6:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 13:30

26.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kromka docílil mety třiceti branek, Dražice dokončily sezónu se ziskem neskutečných 67 bodů! Do krajského přeboru je povedou noví trenéři


Branky


13. K. Novotný , 19. D. Štecher (p.) , 21. J. Kromka , 51. J. Kromka , 61. J. Kromka (p.) , 90. M. Stuchlík - 57. L. Zabloudil , 67. T. Rybár
0

    Své účinkování v 1.A třídě uzavřeli Dražičtí na domácím trávníku v zápase proti zachraňujícímu se Hradišti. Hosté přijeli s torzem kádru a jen dvěma náhradníky a od začátku působili dojmem smíření se sestupem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 22. minutě už to bylo o tři branky

Z úvodního tlaku vzešel i první gól. Karel Novotný se prodral s balonem u nohy až před brankáře Kašku a nekompromisní střelou pod břevno otevřel skóre – 1:0! Za dalších pět minut  to byl opět K. Novotný, který byl faulován při pokusu o kličku a nařízenou penaltu s přehledem proměnil D.Štecher – 2:0!

 

Ve 22. min. vyzkoušel pozornost hostujícího gólmana Vlašín, který se prezentoval dělovkou z dobrých 20 metrů. Brankář střelu vyboxoval přímo před sebe k nohám D.Štechera, který však už nestačil gólově zakončit. Ke změně skóre tak pomohl až gól nejlepšího střelce – Kromky. Centr Valáška z pravé strany hostující Žalud trestuhodně podskočil a za ním stojící Kromka pohodlně hlavou rozvlnil potřetí síť za zády Kašky – 3:0!

 

Ve 24. min. se skvělým zákrokem předvedl Kaška, když konečky prstů vytěsnil na roh tvrdou střelu Dana Štechera. Podobně naložil hostující brankář i se střelou Bareše, který  prokličkoval na střed velkého vápna a stačil i zakončit střelou k levé tyči. Gólman robinzonádou vyrazil balon mimo tyče.. Hosté se k ohrožení branky dostali až v samém závěru prvního dějství. Střela Zabloudila se však mezi tyče nevešla.

Kromka se radoval z hattricku a 30. gólu v sezóně

Pohlednou kombinační hru předváděli domácí hráči i v úvodu druhého poločasu. Čtvrtou brankou pak skončila akce po pravém křídle. Valášek od postranní čáry nacentroval do vápna, tam našel zcela volného Kromku, a že se nevyplácí nechat volný prostor našemu kanonýrovi bylo patrné hned, když jeho hlavička zamířila přesně – 4:0!

 

Až teprve po dosažení čtvrté branky dražičtí hráči polevili a ke slovu se dostali i hosté. Z ojedinělého protiútoku přetlačil na brankové čáře Baku Zabloudil a snížil na 4:1. Odpovědět se domácím podařilo vzápětí. Jiří Štecher byl podražen v pokutovém území a kopala se druhá penalta. Tentokrát si balon postavil |Kromka a tvrdou střelou nedal brankářovi šanci – 5:1! Gólovou desetiminutovku pak uzavřel hostující Rybár, který utekl po levé straně a z dálky vystřelil. Balon se otřel o nohu bránícího Fořta tak nešťastně, že přeloboval Baku v brance – 5:2.

 

V závěru utkání hostům docházely síly a jen zásluhou skvělého Kašky v brance se skóre nehýbalo. Se střelou Petra Novotného si ještě poradil. Krátký byl naopak na pěknou akci našich mladíků, když P.Novotný zatáhl balon po pravém křídle a po zemi nacentroval před branku, tam byl v pravou chvíli na správném místě M.Stuchlík a střelou do odkryté branky uzavřel účet utkání – 6:1! Ihned po rozehrání na půlící čáře zapískal sudí Tupý konec zápasu a mohly propuknout dražické oslavy postupu do krajského přeboru. Nechyběla vítězná trika, šampaňské a grilované prasátko…

 

AUTOR: L. Kolář



Ohlasy k zápasu


TJ Dražice
Lubomír Kolář (vedoucí mužstva): "Poslední zápas jarní sezony jsme zvládli a že to bylo vítězství zasloužené, ukazuje stav skóre. Rádi jsme i proto, že naše vítězství pomohlo klukům z Meteoru Čekanice, se kterými máme dlouhodobě dobré vztahy a určitě si setrvání v soutěži zaslouží. Příští týden se jedeme odreagovat od kulatého nesmyslu na kola na Lipno, pak bude pár dnů volna a někdy kolem 10. července začne příprava na boje v krajském přeboru. Přípravu zahájí hráči už pod vedením nových trenérů, Miloš Veselý a Jaroslav Fořt se rozhodli nepokračovat na trenérských postech."




Sestavy


TJ Dražice
M. Baka [-] - R. Valášek [-] (83. D. Smutný [-] ) , Š. Schloff [-] , D. Štecher [-] (23. P. Novotný [-] ) , R. Fořt [-] , K. Novotný [-] (63. R. Pfeifer [-] ) , J. Vlašin [-] , J. Kromka [-] , T. Bareš [-] , J. Štecher [-] , M. Veselý [-] (59. M. Stuchlík [-] )

TJ Hradiště
M. Kaška [-] - J. König [-] , L. Zabloudil [-] , T. Rybár [-] , P. Žalud [-] , P. Šindelář [-] , J. Kačírek [-] , P. Valach [-] , T. Blažek [-] , J. Jonszta [-] (64. L. Hubička [-] ) , M. Chassard [-]

ŽK: 20. J. König , 49. J. Kačírek , 78. L. Hubička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Tupý Petr - TŮMA Vítězslav, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.