Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Ve 20. kole fotbalové I.A třídy na domácím trávníku sehráli Dražičtí další derby utkání, tentokrát přijel táborský Meteor. Hostům nevychází jaro podle představ a tak mají pomalu, ale jistě, před sebou boj o zachování v A třídě. Od poslední příčky je dělí pouhé čtyři body..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pípalův gól dostal Meteor do vedení, pak byli na tahu domácí

Kdo bude pánem na hřišti bylo jasné hned od prvního hvizdu rozhodčího. V 11. min. rozehrával Valášek přímý kop z 25 metrů a orazítkoval břevno hostující branky, dorážka Fořta šla nad. V 18. min. se balon po rohovém kopu odrazil na vápno k nohám J.Štechera, jeho střela šla však těsně vedle. Z následujícího protiútoku tak zahřmělo na druhé straně, když Pípal vystihl kličku domácího brankáře a pohodlně vsítil úvodní gól – 0:1!

 

Domácím hráčům se podařilo srovnat skóre během dalších pěti minut. Dan Štecher vysunul Petra Novotného, ten nezištně našel volného Kromku, pro kterého nebyl problém srovnat na 1:1! Poté se hrálo převážně mezi vápny, až nadešla 43.minuta a  samostatný náběh Kromky. Brankář jej však vychytal, ale odražený balon stačil přihrát Petr Novotný volnému J.Štecherovi, kterého střela skončila tam, kde bylo zamýšleno a bylo to 2:1! Hosté měli ještě do poločasu jednu šanci na srovnání, ale střelu Lorence ve 45.min. Baka zneškodnil.

Vítězný gól patřil Kromkovi

    Hned v úvodu druhého dějství střílel těsně vedle Kromka. V 51.min. už ale svou další příležitost dražický kanonýr proměnil. Horka prodloužil dlouhý aut za sebe, tam se ve skrumáži útočník Kromka nejlépe zorientoval a překonal hostujícího gólmana a posunul dražické mužstvo do dvoubrankového vedení – 3:1!

 

Hosté se však ještě chtěli poprat o příznivější výsledek a jejich snahu korunoval gólem v 63.min. Ševčík, který doklepl odražený balon od tyčky zpět za Bakova záda! Meteor cítil příležitost ke srovnání, dokázal domácí Dražice zatlačit, ale na kýžený třetí branku už nedosáhl.

 

AUTOR: L. Kolář



Ohlasy k zápasu


TJ Dražice
Vedoucí mužstva L. Kolář: "Poslední část utkání jsme se po snížení hostů měli co ohánět, abychom uhájili jednogólový náskok. S vypětím všech sil se nám to podařilo a připsali si tak již 16. výhru a další dílčí posun směrem k vysněnému krajskému přeboru! Příští víkend nás čeká další okresní derby, tentokrát v Chýnově."




Sestavy


TJ Dražice
M. Baka [-] - J. Štecher [-] - P. Novotný [-] (71. Š. Schloff [-] ) , T. Hořejší [-] , R. Pfeifer [-] (81. M. Stuchlík [-] ) , R. Valášek [-] , R. Fořt [-] , J. Kromka [-] , M. Veselý [-] , M. Horka [-] , D. Štecher [-] (71. K. Novotný [-] )

FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] - D. Švejda [-] (46. M. Ševčík [-] ) , J. Pípal [-] , R. Pilař [-] , S. Färber [-] , J. Bartáček [-] (81. T. Vytlačil [-] ) , M. Scheufler [-] , D. Fiala [-] , F. Lorenc [-] , P. Štumfol [-] (69. L. Janovský [-] ) , R. Ševčík [-]

ŽK: 82. J. Kromka - 28. S. Färber , 71. M. Scheufler , 71. D. Fiala .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ALBERT Karel - KROUTL Vít, HNILIČKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.