Sukdolák [-] (76. L. Turek [-] ) , P. Bordáč [-] , M. Pils [-]

ŽK: 45. D. Karták , 70. V. Kotyza - 51. P. Gutheis , 65. J. Poláček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Lepič Jiří - ŤUPA Michal, LANDÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.