0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 10:15

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelnice nehodlá první příčku jen tak opustit


Branky


0

Lídra tabulky z Nové Včelnice přivítali v sobotním dopoledni na svém hřišti fotbalisté českobudějovických Čtyř Dvorů. Ačkoliv byli domácí minimálně v prvním poločase častěji na míči, tak na body nedosáhli, jelikož hosté jim udělili lekci z produktivity...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlík Pacholík poslal Včelnici do vedení

Oba celky vstoupily do zápasu rozvážně a postupně se oťukávaly. Již v 6. minutě však poprvé udeřili hosté, když využil špatné rozehrávky domácí obrany rychlonohý Pacholík, přesprintoval bránícího protihráče a křížnou střelou na vzdálenější tyč překonal brankáře Sobolíka, 0:1.

 

Domácí se z úvodní branky poměrně rychle oklepali a dále se hrála poměrně vyrovnaná partie, ve které byli fotbalisté Čtyráku o něco častěji na míči, ale hosté hrozili rychlými brejky. V 15. minutě se v šanci ocitl nejlepší střelec soutěže Nebeský, ale z úhlu nezamířil přesně. Na druhé straně poslal do vápna Nečekal nebezpečný centr z rohového kopu, který však proletěl celým pokutovým územím bez zásahu dalšího z jeho spoluhráčů.

 

Ve 35. minutě byli domácí blízko vyrovnání, ale po závaru v pokutovém území hostů skončil míč nakonec těsně vedle pravé tyče Holického branky. Ve 40. minutě se díky dobrému napadání na polovině hřiště zmocnili míče hosté, Mareš našel přihrávkou do prázdné brány na zadní tyči Nebeského, toho však zradilo zakončení i terén a po odskoku míče zakončoval z těsné blízkosti nad.

 

V samotném závěru první půle mohli hosté své vedení opět navýšit, když získal míč jejich levý obránce, dobře vyvezl a našel přihrávkou rozeběhnutého Pacholíka, který pláchl domácím obráncům, jeho zakončení však včasným vyběhnutím a dobrým zákrokem zmařil gólman Sobolík.

Hosté si své vedení pojistili

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivně a se snahou o vyrovnání. V 50. minutě mířil Janeček z dobré střelecké pozice z hranice velkého vápna nad. Na druhé straně špatně odhadl míč domácí stoper a po dlouhém nákopu se řítil hostující Pacholík sám na brankáře, ale jeho ukvapená střela skončila vysoko nad.

 

V 53. minutě se však hosté přeci jen radovali z druhého gólu, když opět Pacholík přesprintoval domácí obranu, následně nabídl míč Nebeskému a ten se tentokrát do prázdné brány již nemýlil, 0:2. O několik minut později mohlo být se Čtyrákem opět zle. Nebeský vyslal pěknou přihrávkou za obranu do samostatného úniku Pacholíka, tento úmysl však znovu včas přečetl brankář Sobolík a stihl zasáhnout. Stejný scénář se opakoval i za malou chvíli.

 

Do třetice však již Pacholík nedal brankáři domácích šanci, když mu v 71. minutě po samostatném úniku z poloviny hřiště udělal kličku do protipohybu a v klidu poslal míč do odkryté brány, 0:3. Definitivní tečku za zápasem udělal v 87. minutě Nebeský, když zvýšil na konečných 0:4.



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - M. Havelec [-] (70. L. Zeman [-] ) , M. Matušek [-] - D. Svoboda [-] , M. Rachač [-] (54. F. Leiš [-] ) , V. Tlachač [-] (62. M. Sedlic [-] ) , V. Slepička [-] (52. T. Pecha [-] ) , L. Nečekal [-] - P. Janeček [-] , J. Příhoda [-] , P. Raab [-] -


ŽK: 69. D. Svoboda .
Hráči zápasu: P. Janeček .
Místo: SK Čtyři Dvory České Budějovic. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Crkva Robert - ALBERT Karel, DVOŘÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.