Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

26.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čimelice nadělily Ševětínu půl tucet branek


Branky


0

Domácí hráči si s chutí zastříleli do sítě předposledního týmu tabulky ze Ševětína. Ziskem tří bodů tak dál mohou bojovat o umístění mezi třemi nejlepšími týmy kraje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do šaten s tříbrankovým náskokem

V sobotním odpoledni přivítaly Čimelice na svém hřišti předposlední Ševětín. Hosté naposledy prohráli doma s poslední Planou 1:3 a společně se svým minulý soupeřem, tak s největší pravděpodobností sestoupí. Domácí hráči měli ideální možnost přerušit své čtyř zápasové čekání na plný bodový zisk.

 

Čimelice na nic nečekaly a už ve 2. minutě se po centru Řezáče prosadil hlavičkou Svojše – 1:0. Vedoucí branka udala ráz zápasu a domácí hráči svého soupeře přehrávali. V 5. minutě se dostal k odraženému míči Hlavín, ale jeho střela z první skončila vedle Trnkovi branky. V 8. minutě se po dlouhém pasu z hlouby vlastní poloviny dostal za hostující obranu Káš, ale ani on nezamířil mezi tři tyče.

 

Ve 13. minutě se dostal dřív k míči Svojše, než vybíhající brankář Trnka, ale míč z brankové čáry vyhlavičkoval Hanousek. Domácí hráči se dál tlačili před hostující branku a gólu se dočkali po necelé půl hodině hry. Před brankáře Trnku se dostal Hegenbart a zakončil neomylně – 2:0.

 

 

Domácí hráči nepolevovali v tlaku a do poločasu zasadili Ševětínu ještě třetí políček. Nejprve zahodil šanci po přihrávce Káše unikající Svojše, když jeho střelu vyrazil Trnka na roh. Po něm už byl brankář Trnka za pouhého statika, který možná ani nezaregistroval, že kolem něj proletěla pumlice Řezáče Svojše rozehrál na Řezáče a ten bombou poslal míč za přispění břevna parádně za Trnkova záda. Do poločasu tak bylo hotovo 3:0 pro domácí.

Čimelice střílely branky i po přestávce

Obraz hry se ve druhém poločase nezměnil, jako první sice zahrozili hosté, když se ke střele na hranici vápna dostal Petr Novotný, ale z otočky střílel přesně doprostřed branky a Slavík neměl problém ukrýt míč v náručí. V 51. minutě zahrával standardní situaci z levé strany Hlavín a Řezáč se prosadil podruhé v zápase – 4:0.

Domácí byli při chuti a po hodině hry přidali pátou branku. Pšenička zakombinoval s Pávcem, následně vnikl do hostující šestnáctky a přeložil míč Suchanovi, který jej uklidil do prázdné branky – 5:0.

 

Zápas se dohrával v poklidném tempu, domácí kontrolovali hru, dostávali se do šancí, ale gólu se dočkali až v závěru zápasu. V 86. minutě se po špatném odkopu dostal míč na hranici vápna k Zelenkovi a ten jej napálil neohroženě do hostující sítě – 6:0. Ševětín si tak odvezl z Čimelic čistého tenisového kanára. 



Ohlasy k zápasu


SK SIKO Čimelice
Václav Hegenbart (hráč): "V domácím zápase s předposledním Ševětínem jsme po celý zápas jasně dominovali. Hráli jsme s chutí a soupeři nadělili šest branek."

SK Ševětín
Tomáš Valta (hráč): "Od začátku režírovali zápas domácí a dostávali se dobrou kombinační hrou do šanci, které i proměňovali, my jsme se do zakončení nedostávali a když ano, tak s nim domácí brankář moc starosti neměl, domácí zaslouženě vyhráli vysokým rozdílem."



Sestavy


SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - J. Svojše [-] (58. P. Pávec [-] ) , M. Káš [-] , V. Hegenbart [-] , M. Suchan [-] , L. Hlavín [-] (73. D. Varhan [-] ) , T. Zelenka [-] , Z. Pšenička [-] , M. Fara [-] , M. Němec [-] , K. Řezáč [-] (62. J. Viták [-] )

SK Ševětín
J. Trnka [-] - M. Hanousek [-] , P. Mohamed [-] , L. Kupec [-] , Z. Sváta [-] (47. J. Švejda [-] ) - R. Novotný [-] (87. V. Chalupa [-] ) , T. Valta [-] , P. Novotný [-] (74. J. Ludvík [-] ) , J. Bohoněk [-] - T. Hindy [-] (83. M. Beznoska [-] ) , D. Klapuš [-] -

Hráči zápasu: K. Řezáč , L. Hlavín .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Reisner Jiří - VICAN Miroslav, HOCH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.