3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Peťule a Gutheis vystříleli Větřní tři body


Branky


0

Los proti sobě svedl na úvod jara Větřní a jindřichohradecké béčko. Domácím se povedl vstup do utkání a ve druhém poločase výsledek zpečetili...

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zaspali začátek

Podle slov ikony fotbalu ve Větřní Rudolfa Weinharda nebyla zimní příprava jeho týmu úplně ideální a i přestože postavení obou celků v tabulce stavělo Větřní do role papírového favorita, nemuselo tomu tak zcela být.

 

Domácí však do utkání vstoupili velmi dobře a hned v 9. minutě se ujali zásluhou Peťuleho jednobrankového vedení. To však byla zároveň jediný branka, které se diváci v první pětačtyřicetiminutovce dočkali, jelikož ani jednomu z týmů se nedařilo dotahovat své ofenzivní akce až do zdárného gólového konce a ve hře byla k vidění řada nepřesností, tak jak už to v prvních zápasech po delší zimní přestávce bývá. Domácí si tak do šaten o poločasové přestávce odnášeli těsné jednobrankové vedení.

Dvoubranková pojistka

Fotbalisté Větřní zřejmě nechtěli ponechat nic náhodě, jelikož vedení 1:0 může být mnohdy velmi ošemetné, a ve druhém poločase nakonec definitivně strhli utkání na svou stranu.

 

Nejprve zvyšoval na rozdíl dvou branek v 67. minutě domácí špílmachr Gutheis, 2:0, a v 76. minutě rozvlnil síť za zády hostujícího brankáře Cettla podruhé v utkání Peťule a dodal tak svým spoluhráčům definitivní klid na kopačky, 3:0.

 

Domácím již jen stačilo kontrolovat své pohodlné tříbrankové vedení. Hostům se nepodařilo překonat jedničku v domácí brance Pavelku ani jednou a Větřní tak mohlo slavit první jarní tři body. Uvidíme, jak si oba týmy povedou v následujícím kole, ve kterém Větřní zajíždí na půdu nevyzpytatelného Roudného a Jindřichův Hradec přivítá na své domácí půdě Dobrou Vodu.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard (hráč): První zápas po zimní pauze s posledním týmem tabulky napovídal tomu, že bychom jej měli jasně zvládnout. Tomu nakonec odpovídá i výsledek, ale musím říci, že po špatné zimní přípravě se mohlo stát opravdu cokoliv. Byl to takový klasický první zápas o body. Proti mladíkům z Hradce jsme ho zvládli spíše zkušenostmi. Po fotbalové stránce to zase tak dobré nebylo, v naší hře bylo hodně chyb a nepřesností, chyběla větší pohoda a klid v zakončení. Vyhrálo se a jsme za to rádi, ale myslím, že nás více prověří až další soupeři, pak teprve uvidíme, jak na tom jsme. Teď jedeme do Roudného, kde nás nečeká nic lehkého, ale měli bychom být v relativně větším klidu než domácí a určitě se porveme o výhru. Uvidíme, jaká esa na nás zelináři vytáhnou, bod budeme brát. Hlavně ať vyhraje Slavia derby se Spartou.




Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] - R. Weinhard [-] (89. M. Dobrovodský [-] ) , J. Skok [-] , J. Peťule [-] , Z. Ginzel [-] , P. Gutheis [-] , J. Štich [-] (80. V. Decarli [-] ) , J. Sukdolák [-] (86. M. Přibyl [-] ) , M. Pils [-] , M. Votýpka [-] , Z. Adamíček [-]


ŽK: 59. M. Votýpka , 87. M. Pils , 89. P. Gutheis .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Brych Jiří - NOVOTNÝ Jiří, SYROVÁTKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.