1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bystřické jarní trápení pokračuje. Planá uhrála důležité body


Branky


0

Bystřice zažívá prachbídné jaro, ale ani Planá v posledních kolech neoplývala kdovíjakou formou...laná se potýká s marodkou, kdy nemohl nastoupit kvůli zranění J. Pintér, Balogh, Fujdiar, chyběl Čertík, trest si odpykává Požárek, celé jaro bude chybět Kneys... Takže střídající Kubíček nastoupil snad po roce a v závěru taktický střídání, šel i brankář Hotový na plac

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kitzler se trefil poprvé v plánském angažmá

Planá se v jarní části potýká s velkou marodkou, kdy proti Bystřici nemohl nastoupit kvůli zranění J. Pintér, Balogh, Fujdiar, chyběl Čertík, trest za vyloučení si odpykává Požárek, celé jaro bude týmu chybět Kneys... Takže střídající Kubíček nastoupil do utkání po roce a v závěru taktický střídání šel do hry za hosty i brankář Hotový. Ale to bychom předbíhali...

 

V prvních pěti minutách zápasu mohly skórovat oba týmy. V dalším průběhu se hra uklidnila, hrál se vyrovnaný fotbal, a do vedení šel hostující celek. Po dobře zahrané standardce T. Pintérem na zadní tyč se Furdanič jen ohlédl - 0:1! V pokračování poločasu se Plané podařilo vstřelit druhý gol, kdy dobře nabíhající Zedek přesným centrem vybídnul Kitzlera k prvnímu gólu v dresu Plané - 0:2! Hra byla celkově vyrovnaná a odehrávala se převážně mezi vápny. 

Bystřice musí na první jarní bod čekat dál

Druhý poločas se hrál ve stejném duchu jako první. Domácí ale v 60. minutě vstřelili kontaktní gól Havlem, který překonal jinak bezchybného Nováčka. O drama tak bylo postaráno až do závěrečného hvizdu. Domácí i hosté měli několik náznaků jak změnit skóre, ale na ukazateli už se skóre nezměnilo. Utkání s přehledem odřídila trojce sudích Brych, Kroutl a Pánek.

 

Planá tak získala potřebný klid a vytvořila si náskok na sestupové pásmo. To domácí tým musí hodně rychle najít sebevědomí, aby mohl ještě zabojovat o záchranu I.A třídy.



Ohlasy k zápasu



SK Planá
Jan Pintér (asistent trenéra): "Do Nové Bystřice jsme jeli s jediným cílem, a to zvítězit! Což se nám podařilo a tak jsme odjížděli spokojeni. Utkání perfektně odřídila trojce sudích Brych, Kroutl a Pánek! Jeli jsme pro tři body, které jsme si odvezli a tak s tímto panuje spokojenost. Na herním projevu máme ale stále co zlepšovat. Teď nás čeká pět těžkých utkání v řadě včetně semifinále poháru, a tak jsou tyto body pro nás nesmírně důležité!"



Sestavy



SK Planá
J. Nováček [-] - L. Kitzler [-] (87. R. Kubíček [-] ) , T. Řehoř [-] , T. Plojhar [-] , Z. Lexa [-] , P. Vobořil [-] , T. Pintér [-] , J. Zedek [-] (90. J. Hotový [-] ) , M. Beran [-] , O. Hotový [-] , M. Turek [-]

ŽK: 21. T. Řehoř , 53. O. Hotový , 62. J. Zedek , 73. Z. Lexa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Brych Jiří - KROUTL Vít, PÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.