L. Dudek 20.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dudek vystřelil Olešníku cenné tři body v souboji s Hradcem


Branky


20. L. Dudek
0

Nečekané, ale zasloužené tři body slaví Olešník v souboji s Jindřichovým Hradcem. O jedinou branku zápasu se postaral Lukáš Dudek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dudek poslal domácí do vedení

Domácí Olešník doma přivítal Jindřichův Hradec. Hosté minulé kolo doma porazili Hlubokou a v tabulce se pohybují v klidném středu. Domácí hráči mají ke klidu ještě delší cestu, ale po pondělním vítězství nad Planou, udělali další krok k záchraně. 

 

Samotný zápas začal oboustranně opatrně. Více ze hry měli v úvodních minutách domácí, ale první vážnější šanci si museli diváci počkat do 19. minuty. Pomeje po faulu na Červenku rychle rozehrál z poloviny hřiště na rozběhnutého Dudka. Ten však v zakončení zaváhal a Volfel mu skluzem jeho šanci srazil na rohový kop. Své zaváhání napravil Dudek po následném rohovém kopu. Po centru Tressla se k němu míč odrazil na vápno a domácí útočníka v pádu prostřelil vše co mu stálo v cestě - 1:0.

 

Hosté se po inkasované brance zvedli, ale domácí defenziva je do vážnější šance nepustila. Naopak udeřit mohlo znovu na druhé straně. Dudek se drze vydal mezi tři hostující obránce a rychlým průnikem se řítil osamocen na brankáře Rešla, který jeho zakončení vytáhl na rohový kop. V závěru poločasu mohli hosté vyrovnat, když si na dlouhý míč z poloviny hřiště vybíhal brankář Jirkal. Míč byl před ním lehce tečován, ale Jirkal dokázal míč bokem svého těla vytěsnit mimo tři tyče.  

Optická převaha Hradce k vyrovnání nevedla

Druhý poločas se domácí hráči stáhli a přenechali iniciativy hry hostům. Ti více drželi míč na svých kopačkách, ale veškerá jejich snaha končila ještě daleko před pokutovým územím domácích. Naopak rychlé kontry domácích volali po druhé brance. Dudek dvakrát hledal ze strany před brankou nabíhajícího Štose, ale v první případě míč vypíchl před domácím útočníkem Beránek a ve druhém případě míč zalepil brankář Rešl. 

 

Po hodině hry další rychlý brejk po ose Dudek, Heller doputoval k nohám Štose, ale ten byl v zakončení hodně nepřesný. Největší šanci pak zazdil domácí Červenka, když mu míč do gólové šance přihrával Šíma, ale zakončení domácího špílmachra bylo hodně slabé a brankář Rešl neměl problém míč chytit. Domácího záložníka to nakonec mrzet nemuselo, protože hosté z Hradce se do vážnějšího ohrožení branky nedostali a Olešník si připsal důležité tři body. 



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
Lukáš Dudek (hráč): "Cenné a nečekané tři body. Na druhou stranu zejména za první poločas zasloužené. Celý tým hrál dobře, výborně nám fungovala defenziva. Ve druhém poločase jsme se stáhli, Hradec měl optickou převahu, ale bez vážnější šance. My jsme mohli rozhodnout z brejků, ale druhá branka už nepadla."




Sestavy


FK Olešník
M. Jirkal [-] - M. Studnička [-] , M. Tressl [-] (86. J. Kříž [-] ) , L. Dudek [-] (67. M. Šahajda [-] ) , M. Pomeje [-] , J. Dráb [-] (76. S. Vařák [-] ) , M. Nýdl [-] , R. Štos [-] , L. Červenka [-] , M. Šíma [-] , D. Heller [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
L. Rešl [-] - T. Šenkýř [-] , M. Völfel [-] , T. Beránek [-] , V. Kučera [-] , J. Chalupský [-] , L. Králíček [-] (81. V. Princ [-] ) , F. Votava [-] , M. Šenkýř [-] , O. Blažek [-] , M. Votava [-]

ŽK: 43. D. Heller , 65. M. Studnička - 34. L. Králíček , 34. V. Kučera , 44. M. Votava , 87. V. Princ .
Hráči zápasu: M. Nýdl , M. Studnička .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Klátil Michal - POLÁK Jiří, PŘIBYL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.