1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2017 18:00

27.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vyrovnané střetnutí na Hluboké nemělo víteze


Branky


0

V pátek večer se hrál pod zámkem svižný fotbal mezi domácími hráči Hluboké a hosty z Milevska. Vyrovnaný souboj skončil dělbou bodů, když na vedoucí branku Dvořáka odpověděl domácí Tauber.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po jedné brance vstřelily oba týmy

Pod zámek na Hlubokou zavítal soupeř z Milevska. Obě mužstva minulé kolo remizovala a stejně dopadl i vzájemný souboj.

 

Do utkání vstoupila aktivněji Hluboká, která měla více ze hry prvních dvacet minut, ale gólu se nedočkala. Největší šance přišla po přetaženém rohu Nitrianského, když vracel míč před odkrytou branku Legdan, ale míč odvrátil do bezpečí jeden z hostujících obránců. Hosté se dostávali do zápasu pozvolna a po dvacetiminutách se po centru Vakoče dostal k odraženému míči Paták a jeho střela skončila na břevně. Tento moment nastartoval hostující hráče a největší problémy dělal domácí obraně svou rychlostí Petr Dvořák

 

Hostující útočník si ve 29. minutě seběhl na přihrávku Koutníka za domácí obranu a střelou podél Vacla poslal hosty do vedení - 0:1. Domácí mohli vyrovnat hned po rozehrávce, když se z pravé strany dostal k zakončení Rubick, ale jeho střelu brankář Dvořák vyrazil a poradil si i s následnou dorážkou. Ve 34. minutě zahrávali hosté standardní situaci, kterou domácí odvrátili, ale odražený míč napálil z první Malék a snášející se míč musel zpod břevna vyrážet Vacl. 

 

Další šance hostí přišla z pravé strany, když se po centru dostal k hlavičce Koutník, ale mířil mimo tři tyče. Domácí zahrozili ve 39. minutě, když vysunul za obranu Nitrianský rozběhnutého Taubera, ten se kličkou oklamal brankáře Dvořáka a pohodlně skóroval do odkryté branky - 1:1. Svým gólem tak určil poločasové skóre. 

 

 

Vyrovnaná druhá půle branky nepřinesla

Druhý poločas se hrála vyrovnaná partie, kdy se míč pohybovala nejčastěji kolem středového kruhu. Vzruch přinesla 53. minuta, kdy se na centr Sedláka natahoval Dvořák, ale míč prošel až k Patákovi, kterého vychytal Vacl. V 60. minutě se uvolnil na hranici vápna k zakončení Koutník, ale s jeho přízemní střelou neměl Vacl problémy. O dvě minuty později šel sám na Vacla Dvořák, ale jeho zakončení skončil nad břevnem domácí branky. 

 

Hlubočtí se dostali do šance v 68. minutě, když se po rohu ocitl na malém vápně volný Legdan, ale jeho střelu dokázal Dvořák vyrazit. Následoval další rohový kop, kdy se odražený míč dostal k Říhovi. Jeho zblokovaná střelu putovala k Hájkovi, ale ten svou razantní střelou v gólové šanci přestřelil. Na druhé straně to zkoušel z dálky Barda, ale jeho střela skončila vedle domácí branky. V závěrečných minutách už obě obrany fungovaly spolehlivě a tak si oba týmy rozdělily po bodu za remízu 1:1. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš (hráč): "Tentokrát jsme nehráli dobře a získali jsme pouze bod. Myslím si, že zápas byl vyrovnaný, ale žádný extra pohledný fotbal pro diváky to asi nebyl a remíza je pro oba týmy spravedlivá. Teď jedeme do Oseku, kde věřím, že podáme lepší výkon, než proti Milevsku a vrátíme domácím podzimní prohru na našem hřišti."




Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
A. Vacl [-] - T. Antoš [-] , S. Legdan [-] - I. Nitrianský [-] , O. Němec [-] , D. Říha [-] , Z. Stráský [-] (64. J. Valenta [-] ) , J. Rubick [-] (83. O. Krátký [-] ) , K. Jonáš [-] - T. Tauber [-] - P. Hájek [-]

FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - M. Novotný [-] , T. Vakoč [-] , J. Kosobud [-] - F. Koutník [-] (90. J. Alexa [-] ) , L. Sedlák [-] (81. P. Novotný [-] ) , J. Komárek [-] , J. Paták [-] (69. J. Marvan [-] ) - - P. Dvořák [-] , J. Barda [-] , M. Málek [-]

ŽK: 90. O. Němec - 74. J. Marvan .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Polák Jiří - HANES Tomáš, KOTALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.