0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2017 18:00

30.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílený Písek B vyhrál předehrávku v Třeboni


Branky


0

V předehrávce 30. kola si posílený Písek B přivezl všechny body ze hřiště Třeboně. O jedinou branku zápasu se postaral v prvním poločase Keclík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka Keclíka v závěru poločasu poslal hosty do vedení

Ve středu ještě před startem 29. kola odehrála Třeboň s Pískem B zápas, který měl být na programu až v kole třicátém. Důvodem byla úprava hrací plochy v Třeboni kvůli soustředění jednoho z prvoligových týmů. Domácí o víkendu porazili neškodný Ševětín 2:0 a v posledním zápase se chtěli rozloučit vítězně se svými fanoušky. Ačkoli Písek B naposledy dostal šest branek v Čimelicích, do Třeboně přijel s posílenou sestavou o několik pendlů A týmu a v zápase byl favoritem.

 

Hosté začali aktivněji. Ve 4. minutě centr Velka prodloužil Keclík za domácí obranu na Vaňka, ale jeho křižnou střelu brankář Skála lehce tečoval na rohový kop. Domácí hráči se dostali k zakončení o chvilku později, ale Malický pálil jen do připraveného Varyše. Písek měl častěji míč na svých kopačkách a byl silný v kombinaci po zemi. Po standardní situaci Vaňka se dostal odražený míč k Martinu Heldovi, ale jeho rána z hranice vápna byla nepřesná.

 

Hrálo se převážně na polovině Třeboně, ale střelecké pokusy Hrachovce a Vaňka měly daleko ke skórování. Domácí hráči se snažili kontrovat rychlými brejky, ale žádný z nich nevedl k vážnější šanci. Po půlhodině hry se v další šanci ocitl Vaněk, ale zakončil těsně vedle Skálovy branky. Ve 36. minutě kopali domácí hráči rohový kop, k hlavičce se dostal Průcha, jenomže jeho hlavička skončila nad Varyšovo brankou.

 

Hosté se po zásluze dočkali vedení 5 minut před odchodem do šaten. Vaněk zahrával standardní situauci. Po jeho centru se dostal k zakončení Uhlík, střela se odrazila od Keclíka do domácí branky - 0:1. Zbytek prvního poločasu pak měli více ze hry domácí, ale brankář hostí Varyš nemusel řešit žádnou ošemetnou situaci.

 

 

Domácí se zlepšili, ale na vyrovnání to nestačilo

Druhý poločas začal podobně jako ten první. V 50. minutě se dostal k volnému míči Sajtl, ale jeho utěšená rána skončila jen těsně vedle pravé tyče brankář Skály. Na druhé straně to zkoušel Divoký, ale jeho tvrdou střelu brankář Varyš ukryl ve svých rukavicích. Následně poslal dlouhým výhozem své spoluhráče do brejku a na konci akce bylo zakončení Vaňka, která však domácí brankář Skála dokázal vyrazit.

 

Hra se opticky vyrovnala a šanci na vyrovnání měl na noze po rohovém kopu domácí Lonsmí, ale pálil nepřesně. Po hodině hry se uvolnil za hranicí domácího vápna Sajtl, vystřelil a brankář Skála se musel hodně natahovat, aby jeho střelu vytáhl mimo tři tyče. V 80. minutě se prohnal na levé straně přes hostujícího obránce Průcha, ale jeho zakončení vychytal brankář Varyš.

 

Těsné vedení hostů mohl v závěru zápasu pojistit Hrachovec, ale sám před Skálou nechal zákrokem vyniknout domácího brankáře, který jeho střelu vytáhl na rohový kop. Následný rohový kop Helda, pak nebezpečně prolétl domácím malým vápnem. V 87. minutě dostali výhodu rohového kopu i domácí, jenomže hlavička Průchy se snesla těsně nad břevnem Varyšovy branky. A když neskončilo mezi třemi tyčemi, ani zakončení Havlíka, radoval se ze zisků tří bodů hostující Písek B.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Karel Holzepl (hráč): "Písek B musel zápas vyhrát, aby se vyhnul sestupovým příčkám a zajistili si záchranu v Krajském přeboru. Písek přijel se 7 hráči z A týmu a rozhodčí pískali, tak jak pískali, nebudu se k tomu vyjadřovat. První poločas nás Písek tlačil, my jsme využívali rychlé brejky. Po sporném faulu, který rozhodčí odpískal, Písek měl standardku. Centr do vápna a následná střela, která se odrazila od jednoho hráče a skončila v síti. Druhý poločas jsme Písek tlačili, dostávali jsme se do hry, vytvořili jsme si gólové šance, ale opět jsme žádnou nevyužili. Písek ve druhém poločase neměl žádné vyložené šance."




Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - M. Franěk [-] , J. Kopecký [-] , T. Lonsmín [-] , D. Kodras [-] , T. Havlík [-] , M. Průcha [-] , K. Holzepl [-] (85. R. Bašta [-] ) , J. Divoký [-] , M. Malický [-] (68. J. Matoušek [-] ) , H. Holý [-] (81. J. Kučera [-] )

FC Písek B
L. Varyš [-] - P. Velek [-] - F. Vaněk [-] (85. L. Němeček [-] ) , K. Kulík [-] , M. Held [-] (89. O. Hudák [-] ) , D. Uhlík [-] , V. Hrachovec [-] (90. J. Hrala [-] ) , O. Sajtl [-] , L. Holub [-] , P. Keclík [-] (87. J. Sigmund [-] ) , J. Zušťák [-] (76. J. Kinkor [-] )

ŽK: 17. J. Kopecký , 18. T. Lonsmín , 24. M. Franěk , 54. J. Divoký - 26. M. Held , 67. L. Holub .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Tupý Petr - MACH Jan, JAROLÍM Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.