3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

27.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Oslabený Protivín uštědřil Katovicích druhou jarní porážku


Branky


0

Ačkoli zápas pro Protivín nezačal vůbec dobře, když už v 11. minutě dostal Mikulenka červenou kartu a zachvilku využil přesilovku hostující Miklas, dokázali domácí zápas se třetím týmem tabulky otočit a získat tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Mikulenka šel pod sprchy už v 10. minutě. Na branku hostujícího Miklase odpověděl před odchodem do kabin Jaromír Vorel

V Protivíně na sebe narazily dva týmy, které ještě nedávno působily v I.A. třídě. Hosté z Katovic navazují na loňskou nováčkovskou sezonu a znovu se pohybují mezi nejlepšími třemi týmy. Aktuální nováček z Protivína je pak zase na klidném 7. místě.

 

Podzimní střetnutí vyšlo mnohem lépe Protivínu, který vyhrál v Katovicích 3:0. Hosté tak přijížděli s jasnou motivací, odčinit podzimní prohru a udržet v tabulce třetí místo.

 

Podle toho vypadaly i úvodní minuty zápasu. Katovičtí hráči byli více na míči a brankář Hanus musel být ve střehu. Do zakončení, ale sporadicky dostali jako první domácí, ale střela Zbyňka Vorla šla těsně vedle. Podobně dopadla prakticky vzápětí hlavička Repy na druhé straně.

Důležitý moment prvního poločasu přišel v 10. minutě, když Schánělec vyslal za obranu Miklase, ale toho v samostatném úniku zastavil skluz Mikulenky a následovala červená karta pro domácího hráče. Následný přímý volný kop Repy z hranice vápna, ale Hanus v klidu zalepil do svých rukavic. Přesilovku využili hosté na začátku 13. minuty, když pas Shánělce přeletěl jednoho z domácích obránců a Miklas poslal míč pod vybíhajícím Hanusem do branky – 0:1.

 

Hosté měli zákonitě míč častěji na svých kopačkách a po standardní situaci Repy mohli zvýšit své vedení. Ale Hajdušek na jeho centr nedoskočil a střelu Miklase dokázal Hanus vyrazit. Na začátku 25. minuty zkoušel Schánělec střelou z vlastní poloviny překvapit brankáře Hanuse, ale ten byl v brance včas a míč vyrazil na rohový kop. Po následném odvráceném rohu vracel míč zpět do vápna Repa, míč se dostal k Zoubkovi a jeho střela jen těsně přeletěla domácí branku.

 

Ve 26. minutě mohla pro domácí přijít další rána, když po odkopu od branky zůstal ležet brankář Hanus a podle signalizace to vypadalo, že bude muset střídat. Jenomže pak přiběhla k brankáři domácích zdravotnice týmu Eva Mikulenková, zřejmě použila živou vodu a Hanus zápas nakonec dochytal. Ve 30. minutě přiťukl Požárek míč Uherovi, ale jeho střela z 25 metrů šla těsně vedle pravé tyče.

 

 

Tlak hostí poslední čtvrt hodinu první půle opadal a oslabení domácí se začali častěji dostávat na soupeřovu polovinu. V druhé nastavené minutě prvního poločasu se pak domácí dočkali vyrovnání. Prášil vyvezl míč na hostující polovinu, kde předal míč Jaromíru Vorlovi, ten se vydal do vápna hostí a střelou z úhlu na zadní tyč překvapil brankáře Švehlu – 1:1.

Moravec a Prášil rozhodli o vítězství Protivína

Druhý poločas začali lépe domácí hráči. Ve 48. minutě centroval z levé strany Zbyněk Vorel, ale hlavička jeho bratra Jaromíra šla nad Švehlovu branku. V 51. minutě šel míč po ose J. Vorel, Rothbauer, Z. Vorel až k nohám Moravce, který prostřelil bezmocného Švehlu – 2:1.

 

Katovice mohly odpovědět za dvě minuty, když po rohu Repy vyplaval na malém vápně osamocený Požárek, ale jeho střela z první skončila nad. V 63. minutě rozehrávali domácí přímý volný kop a skákavá střela Zbyňka Vorla nadělala brankáři Švehlovi velké problémy. Za další minutu kopali domácí další standardní situaci. Zbyněk Vorel našel na zadní tyči Jaromíra Vorla, jeho střelu odvrátil Uher k nohám Prášila a ten dloubáčkem překonal brankáře Švehlu potřetí – 3:1.

 

 

Ve vzruch přinesl úvod 70. minuty, když po centru z levé strany sražen ve vápně hostující Požářek domcích Zachem, který evidentně zasáhl loktem útočníka hostí. Bohužel pro ani hlavní Šafránek, ani pomezní Tupý nic neviděli a penalta se nepískala. Katovice v závěru přimáčkly domácí na jejich vlastní polovině a do vápna Protivína létal jeden centr za druhým. Kontaktní branku, ale z tlaku hosté nevytěžili a tak si tři body stejně jako na podzim připsal domácí Protivín.



Ohlasy k zápasu



SK Otava Katovice
webové stránky SK Otava Katovice: "Prohra v Protivíně nás mrzí, měli jsme zápas dobře rozehraný. Panující vedro a možnost Protivína poslat na hřiště postupně tři náhradníky ale početní výhodu postupně vymazalo. Děkujeme fanouškům, kteří do Protivína přijeli a po celý zápas mužstvo povzbuzovali, i když se nedařilo. Pro zbývající tři utkání se musíme dát dohromady a udržet postavení v horní části tabulky."



Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - M. Zach [-] , R. Vojta [-] , J. Mikulenka [-] , V. Rothbauer [-] - Z. Vorel [-] , O. Prášil [-] , L. Ruczkowski [-] , M. Fiala [-] (56. D. Růžička [-] ) - J. Moravec [-] (88. P. Sládek [-] ) , J. Vorel [-] (73. J. Vojík [-] )

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - J. Matas [-] , L. Blatský [-] , T. Hajdušek [-] , O. Koutský [-] - D. Zoubek [-] , J. Miklas [-] , M. Repa [-] , J. Schánělec [-] - V. Uher [-] , M. Požárek [-]

ŽK: 44. L. Ruczkowski , 89. Z. Vorel - 35. J. Schánělec , 37. M. Repa , 41. V. Uher , 61. L. Blatský , 71. T. Hajdušek . ČK: 11. J. Mikulenka .
Hráči zápasu: J. Vorel , Z. Vorel - J. Miklas .
Počet diváků: 252. Rozhodčí: Šafránek Petr - TUPÝ Petr, REITINGER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.