Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběslav si z Rudolfova odvezla všechny body


Branky


0

Po zaváhání v minulém kole doma s Osekem, si vedoucí Soběslav spravila chuť na hřišti Rudolfova. Výhrou udělali hosté další krok k postupu do divize.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na Perštát dorazil vedoucí tým Krajského přeboru Soběslav. Hosté chtěli napravit ztrátu z minulého kola, kdy doma překvapivě jen remizovali s Osekem. Domácí hráči však na jaře předvádí velmi dobré výkony a v tabulce byli aktuálně na třetím místě.

 

Rudolfov se musel obejít bez svého tvůrce hry Radima Pouzara, který je na stáži ve Španělsku. Ze začátku zápasu se hrálo více na polovině domácích, ale vážnější šance nepřišla. Změnu ve skóre obstaral hostující Janoušek, který se postavil k přímému volnému kopu a střelou z 25 metrů zakroutil za přispění břevna za záda brankáře Teringla – 0:1.

 

O chvilku později pálil tvrdě Šmídmajer, ale jeho střela šla přesně do středu branky. Na druhé straně se po narážečce dostal ke střele Kovačičín, ale jeho tvrdá střela směřela rovněž do středu branky a Kuník ji pro jistotu vyboxoval na rohový kop. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, ale branek se diváci dočkali až ke konci poločasu.

 

 

Ve 37. minutě po dlouhém odkopu hrubě chybovala domácí obrana, k míči se dostal Dvořák zbavil se brankáře Teringla a pohodlně zvýšil na 0:2. Jenomže Soběslavi dvoubrankový náskok do konce poločasu nevydržel. Ve 41. minutě překvapil z přímého volného kopu z levé strany brankáře Kuníka střelou na bližší tyč Kovačičín a snížil na poločasových 1:2.

Druhý poločas nechtěla Soběslav připustit další bodovou ztrátu a postupem času začala domácí přehrávat a kontrolovat hru. Po necelé hodině hry se pak znovu utrhla Rudolfovu na rozdíl dvou branek. Ve vápně se uvolnil kanonýr hostí Dvořák a přízemní střelou překonal brankáře Teringla – 1:3. V 60. minutě zakombinovali Šmídmajer, Dvořák a zakončující Fischer poslal míč nad Teringlovu branku. V 68. minutě zahrozili domácí, ale křižná střela střídajícího Pflegera si cestu do branky nenašla.

 

 

Necelých deset minut před koncem přišel centr Hromady z pravé strany, míč prodloužil na zadní tyč Šmídmajer a Tomáš Mazouch prostřelil domácího brankáře Teringla počtvrté – 1:4. V 84. minutě mohl Tomáš Mazouch přidat další branku, ale jeho střelu zastavila tyč. Soběslav si tak na hřišti Rudolfova dokráčela pro tři body a v tabulce dál drží sedmibodový náskok před druhou Želčí.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov
Štěpán Prokeš (hráč): "Soběslav si přijela pro tři body a taky si body bohužel pro nás odvezla. Chtěli jsme hostující potrápit a myslím, že jsme herně nezklamali. Bohužel jsme soupeřovi darovali první dva góly. Ostatně tak jako to děláme vždy. Do poločasu ještě dal kontaktní gól Kovi a my jsme chytli druhý dech. Ve druhém poločase jsme opět propadli a dvakrát inkasovali. Soběslav má kvalitní mužstvo a kráčí za postupem, svým herním projevem u nás potvrdila, že po právu. I když výsledek vypadá jednoznačně, tak herně jsme byli rovnocenným soupeřem."

FK Spartak Soběslav
Jan Boháč (hráč): "Na Rudolfov jsme jeli s cílem vyhrát a napravit domácí ztrátu s Osekem. To se nám povedlo. Zbytečnými standartkami proti nám jsme se dostávali první poločas pod tlak a z jedné jsme dovolili domácím před poločasem snížit. Druhý poločas už byl v naší režii a zápas jsme si pohlídali a dotáhli do vítězného konce."



Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - Z. Kuna [-] , Š. Prokeš [-] , D. Ryneš [-] , J. Novotný [-] - J. Kovačič [-] , J. Šindelář [-] , M. Kocina [-] (65. M. Pfleger [-] ) , J. Hrbáč [-] - V. Baščevan [-] , L. Janák [-] (71. V. Vejvar [-] )

FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - K. Chotovinský [-] , M. Hromada [-] , L. Podráský [-] , J. Boháč [-] - P. Janoušek [-] (79. J. Peltán [-] ) , M. Mazouch [-] , R. Fischer [-] (70. T. Mazouch [-] ) , P. Nohava [-] - M. Dvořák [-] (86. M. Novák [-] ) , J. Šmídmajer [-]

ŽK: 70. M. Mazouch , 90. M. Novák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hoch Karel ml. - ŽEMLIČKA Tomáš, KAŠTÁNEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.