2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 15:00

30.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek si doma vyšlápl na druhou Želeč


Branky


0

Osek předvedl proti druhé Želči velmi dobrý výkon a překvapil druhý tým tabulky. Ve výsledku z toho bylo vítězství 2:1 a domácí tak zakončili sezonu dvěmi výhrami za sebou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Osek se doma představil v posledním zápase proti druhé Želči. Domácí minulé kolo vyhráli na hřišti Olešníka a nějakým tím bodem se chtěli rozloučit i s domácími fanoušky. Želeč už měla jistotu, že neskončí v tabulce hůře jak druhá, i přesto nechtěla v Oseku nechat jediný bod.

 

Do zápasu vstoupili aktivněji domácí, kteří napadali celkem vysoko hostující rozehrávku. Už v 5. minutě natáhl míč do středu hřiště Hosnedl, aby následně přihrál do strany na volného Blažečku, který překonal brankáře Hovorku – 1:0. O tři minuty později se dostal po přihrávce Hosnedla k zakončení ve vápně Říský, ale Hovorka jeho střelu kryl.

 

Hosté se dostávali do zápasu pomaleji, ale postupně se domácím vyrovnali v aktivitě a ve 23. minutě mohlo přijít vyrovnání. Novotný udělal dlouhou kličku Chalušovi, kterou se vyhnal do úhlu, ale zpětnou přihrávkou ještě našel nabíhajícího Holuba. Ten však poslal míč z prostoru penalty vysoko nad branku.

 

O chvilku později centroval Brůžek do domácí šestnáctky Chaluš vyrazil míč nohou na vápno, kde byl Rabiňák, který pálil z první nad branku. Želeč se dočkala zaslouženého vyrovnání po půlhodině hry. Rohový kop Rabiňáka se odrazil k Sokoltovi, který míč pohotově dopravil do sítě – 1:1. V zápase se tak prosadili oba nejzkušenější hráči svých týmů.

 

Ve 34. minutě se uvolnil domácí Hosnedl, avšak jeho střela z hranice vápna letěla nad břevno Hovorkovy branky. Ve 38. minutě se dostal odražený míč k nohám Holuba, ale jeho povedená rána proletěla jen těsně nad Chalušovo brankou. Hra se přelévala z jedné strany na druhou a poslední slovo v první půli měl opět velmi aktivní Hosnedl, ale jeho obstřel na zadní tyč skončil těsně vedle levé tyče.

O výhře domácích rozhodl Hosnedl

Druhý poločas začal vyrovnanou partií. Jako první zahrozili hosté, když Brož nechtěně namazal přímo do kroku Brůžkovi, ale jeho střela halfvolejem šla přímo do míst, kde stál připravený brankář Chaluš. O chvilku později byl důraznější v souboji Novotný, který se dostal ke střela a ta skončila na domácím břevně.

 

Domácí hrozili nejčastěji Hosnedlem a byl to právě domácí rychlík, který po hodině hry doběhl volný míč na levé straně a střelou šajtlí na zadní tyč vrátil domácím vedení – 2:1. Hosté z Želče se nedostávali do většího tlaku a domácí spolehlivě odvraceli míče, které mířili k jejich brance. Velkou šanci na vyrovnání měli hosté v 81. minutě, když zahrávali přímý volný kop metr za hranicí velkého vápna. Střela Pavlička však mířila do zdi a následná dorážka vysoko nad.

 

Domácí hráči se v závěru zápasu spoléhali na brejkové situace a po jedné z nich mohl definitivně rozhodnout Říský. Přetažený centr vrátil Blažečka před zcela odkrytou branku, kde stál pouze Říský. Tomu se ovšem míč zasekl pod nohou a místo do prázdné branky jej v setrvačnosti pohybu poslal vedle prázdné branky. V té samé minutě pak přišel čas pro poslední odchod ze hřiště Libora Blažečky, který tímto zápasem ukončil svou fotbalovou kariéru. Po závěrečném hvizdu měl stejné pocity v dresu Želče brankář Petr Hovorka, který rovněž nastoupil ve svém posledním zápase kariéry.



Sestavy


TJ Osek
J. Chaluš [-] - M. Brabec [-] , J. Říský [-] , L. Blažečka [-] (87. T. Hromek [-] ) , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , J. Mráz [-] (82. T. Hřebíček [-] ) , R. Kuneš [-] , J. Brož [-] (58. M. Čapek [-] ) , M. Carda [-] , M. Krejčí [-]

TJ Sokol Želeč
P. Hovorka [-] - V. Podroužek [-] (64. P. Janošík [-] ) , D. Pavličko [-] , J. Škrábek [-] , M. Petr [-] - J. Švec [-] , J. Holub [-] , M. Sokolt [-] (78. J. Bosnyak [-] ) , M. Brůžek [-] (62. J. Rabiňák [-] ) - R. Novotný [-] - O. Kosobud [-]

Hráči zápasu: L. Blažečka , S. Hosnedl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vychodil Tomáš - ŽEMLIČKA Tomáš, KOTALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.