2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

25.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká si doma připsala další jarní vítězství


Branky


0

I v pátém jarním vystoupení před domácím publikem Hluboká zvítězila a připsala si tři body. V zápase skromném na šance si připsala zaslouženou výhru 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po minele Holzepla skóroval Tauber

Domácí hráči měli možnost v případě tří bodů, posunout se v tabulce na páté místo. Hosté z Třeboně zase potřebovali bodovat, aby si drželi odstup od týmů ze spodku tabulky. O motivaci tak měly postaráno oba týmy.

 

Samotné utkání začalo oboustranně opatrně. Míč se pohyboval často kolem středového kruhu a více se na dostřel soupeřovi branky dostávali domácí hráči. Ti se také postarali o první vážnější vzruch, když Nitrianským poslal do úniky Taubera. Ten však poslal střelu vedle Skálovi branky. Domácí hráči měli často míč na svých kopačkách a hosty nepouštěli na dostřel domácí branky, kterou po jednozáposvé přestávce opět hájil na jaře neprůstřelný Vacl. 

 

Zlomový moment prvního poločasu přišel ve 34. minutě. Holzepl vybojoval míč na Nitrianském, ale na vlastní polovině nevěděl co s míčem a chtěl přihrát dlouhou přihrávkou nejspíš brankáři Skálovi. Jenomže jeho záměr našel Hájka, který se zapomněl za domácí obranou a rázem z toho byla gólová šance pro domácí, kterou vyřešil Hájek přihrávkou na volného Taubera a ten uklidil míč do odkryté branky. 

 

Třeboň se dostala do vážnější šance až v posledních třech minutách. Přímý volný kop kousek za domácím vápnem zahrával Holzepl, ale Vacl jeho skákavý pokus vyrazil a následně včas schoval do rukavic před dobíhajícím Lonsmínem. O minutu později se pak dostal před Vacla z pravé strany Průcha a míč poslal těsně nad domácí branku. Do kabin šli s jednobrankovým náskokem domácí hráči.

Pojistku přidal Legdan

Druhý poločas mohl pojistit domácí vedení Rubick, který se dostal do podobné střelecké příležitosti, jako v závěru Průcha a v zakončení si počínal naprosto identicky. Střela letěla ovšem letěla o poznání výš. O pár minut později se k zakončení dostal Hájek, ale jeho slabou střelu brankář Skála v klidu zalepil náruče. Následně byl domácí útočník ušetřen vyloučení, když zajel do Kopeckého a měl dostat druhou žlutou kartu, ale rozhodčí Tůma byl shovívavý a tak Hájek za minutu střídal.

 

Hrstce diváků se neservíroval nikterak oslinivý fotbal a na nějakou tu šanci si museli počkat až do druhé poloviny poločasu. Po centru Taubera míč přes Stráského doputoval k Legdanovi a ten ho poslal podruhé za záda brankáře Skály - 2:0. Za další minutu zahrával Nitrianský standardní situaci. Skála vyboxoval míč nejistě před sebe a ten pohotově vracel do branky Rubick, ale míč trefil jednoho z obránců a následně uklidil míč do bezpečí Holzepl.

 

Hosté byli nejblíže gólu po střele Holzepla, který střílel z pravé strany ke vzdálenější tyči, ale míč šel těsně vedle. A protože ani domácí hráči se do žádné vážnější šance nedostali, skončil zápas zaslouženou výhrou Hluboké 2:0.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš (hráč): "Proti Třeboni jsme nejdříve měli šanci, když šel Tauby sám na brankáře, ale bohužel mířil těsně vedle brány. Nakonec se mu podařilo vstřelit gól po špatné přihrávce soupeře směrem k brankaři, kterou zachytil Hajas a jeho přihrávka už nešla nedat. Prakticky v celém zápase se hosté do žádné šance nedostali a my jsme ještě přidali druhý gól, když se tentokrát trefil ostrostřelec Legdy. Myslím, že jsme předvedli dobrý výkon a zaslouženě bereme tři body."




Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
A. Vacl [-] - T. Antoš [-] , S. Legdan [-] - J. Rubick [-] (75. T. Adam [-] ) , I. Nitrianský [-] , O. Němec [-] (83. O. Krátký [-] ) , D. Říha [-] , Z. Stráský [-] , K. Jonáš [-] - T. Tauber [-] , P. Hájek [-] (53. J. Valenta [-] ) -

TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - L. Nekvinda [-] (77. H. Holý [-] ) , M. Franěk [-] , J. Kopecký [-] , T. Lonsmín [-] , D. Kodras [-] , M. Průcha [-] , K. Holzepl [-] , J. Divoký [-] , J. Matoušek [-] (82. J. Kučera [-] ) , O. Cahyna [-]

ŽK: 34. P. Hájek , 62. D. Říha - 30. O. Cahyna , 48. J. Divoký .
Hráči zápasu: S. Legdan , I. Nitrianský , K. Jonáš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Tůma Vítězslav - REITINGER Jiří, KORANDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.