2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 13:15

27.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zušták rozhodl o třech bodech pro Písek B v poslední minutě


Branky


0

Zápas dvou týmů ze spodku tabulky vyzněl lépe pro domácí. Branky padaly až po hodině hry a poslední slovo měl v poslední minutě písecký kanonýr Jan Zušťák, který se postaral o obě trefy svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživný první poločas branky nepřinesl

Písecké béčko přivítalo sestupující Planou nad Lužnicí, která závěr soutěže dohráva se vztyčenou hlavou, když z posledních dvou zápasů vytěžila 4 body. Domácí potřebovali nutně bodovat za tři body, aby se posunuli ze sestupových vod a nemuseli se po závěrečném kole ohlížet na počet sestupujících celků z divize. Tomu odpovídala i posílená sestava o dva pendly z A týmu a po zranění naskočil i kapitán David Pichlík.

 

Hosté se ovšem snažili domácím cestu ke třem bodům co nejvíce ztížit a jako první zahrozil v 7. minutě po pasu Trčky Do Trung, ale jeho střela z úhlu minula zadní tyč. Domácí se snažili dostávat do šancí kombinační hrou, ale ve finální fázi byla jejich hra velmi nepřesná a brankář Fajflík nemusel vytáhnout ze svého repertoáru žádný vážnější zákrok. A protože se na druhé straně neujal přímý volný kop Trčky z hranice vápna, skončil poločas bezbrankovou remízou.

 

 

Domácí Zušták ukázal, že branky střílet nezapomněl

Druhý poločas začali domácí hráči přeci jen více obléhat hostující branku, ale do vedení mohli jít hosté. Po uličce Do Trunga se objevil sám před Jevčákem Posinger, ale střela podél brankář jen těsně minula pravou tyč. Písek se dostal do první vážnější šance po hodině hry a hned z toho byl gól. Nutno podotknout, že jim k tomu jednak pomohl chybou v rozehrávce Welzl, kterému vypíchl míč a pak hraniční situace Zušťáka, který byl zřejmě v ofsajdovém postavení. Domácí kanonýr v následném samostatném úniku nezaváhal a poslal Písek do vedení - 1:0.

 

V 66. minutě se na vápně uvolnil Do Trung, ale jeho střela mířila přesně do středu branky. V 69. minutě odcentroval z levé strany Do Trung, míč propadl k Trčkovi, který se postaral o vyrovnání - 1:1. Hosté byli při chuti a o chvilku později se dostal zakončení Trčka z hranice vápna, ale jeho střela nenadělala Jevčákovi větší problémy. Na druhé straně se po rohovém kopu dostal k hlavičce Zušťák, ale zakončil nepřesně. Pak to zkoušel dalekonosnou střelou z přímého kopu Hrachovec, ale Fajfrlík vytáhl jeho střelu na rohový kop.

 

Zápas směřoval k zasloužené remíze, ale ke smůle hostí měl poslední slovo domácí Zušťák. Hrachovec zahrával v poslední minutě rohový kop na, který si naskočil Zušťák a i přes snahu brankář Fajfrlíka a Welzla stojícího u tyče míč zamířil neomylně do sítě - 2:1. Hned po brance byl zápas ukončen a tak si tři body připsali domácí hráči.



Ohlasy k zápasu


FC Písek B
webové stránky FC Písek: "Planá celý zápas bojovala a píseckým hráčům nelze upřít snahu, ale nedařila se přihrávka a nakonec rozhodl v 90.minutě Honza Zušťák."

TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Tomáš Štiak (hráč): "První poločas byl, až na naše dvě šance, nudný a moc kvality nenabídl. V druhém se dostali domácí po naší školácké chybě do vedení a od té doby se začalo hrát. Podařilo se nám vyrovnat a šance přibývaly na obou stranách. Bohužel pro nás jsme podruhé v zápase neuhlídali Zušťáka, který v závěru hlavou krásně uklidil do šibenice. Troufám si říct, že jsme byli lepším týmem a prohrát si nezasloužili. Jenže Písečtí mají nestárnoucího Zušťáka a ten rozhodl. "



Sestavy


FC Písek B
J. Jevčák [-] - P. Velek [-] (72. F. Stráský [-] ) - - J. Hrala [-] (57. I. Dan [-] ) , J. Žurek [-] , Š. Hlinka [-] (85. L. Machovský [-] ) , D. Pichlík [-] , D. Uhlík [-] , J. Zušťák [-] , M. Řežábek [-] (57. D. Votava [-] ) , M. Říha [-] (79. O. Hudák [-] ) , V. Hrachovec [-]

TJ Sokol Planá nad Lužnicí
M. Fajfrlík [-] - L. Sedláček [-] , R. Welzl [-] , L. Anděl [-] , Z. Handrejch [-] (46. T. Štiak [-] ) - T. Pösinger [-] (70. M. Široký [-] ) , J. Pospíchal [-] , M. Janovský [-] , D. Do Trung [-] - L. Švec [-] , J. Trčka [-] -

ŽK: 31. D. Pichlík , 75. D. Uhlík - 42. J. Pospíchal , 43. T. Pösinger , 46. L. Švec .
Hráči zápasu: J. Zušťák - D. Do Trung .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klátil Michal - JAROLÍM Jiří, KRČÍN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.