1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Velešíně se servíroval kvalitní fotbal


Branky


0

Veselí vstoupilo do jarní části sezóny s velkou vervou a nejinak tomu bylo i tentokrát, kdy se střetlo s nebezpečným Velešínem. Diváci, kteří zavítali v sobotním odpoledni na tento duel, určitě nemuseli litovat...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Oba týmy naskočily do utkání s odhodláním a nasazením, což bylo patrné od úvodního hvizdu. Jako první se do velké šance dostali domácí, když se již v 5. minutě ocitl sám před hostujícím brankářem Jirský, své zakončení však nedokázal usměrnit mezi tři tyče a to tak skončilo nad brankou.

 

Zanedlouho se efektním a povedeným zakončením nůžkami předvedl domácí Rozkošný, ale na jeho pokus včas reagoval hostující brankář Hejl a nebezpečí pro svůj tým zažehnal. Na druhé straně zmařil šanci hostujícího celku včasným vyběhnutím strážce domácí svatyně Schneider. Ani na jedné straně se tak skóre v první pětačtyřicetiminutovce neměnilo a oba týmy mohly střádat plány, jak vyzrát na svého soupeře v dějství druhém.

Na každé straně se lovil míč ze sítě jednou

Ani ve druhém poločase se scénář hry příliš nezměnil. I nadále se hrálo ve vysokém tempu, které se muselo přihlížejícím divákům líbit. Po změně stran se dočkali i koření fotbalu, kterým jsou góly.

 

Jako první rozvlnili síť za zády brankáře Schneidera hosté, když se v 65. minutě prosadil svou střelou Hájek, 0:1. Domácí však nezaháleli a hned po pár minutách přispěchali s vyrovnáním, o které se postaral v 68. minutě hlavou Pomije, 1:1.

 

Domácí měli ve zbývajících minutách ještě pár příležitostí k tomu, aby strhli vedení na svou stranu, ale Falce a následně po něm ani Pomije již nemířili přesně. Oba týmy se tak nakonec po závěrečném hvizdu hlavního arbitra utkání rozešly smírně dělbou bodů. Uvidíme, jak si povedou v příštím kole.



Ohlasy k zápasu


SK Nemanice
Stanislav Kysela (trenér): V pozdním odpoledni se podával pořádný fotbalový steak, a to zásluhou obou týmů. Od začátku se hrálo v plném tempu a maximálním nasazení. Začali jsme lépe a hned v 5 min. se ocitl sám před brankou hostujícího brankáře Jirský, ale jeho střela mířila nad branku. V další šanci vychytal povedené nůžky Rozkošného Veselský brankář. Jedinou šanci hostí zmařil včasným vyběhnutím brankář domácích Schneider. Jak první poločas skončil tak druhý pokračoval a diváci si užívali kopanou krajské úrovně. Do vedení se nečekaně dostali hosté, když lehká střela propadla rukama našemu brankaři. Za chvilku však bylo srovnáno a hlavou se prosadil Tomáš Pomije. Závěrečné šance po hlavičkách Falce a Pomijeho skončily těsně vedle tyčí. Chtěli jsme vyhrát, ale bod s kvalitním soupeřem má svou cenu a dobře odvedená práce a spokojení diváci jsou pro nás odměnou. Pochvala pro celé mužstvo.




Sestavy



TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - T. Frejlach [-] (69. A. Hruška [-] ) , D. Klestil [-] , D. Karták [-] , D. Fichtner [-] , M. Šachl [-] , P. Hájek [-] (89. T. Ardamica [-] ) , V. Kotyza [-] , P. Koktavý [-] , T. Hruška [-] (55. P. Kolář [-] ) , E. Jasenský [-]

ŽK: 53. P. Koktavý , 67. P. Hájek , 72. A. Hruška .
Hráči zápasu: P. Hájek .
Místo: Velešín. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Havlík Martin - LOVĚTÍNSKÝ Daniel, HAVLÍK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.