1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:00

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražice nepotvrdily roli favorita, ale nadále drží desetibodový náskok


Branky


0

V dalším kole I.A třídy své utkání sehráli Dražičtí ve Vimperku. Domácí se pohybují ve spodní části tabulky a rozdíl 22 bodů tak hosty předurčil do role favorita. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vimperk se bránil, ale z brejku dokázal udeřit

 A právě zápasy s relativně slabšími soupeři bývají ošidné. Přesto měli Dražičtí lepší vstup do hry. Už ve 4.min. po rohovém kopu Veselého orazítkoval břevno domácí branky hlavičkou Kromka. A v 9.min. se už Dražičtí prvně radovali, Horka se na levé straně kličkou zbavil obránce a nacentroval před branku. Tam Bareš zkušeně přenechal balon kanonýru Kromkovi, který nezvykle levou nohou vymetl pravou šibenici Hrubého branky – 0:1!

 

I v dalším průběhu Dražičtí zcela ovládali hru. V 18.min. Bareš prudce vystřelil ze středu velkého vápna, ale domácí gólman stačil střelu vytěsnit mimo. V 19.min. obral o balon D.Štecher Blahouta a  ideálně vysunul po levé straně Veselého. Ten postupoval sám proti brankáři, ale jeho lob zamířil nad branku. Podobnou šanci měl i Petr Novotný ve 23.min., ale místo střely volil ještě přihrávku, která  mu však nevyšla podle představ a bylo po naději. Svou další gólovku nedokázal zužitkovat P.Novotný ani ve 32.min. Dostal pěknou přihrávku od Horky na penaltu, ale střela z jedné šla nad branku.

 

Po řadě promarněných gólovek tak zahřmělo na opačné straně. Vpravo se uvolnil Ketzer a přetáhl centr napříč naším vápnem. Na levé straně nezachytil Pfeifer náběh Pankratze, který střelou k tyči překonal Baku a bylo srovnáno - 1:1! Ještě do konce prvního dějství Dražičtí mohli jít opět do vedení, ale hlavička Schloffa, po přímém kopu Vlašína, se opět odrazila od břevna domácí svatyně.

 

Bez gólů

 Do druhé půle Dražičtí nastupovali s vědomím, že jsou lepším mužstvem a chtěli navázat na spoustu brankových příležitostí z prvního poločasu. Na hřišti už ale rozdíl tak patrný nebyl.

 

V 51.min. zpracoval Pfeifer balon tak nešťastně, že ten mu odskočil přímo na kopačku Pankratze. Jeho tvrdá střela se naštěstí nevešla mezi tyče! V 56.min. se opět radovali hostující hráči. Centr z přímého kopu Veselého zamířil do vápna domácích, tam svedl vítězný souboj s brankářem Kromka a vsítil, gól nebyl uznán pro údajné postavení mimo hru. Z rozhodnutí byli překvapení i domácí hráči. V 57. min. musel předvést své kvality dražický brankář, který hasil ojedinělý brejk domácího Blahuta, skvělým zákrokem mu šanci překazil! V 68.min. hlavičkoval centr J.Štechera Kromka mimo, neujala se ani střela Horky v samém závěru utkání a tak zápas skončil dělbou bodů.

 

Úsměvná perlička po závěrečném hvizdu: na otázku, proč rozhodčí zkrátil zápas o 2,5 minuty odpověděl, že si špatně zapnul hodinky…

 

AUTOR: Lubomír Kolář



Ohlasy k zápasu



TJ Dražice
Lubomír Kolář (vedoucí): "Odjížděli jsme sice pouze s bodíkem, ale vzhledem k vývoji ostatních zápasů jsme udrželi desetibodový odstup i nadále. Za remízu jsme si mohli sami, rozhodnuto mělo být už po první půli, kdy jsme jasně dominovali, ale bohužel bez brankového vyjádření. Vyrovnávací gól vlil domácím do žil chuť poprat se o dobrý výsledek s favoritem a nutno podotknout, že měli na své straně silného spojence, nebudu specifikovat, zda mám na mysli domácí diváky nebo rozhodčího. V dalším utkání přivítáme v sobotu na domácím trávníku Vodňany a věřme, že dokážeme dát nějaký ten gól, abychom mohli vítězství darovat našemu zdravotníkovi M. Ursacherovi k oslavě kulatin."



Sestavy


TJ Šumavan Vimperk
M. Hrubý [-] - R. Podskalský [-] , J. Čech [-] , J. Pospíchal [-] , R. Ketzer [-] , P. Samohejl [-] (83. L. Sýs [-] ) , V. Blahout [-] , P. Vondrášek [-] , V. Pankratz [-] , M. Sedláček [-] , J. Děd [-]

TJ Dražice
M. Baka [-] - - R. Pfeifer [-] (76. J. Štecher [-] ) , P. Novotný [-] (84. K. Novotný [-] ) , J. Kromka [-] , T. Bareš [-] , M. Veselý [-] , Š. Schloff [-] , M. Horka [-] , T. Hořejší [-] , D. Štecher [-] , J. Vlašin [-]

ŽK: 36. R. Podskalský , 61. V. Blahout - 32. D. Štecher , 41. M. Veselý , 57. M. Horka , 84. Š. Schloff , 90. J. Štecher .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.