3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražice mistrovské oslavy nerozhodily, za další výhrou je nasměroval Horka


Branky


21. M. Horka , 37. M. Horka , 62. K. Novotný
0

          V utkání už domácím ani hostům prakticky o nic nešlo a dal se tak očekávat otevřený souboj bez nervů. Pravdou je, že se hrál fotbal slušné úrovně. Prachatice disponují mladým kádrem, jehož devízou je pohyb po celé ploše s napadáním už na soupeřově polovině.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horka byl při chuti

Začátek byl ve znamení vzájemného oťukávání bez brankových příležitostí. Aź do 20.minuty, kdy rozehrával Veselý přímý kop do vápna hostů. Na centr si z obrany naběhl Horka a přesnou hlavičkou prvně rozvlnil síť za zády brankáře Opatovského – 1 : 0!

 

Zvýšit dražické vedení měl možnost Bareš ve 28.min., když po dlouhém odkopu brankáře utekl obránci, ale místo střely volil přihrávku před branku, tam Horka zakončoval střelou po zemi k tyči, ale gólman stačil vyrazit na roh. O minutu na to zkoušel pozornost hostujícího gólmana Pfeifer, ale i s jeho střelou si brankář poradil. Ve 33.min. poslal Veselý do šance Bareše, kterému opět levý obránce nestačil, hráč vypálil z úhlu tvrdou střelu, kterou Opatovský reflexivním zákrokem zneškodnil.

 

Po několika neproměněných gólovkách pak zahřmělo ve 39.min. Veselý českou uličkou vyslal na zteč Vlašína, ten zatáhl balon až k brankové čáře a prudce po zemi nacentroval před branku přímo na kopačku Kromky. Kanonýr sice stačil zakončit, ale jeho pokus pouze vyprášil brankářovy rukavice. Vyražený balon se dostal k volnému Horkovi, který pojistil domácí vedení svým druhým zásahem – 2 : 0! Hosté se ke střele na branku dostali až v samém závěru prvního dějství, ale pokus Fürbacha Baka v pohodě ukryl v náručí. Do šaten tak odcházeli spokojenější Dražičtí.

Baka byl bezchybný

Do druhé části nastoupili domácí se třemi změnami v sestavě a chvíli trvalo, než se hra z jejich strany srovnala. V těchto fázích zápasu podržel Dražice Baka, který musel pádem pod nohy likvidovat šanci Hopfingera v 55.minutě. O minutu na to šel dokonce Hopfinger sám proti brankáři, ale překonat se mu ho nepodařilo. Baka vytáhl opět skvělý zákrok a šanci zlikvidoval. Na opačné straně mohl v 58.min. uzavřít hattrick Horka, ale jeho hlavičku gólman sice nadvakrát, ale přece jen, chytil.

 

V 60.min. měl velkou příležitost k zápisu mezi střelce J.Štecher, kterému před branku přihrál Karel Novotný, ale střelu z bezprostřední vzdálenosti gólman chytil na brankové čáře. V 61.min. rozehrával Veselý přímý kop na polovině soupeře. Na přetažený centr si zaběhl Horka, hlavou vrátil balon před branku a Karel Novotný se nemýlil – 3 : 0!

 

Do poslední části utkání se na hřiště dostali i bratři Stuchlíkové a zvláště mladší Matyáš hodně zlobil hostující obranu z levé strany. Dostal se i k zakončení, ale střela levou se mezi tyče nevešla. V 88. minutě se  dostal do šance hostující Tesař, jeho průnik středem vyřešil na poslední chvíli Baka, který mu pádem pod nohy zabránil ve skórování. Brankář tak zlikvidoval 3 tutovky hostujících hráčů a byl po zásluze vyhlášen mužem zápasu! Na opačné straně se zrodila ještě jedna gólovka v samém závěru, když L.Stuchlík vysunul pěknou uličkou J.Štechera. Ten se ale dostal s balonem u nohy až těsně před brankáře a nestačil zakončit.

 

AUTOR: L. Kolář



Ohlasy k zápasu


TJ Dražice
Lubomír Kolář (vedoucí): "Další domácí výhra jistě potěšila všechny příznivce a po zaváhání Bernartic, které pouze remizovaly, znamenala zvýšení vedení v tabulce o úctyhodných 13 bodů. V dalším kole zajíždíme do Blatné. Na přání domácích se utkání hraje netradičně už v pátek odpoledne."




Sestavy


TJ Dražice
M. Baka [-] - J. Vlašin [-] , J. Kromka [-] (46. K. Novotný [-] ) , T. Bareš [-] (46. R. Fořt [-] ) , Š. Schloff [-] , R. Pfeifer [-] (70. M. Stuchlík [-] ) , P. Novotný [-] (46. D. Smutný [-] ) , D. Štecher [-] , J. Štecher [-] , M. Veselý [-] (63. L. Stuchlík [-] ) , M. Horka [-]

FK Tatran Prachatice
L. Opatovský [-] - M. Juroš [-] (7. L. Kubát [-] ) , J. Málek [-] , T. Ryšánek [-] , J. Tesař [-] , J. Šandera [-] , P. Škopek [-] (46. J. Hopfinger [-] ) , R. Mráz [-] , J. Fürbach [-] , D. Kováč [-] , M. Kotrch [-]

ŽK: 17. D. Kováč .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Lepič Jiří - RINTH Jan, ČMUCHA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.