4:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divokou přestřelku zlvádl lépe Velešín


0

Hned sedmi branek se dočkali diváci, kteří zavítali v sobotním odpoledni na fotbalové hřiště Velešína, kde domácí hostili soupeře z Českých Budějovic, kterým byla suchovrbenská Lokomotiva...

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velešín se ujal vedení

Takovýto vstup do utkání si fotbalisté Lokomotivy při startu jara určitě nepředstavovali. Již po šesti odehraných minutách totiž domácí disponovali dvoubrankovým náskokem, když se ve třetí minutě nejprve trefil Rozkošný, 1:0, a tři minuty poté ho napodobil Fišer, který překonal hostujícího brankáře Rodena podruhé, 2:0.

 

Další rána pro hostující celek přišla o několik minut později, když po nepříjemném střetu s vlastním brankářem musel nedobrovolně opustit hřiště obránce Dominik Malý. V dalším průběhu první pětačtyřicetiminutovky se přihlížející diváci dalšího gólu nedočkali, jelikož hostům se nedařilo dotahovat jejich náznaky šancí do zdárného konce a domácí si v poklidu hlídali své vedení, které si vypracovali hned v první desetiminutovce utkání.

Lokomotivě ani dvě penalty nestačily

Domácí si nejspíše v šatně o poločasové přestávce ujasnili, že nechtějí nic ponechat náhodě, a tak se hned v úvodu druhého dějství ujali tříbrankového náskoku, když se v 51. minutě hlavou trefil dobře hrající Tomáš Pomije, 3:0.

 

Zdálo se, že o osudu utkání je již definitivně rozhodnuto, ale v 54. minutě nařídil hlavní arbitr zápasu pokutový kop ve prospěch Lokomotivy, když byl ve vápně faulován Choutka. Míč si na značku penaltového puntíku postavil Novák a proměnil, 3:1.

 

Za deset minut se hostům dokonce podařilo snížit na rozdíl jediné branky, když se trefil Ježek, 3:2. Ale domácí opět zapnuli a v 66. minutě si vzali své dvoubrankové vedení zpět, když se mezi střelce zapsal Grznárik, 4:2.

 

V samotném závěru ještě hosté zápas dokázali zdramatizovat, když v 88. minutě snižoval na 4:3 opět Ježek, ale na další šance už jim nezbýval dostatek času a domácí si tak své vedení nakonec pohlídali až do závěrečného hvizdu.



Ohlasy k zápasu



FC Písek
Tomáš Choutka (hráč): Lokomotiva přijela do Velešína s cílem vyhrát a začít jarní část ligy tak, aby se v závěru nemusela bát sestupu. Bohužel začátek zápasu jí hrubě nevyšel a již po 6 minutách prohrávala 2:0. Dříve než se hosté po takovém začátku rozkoukali, tak se srazil jejich obránce s vlastním gólmanem, dostal ránu do žeber a po dlouhém ošetřování ze zápasu odstoupil. Do konce prvního poločasu se již nic významného neodehrálo, jelikož Lokomotiva při svých náznacích šancí nedokázala trefit branku a domácí si v klidu hlídali svůj náskok. Brzo po změně stran pak domácí zvýšili svůj náskok, když se hlavou prosadil při své premiéře v dresu Velešína Tomáš Pomije (asi nejlepší hráč zápasu). Zdálo se, že je rozhodnuto, ale o chvíli později po zbytečném faulu na hráče bez balónu (já ) hosté kopali penaltu, díky které snížili na 3:1 a vrátili se do zápasu. O deset minut později si ale domácí po akci středem hřiště vzali svůj tří brankový náskok zpět. Od té doby Lokomotiva zkusila ještě s výsledkem něco udělat a vrhla všechny síly do útoku. Dokonce se jí podařilo snížit na 4:3, ale domů odjížděla opět bez bodů, což jim dost komplikuje cestu za záchranou v soutěži.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: Rinth Jan - MRÁZ Roman, JEVČÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.