3:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:00

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vítěze nenašel, Dražice teprve podruhé nebraly výhru!


0

     První domácí zápas přivedl na dražický trávník hosty ze Sokola Sezimovo Ústí. A hrál se fotbal poměrně vysoké úrovně, který se musel divákům líbit. Padlo 6 branek, 3 ze hry a 3 ze standardních situací.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sezimák se ujal dvoubrankového vedení, domácí našli odpověď

Hostům patřil úvod utkání a rychle dosažená branka hned v 8.minutě. D.Štecher fauloval na domácí polovině, míč si postavil exligový Barteska a nacentroval dlouhý balon do pokutového území. Tam obránci pozapomněli pokrýt Brůžka, který vyhrál souboj s brankářem Bakou a hlavou otevřel skóre – 0:1! Ani obdržená branka nevyburcovala domácí hráče k nějakému tlaku a zákonitě přišlo další potrestání! V 15.min. prošel Nikl s balonem u nohy po pravé straně přes  nedůrazného Pfeifera a přihrál volnému Šmídovi. Jeden z nejlepších hráčů hostí pohotové vystřelil a podruhé rozvlnil síť za Bakovými zády.

 

Až druhý gól dražické hráče probudil ze zimního spánku a začalo být horko před pokutovým územím hostů. V 17.min. Horka zpětnou hlavičkou z brankové čáry našel volného D.Štechera, ale jeho střela se do branky nevešla. Podobně skončil i jeho samostatný průnik středem obrany. Na poslední chvíli mu balon ukopl bránící Brůžek. Ve 21. min. se přes obránce uvolnil Veselý, přihrál Fořtovi, který si to namířil do vápna hostů. Byl však faulován a rozhodčí neváhal písknout penaltu. Tu s přehledem, do protisměru pohybu brankáře, proměnil J.Štecher a snížil na 1:2! Domácí hráči i dál pokračovali v tlaku. Ve 27. min. se o vzruch v diváckých řadách postaral Horka, když si všiml, že brankář  Sedloň je daleko před brankou a lobem jej zkusil přehodit. Jen díky větru minul balon hostující svatyni o pár desítek centimetrů… Ve 33. min. bylo skóre opět srovnáno. Veselý rozehrával přímý kop dlouhým nákopem do vápna na zadní tyč. Tam si naběhl Horka a povedenou hlavičkou nedal hostujícímu gólmanovi šanci – 2:2!

 

Ve 37. min. mohl poslat domácí hráče do vedení Bareš, ale jeho pohotová střela levou šla nad branku. V brance neskončila ani hlavička velmi dobře hrajícího R.Fořta po centru Valáška ve 40.min. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

    

 

Novotný na poslední chvíli uhájil dražickou neporazitelnost

Úvod druhého dějství naznačil, že nikdo ze soupeřů nechce riskovat bezhlavým útočením a soustředí se spíše na obrannou fázi. Přesto se do zakončení víc dostávali hosté a hlavně Aleš Kutner zlobil brankáře. V 57. min. šla jeho střela přímo do středu branky a Baka s ní neměl problém, střela ze 60. min. už měla gólové parametry, ale gólman se prezentoval skvělou robinzonádou a střelu vyrazil. Ujal se až Kutnerův třetí pokus v 64.min. Z takřka 20 metrů vystřelil nechytatelnou střelu k levé tyči a angličanem poslal svůj tým opět do vedení. Krásný fotbalový moment, oko fotbalového diváka, a možná že i toho dražického, muselo být potěšeno.

 

V 78.min. mohl skóre srovnat Horka, když si naběhl na centr do vápna, ale jeho střela hlavou  trefila vyběhnutého brankáře a bylo po naději. V 79. minutě se domácí obávali střely ze středu velkého vápna za faul D. Štechera. Míč si místo Bartesky postavil Sazma, ale jeho obstřel zdi šel mimo tyče. Účet zápasu pak uzavřel K.Novotný v 86.minutě. Dlouhý centr z rozehraného přímého kopu skončil až na kopačce dražického elitního střelce,který nezaváhal a chytrým lobem přehodil hostujícího brankáře – 3:3! Do konce zajímavého utkání se už nic podstatného nestalo a soupeři se rozešli s nerozhodným výsledkem.

 

AUTOR: Lubomír Kolář



Ohlasy k zápasu


TJ Dražice
Lubomír Kolář (vedoucí mužstva): "Hrál se zajímavý zápas se spoustou gólových příležitostí a šesti brankami. Příchozím divákům a bylo jich dobrých 160, se musel fotbal líbit a jistě nikdo nelitoval, že dal krajskému fotbalu přednost před nudným derby Sparta vs Slavia v tv… Konečná dělba bodů byla asi spravedlivým vyústěním a oba celky ji braly. Sokol disponuje vyspělým mužstvem a žádný soupeř to s nimi nebude mít lehké. Naši borci zajíždí v dalším kole do Vimperka. Ani tady nás nečeká nic jednoduchého, ale to vlastně v žádném zápase…"




Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.