1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 13:00

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dvě červené, zlomený nos, útočník jako záskok v bráně a hostující obrat - utkání v Plané nenudilo


Branky


0

Lokomotiva vrátila Plané podzimní porážku, když přečkala těžké chvíle v prvním poločase, kdy musel na pár minut do branky hráč z pole...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nedokázali vstřelit ze šancí druhý gól

První poločas přinesl zajímavou podívanou. Vše odstartovala první tutovka zápasu, kterou měli po rychlém přechodu do útoku a zdařilé kombinaci hosté, když Nebor postupoval sám na Hotového, který Planou zachránil skvělým zákrokem a vytlačil míč mimo tyče. Planá odpověděla skákavou střelou Řehoře, kterou dokázal brankář důležitým zákrokem udržet v náruči a nedovolil tak plánským hráčům dorážet. A domácí se tlačili dále do zakončení. Lexa vybojoval míč pro Balogha a jeho rána zamířila těsně nad břevno. Nejlepší střelec Plané byl aktérem i v další důležité situaci zápasu. Do postupu proti brankáři Rodenovi ho vyslal T.Pintér, Balogh proti vyběhlému gólmanovi před velké vápno zvolil kličku, ale pak už přišla brutální stopka v podobě faulu hostujícího gólmana, který útočníka skosil k zemi a Balogh mohl být rád, že po faulu odešel na ošetření z pádu zlomeného nosu po svých. To Roden také odešel po svých, ale s červenou kartou rovnou do kabin.

 

Do brány musel, než se převlékl náhradní brankář Malý, útočník Nechuta, a z přímého kopu neinkasoval, Řehořova střela lízla břevno. A plánský záložník netrefil bránu ani v dalším pokusu při trestném kopu zpoza vápna, Nechutu tak neprověřil.  Na druhé straně utekl obraně Nebor, ale v rozhodující chvíli si míč ukopl. Následovaly plánské šance. Hotový ve 36. minutě poslal přesný centr na Fujdiarovu hlavu, ale skóre se neměnilo. Z další příležitosti už se domácí radovali. Fujdiar uvolnil Balogha, který sám proti Malému nezaváhal a poslal míč k tyči - 1:0. Malý pak na brankové čáře zastavil Fujdiarovu hlavičku, poradil si skokem i s únikem Balogha, který tentokrát volil křížnou střelu z vápna. Fujdiar byl posléze postrčen na malém vápně a právě tento zákrok mu zabránil umístit míč, který si pokryl, do odkryté části brány, píšťalka rozhodčího ale zůstala němá.

 

Planou neproměněné šance, kterými mohla zlomit odpor soupeře, mrzely velmi brzy. Hosté si počínali důrazně ve vápně a Ayeb umístil míč mimo Hotového dosah - 1:1 před poločasem.

 

Bojovná Lokotka si vysloužila rozhodující trefu

Planá si s přesilovkou proti desítce protivníků vůbec nedovedla poradit a hosté se v poklidu bránili. Naopak, byli to oni, kdo ohrožoval branku soupeře. Už po pár vteřinách druhé půle upaloval sám na Hotového Ježek zcela sám, ale v zakončení neuspěl a brankář vytlačil míč na roh. Na druhé straně hlavičkoval Kitzler jen mimo tři tyče. V 51. minutě byl ve vápně stažen k zemi Kocar a na neodpískané penalty to bylo 1:1...

 

Rozhodčí Vítek vůbec ve druhém poločase předváděl slabý výkon na obě strany, neodpískané fauly kompenzoval dalšími neodpískanými nedovolenými zákroky a na hřišti tak vzplály emoce. Červená karta udělená střídajícímu domácímu Požárkovi ale byla zcela po právu, hráč zezadu zajel tvrdě a zbytečně skluzem do soupeře a vyrovnal síly na hřišti. Lokomotiva pak potvrdila svou snahu rozhodující brankou v 74. minutě. Kocar na rohu velkého vápna převzal balón, natáhl k bombě a ač si Hotový na povedenou střelu sáhl, dokázal ji jen přizvednout na břevno, od kterého pak míč zamířil za brankovou čáru. Domácí měli jedinou šanci na srovnání v 82. minutě, kdy se po závaru ve vápně dral k míči Balogh, ale bojovníci z Lokády už si výsledek uhájili.



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Josef Cimburek (trenér): "Dobrý začátek nám v tomto utkání nepomohl. Ve druhém poločase nás Lokotka přehrála svou bojovností, urputností, nezasloužili jsme si v tomto zápase vyhrát. Musíme se z toho ponaučit, otřepat a hlavně začít bojovat. Příští zápas jedeme do Nové Bystřice, nezbývá než věřit, že si tam povedeme lépe."




Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - L. Kitzler [-] , T. Řehoř [-] , L. Fujdiar [-] , T. Plojhar [-] (64. P. Požárek [-] ) , F. Čertík [-] (66. P. Ira [-] ) , Z. Lexa [-] (78. M. Turek [-] ) , L. Balogh [-] , T. Pintér [-] , M. Beran [-] (72. P. Vobořil [-] ) , O. Hotový [-]


ŽK: 70. T. Pintér , 79. T. Řehoř , 85. L. Balogh . ČK: 70. P. Požárek .
Místo: SK Planá. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Vítek Miroslav - TAUBER Lukáš, KLIMEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.