4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 10:30

26.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichův Hradec nadělil Želči nejvyšší porážku sezony


Branky


1. V. Kučera , 51. J. Holub (vl.) , 69. F. Votava , 89. T. Šenkýř
0

Domácí hráči vykročili za ziskem tří bodů už v 1. minutě zápasu, kdy se trefil Kučera. Ve druhém poločase pak lovil brankář hostí Hovorka míč ze své sítě celkem třikrát a hosté odjeli s nejvyšší porážkou sezony 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kučera se prosadil v první minutě zápasu

Ve 26. kole KP se na na hřišti Jindřichova Hradce představil na jaře výborně hrající celek Sokola Želeč. K rybníku Vajgar přijel s pětizápasovou vítěznou šňůrou která ho během odvetné části soutěže posunula až na druhé místo tabulky. Nutno dodat, že i předvedený výkon na půďě exdivizního Hradce ukázal, proč tomu všemu tak je. I přesto, že konečný výsledek 4:0 vypadá pro mužstvo Želče hrozivě, jeho hráči neodehráli vůbec špatný zápas.


Ale hned samotný úvod utkání patřil domácím, ti se dostali do vedení hned v 50. vteřině utkání, kdy pas Císaře zužitkoval rychlonochý Kučera 1:0. 
Další velkou šanci měl hned o tři minuty později Chalupský, ten však míč po zpětné přihrávce od svého spoluhráče z penaltového prostoru mezi tři tyče neumístil. Po čtvrthodině hry se do hry dostala i Želeč, která se dostala z počátečního tlaku domácích. Zpřesnila hru a začala předvádět to, proč je na jaře úspěšná. Vypracovala si i několik standardních situací, avšak nejnebezpečnější příležitost byla nepřesná hlavička Pavlička po jednom z rohových kopů.

 

Ani domácí nezalezli a stále se snažili ohrožovat Hovorkovu branku. Její strážce musel vytáhnout skvělý zákrok i po rozehraném rohu domácích, kdy po následném centru hlavičkoval z malého vápna F. Votava, avšak konečky prstů míč dokázal vytěsnit hostující brankář na další roh. Z vyrovnaného průběhu ze zbytku poločasu už další branka nepadla, a tak do šaten odcházeli spokojenější domácí, nutno podotkonout, že vzhledem k počtu šancí zaslouženě.

Domácí měli smrtící brejky

Druhý poločas začali oba aktéři opatrně. Až přišel rohový kop domácích, kterého se ujal T. Šenkýř a míč za pomoci hostujícího Holuba a brankáře Hovorky zapadl do sítě 2:0.
Hráčům Sokola nezbývalo nic jiného než postupně otevřít více a více hru. Převzali iniciativu, předváděli rychlý kombinační fotbal a v těchto fázích hradecké přehrávali. Ale vždy narazili na soustředěnou a tento zápas výborně hrající domácí obranu, která jim za celé utkání nepovolila jedinou stoprocentí příležitost. Veškéré náznaky a pokusy ohrozit branku Rešla vyřešila a pokud už míč k domácimu golmanovi doputoval, bez problémů si s ním poradil.


Hradečtí naopak dokázali využít téměř všech okének v obraně soupeře a po jednom takovém se dostal do samostatného úniku F. Votava a tváří v tvář Hovorkovi nezklamal 3:0.
I za toho stavu se hosté snažili o kombinační fotbal, také hradečtí nechali míč už více na zemi a proto si divák v tomto střetnutím přišel na své.


Poslední zásah do černého přidal pár minut před koncem jeden z nejlepší hráčů na hřišti T. Šenkýř, když se po rychlé akci dostal znovu do samostatného úniku a určil konečný stav na 4:0 pro hradecké.


Ve velmi kvalitním utkání nebyla nouze o zajímavé momenty, bylo se nač dívat, navíc se hrálo téměř bez faulů, což dokazuje i kolonka žlutých karet, ve kterých svítí 0.
Pro hostující je výsledek možná až krutý, oproti tomu konečné skore je asi spravedlivé, jelikož Hradec se do šancí dokázal dostat a navíc čtyři z nich proměnil.

 

Autor: Václav Císař



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
Václav Císař (hráč): "Zápas to byl vyrovnaný i když sportovně je třeba uznat že Zeleč působila fotbalověji,dobře kombinovala a měla mírnou herní převahu,ale paradoxně kromě standardních situaci si žádnou vyloženou příležitost nevytvořila. Nám pomohl první rychlý gól Kučery,a oproti jiným zápasům jsme byli tentokrát hodně efektivní. Góly jsme dávali především z rychlých protiútoku a jeden přímo z rohového kopu."

TJ Sokol Želeč
Michal Brůžek (hráč): "Soupeř byl produktivnější, naše finální přihrávky buď nepřišli nebo když už přišli tak byla koncovka neúspěšná. Neřekl bych, že by byl Hradec o tolik lepší jak říká výsledek."



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
L. Rešl [-] - T. Šenkýř [-] , M. Völfel [-] , T. Beránek [-] , V. Kučera [-] , J. Chalupský [-] (78. M. Votava [-] ) , O. Černoch [-] , F. Votava [-] (90. O. Nováček [-] ) , M. Šenkýř [-] , O. Blažek [-] , V. Císař [-] (82. T. Šmíd [-] )

TJ Sokol Želeč
P. Hovorka [-] - V. Podroužek [-] (79. J. Bosnyak [-] ) , D. Pavličko [-] , J. Škrábek [-] , M. Petr [-] , O. Kosobud [-] - J. Rabiňák [-] (69. P. Janošík [-] ) , J. Holub [-] , M. Sokolt [-] (46. M. Brůžek [-] ) , J. Švec [-] - R. Novotný [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Krauskopf Jiří - MACH Jan, JAROLÍM Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.