0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dvořák pomohl dvěma góly k výhře Milevska na hřišti Oseka


Branky


0

Domácí nastoupili v oslabené sestavě a Milevsko toho patřičně využilo. Vítězství 0:3 řídil dvěma přesnými zásahy Petr Dvořák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petr Dvořák poslal hosty do dvoubrankového vedení

V Oseku proti sobě nastoupili sousedé v tabulce. Hosté byli před vzájemným duelem o bod před svý hostitelem z Oseka. Oba týmy své poslední zápasy zvládly za tři body, domácí porazili Třebň gólem Blažečky v závěru zápasu a Milevsko si překvapivě, ale zcela zaslouženě odvezlo všechny body z Katovic.

 

Osecký trenér Voříšek musel improvizovat v obraně, kde mu chyběli kvůli zranění oba krajní obránci. Milevsko zase kvůli karetnímu trestu postrádalo kapitána a nejlepšího střelce týmu Bardu. Zápas začali lépe hosté a v 7. minutě se dostali do vedení. Komárek vysunul kolmicí za domácí obranu Petra Dvořáka, ten se kličkou zbavil vybíhajícího Chaluše a poslal míč do sítě - 0:1. 

 

Hra domácích byla oproti minulému týdnu mdlá a postrádala chuť po třech bodech, jako tomu bylo třeba v dohrávce proti Třeboni. Do šancí se hráči Oseka dostávali jen po standardních situacích. Milevsko bylo silnější na míči a kontrolovalo hru. Ve 25. minutě vhazovali hosté aut, Koutník ve vápně poslal míč z otočky před branku, kde byl trestuhodně neobsazený Petr Dvořák, který z bezprostřední blízkosti poslal míč podruhé za Chalušova záda - 0:2.

 

Domácí hráči nekladli Milevsku větší odpor a do šaten odcházeli s dvoubrankovým mankem.

Marvan přidal třetí branku a zápas se pak jen dohrával

Druhý poločas se hra vyrovnala a míč se pohyboval převážně kolem středového kruhu. V 58. minutě se odcentroval z pravé strany Říský, míč propadl na penaltu, kde byl zcela volný Mráz, ale ten ve vyložené šanci trefil přesně střed branky, kde stál připravený brankář Šmitmajer. Hosté přispěchali s odpovědí za dvě minuty. Novotný rozehrával téměř z poloviny hřiště přímý volný kop a jeho dlouhý míč poslal hlavou do osecké branky Marvan - 0:3.

 

Třetí branka definitivně srazila domácí hráče do kolen. Hosté v klidu kontrolovali hru a zápas se dohrával bez větších šancí. Milevsko si tak připsalo druhou výhru za sebou na venkovním hřišti a v tabulce se pomaličku posouvá do klidného středu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Libor Blažečka (hráč): "Zápas byl z naší strany od začátku ospalí, bez pohybu a bez chutě bojovat o balon, což vedlo v 6. minutě ke gólu na 1:0. Na dva nula soupeř zvýšil po našem laksním přístupu k bránění hráčů v pokutovém území poločas 0:2. Ojedinělou šanci na kontaktní gól měl na noze Mráz, ale ve vyloženě šanci nedal. Žádný velký tlak z naši strany nebyl a tak soupeř přidal třetí branku a zápas už se jen do hrával. Z naši strany to byl odfláknutý zápas bez chuti a pohybu."




Sestavy


TJ Osek
J. Chaluš [-] - M. Čapek [-] (80. I. Hanák [-] ) , M. Brabec [-] , J. Říský [-] , L. Blažečka [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , J. Mráz [-] , J. Brož [-] , M. Carda [-] , M. Krejčí [-]

FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - J. Kosobud [-] , T. Vakoč [-] , M. Novotný [-] - J. Marvan [-] , F. Koutník [-] (83. J. Alexa [-] ) , J. Komárek [-] , L. Sedlák [-] - J. Šimák [-] (46. J. Paták [-] ) - P. Dvořák [-] (85. P. Novotný [-] ) , M. Málek [-]

ŽK: 69. J. Brož , 82. L. Blažečka - 42. J. Komárek , 49. J. Paták , 65. F. Koutník .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Macko Pavel - KRAUSKOPF Jiří, TUPÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.