2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želeč doma slavila další tři body, s prázdnou odjely Čimelice


Branky


0

V souboji týmů z horní poloviny tabulky se ze zisku tří bodů radovala domácí Želeč. V tabulce tak nadále zůstáva na druhém místě za vedoucí Soběslaví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu poslal domácí do vedení Sokolt

V sobotu přivítala druhá Želeč na svém hřišti páté Čimelice. V posledních kolech se hostům příliš nedaří, ze tří zápasů uhráli jediný bod a pomalu začínají ztrácet kontakt s týmy na pódiovém umístění. V opačné situaci jsou domácí, ti dokázali poslední čtyři zápasy bodovat naplno a prakticky nedostižnou Soběslav stáhli na 7 bodů.

 

Domácí potvrdili svou formu po čtyřech minutách hry. Holub odcentroval z levé strany, přetažený míč vrátil na dlouho nohu před branku Rabiňak a Lafatovský výběr místa potvrdil Sokolt, který doklepl míč do sítě – 1:0.

 

Hosté začali osmělovat postupně a ve 14. minutě se dostal do zakončení Hegenbart, ale v těsně blízko nastřelil brankáře Hovorku. Čimelice si vytvořili územní převahu, ale jejich útočná snaha narážela na dobře fungující defenzivu vedenou Ondřejem Kosobudem.

 

Ve 36. minutě dostal hodně volného prostoru na pravé straně Pávec, který se svou přihrávkou před branku snažil najít některého ze svých spoluhráčů, ale míč ukryl do bezpečí brankář Hovorka. Domácí hráči se dostávali na útočnou polovinu dlouhými míči, ale do vážnější šance se stejně jako hosté nedostali.

 

 

Pojistku pro Čimelice přidal Novotný

Druhý poločas začali domácí opět mírnou aktivitou a po třech minutách to zkoušel zpoza vápna Novotný, ale jeho střela šla vysoko nad. Na druhé straně se dostal k zakončení Hegenbart, ale s jeho pokusem neměl brankář Hovorka příliš velký problém.

 

Jinak se hra pohybovala mezi oběma vápny a na šance si museli diváci počkat do druhé poloviny poločasu. Po hodině hry se domácí hráči uklidnili druhou brankou. Holub se dostal na hranici vápna k odraženému míči, prostrčil jej na Novotného, který zůstal zcela osamocen a sám před Slavíkem zkušeně zavěsil – 2:0.

 

Hosté se mohli vrátit do zápasu o minutu později. Na pravé straně se uvolnil Suchan přihrál do vápna volnému Svojšemu, ale jeho střelu směřující k tyči vytáhl Hovorka na rohový kop. O chvilku později se pak dostal odražený míč k Řezáčovi a jeho tvrdou střelu znovu zlikvidoval Hovorka. Na druhé straně se po chybě hostujícího obránce, dostal ke střele Kukučka, ale pálil těsně nad.

 

V 74. minutě po zákroku na Suchana odpískal hlavní rozhodčí Peterka pokutový kop pro Čimelice. Jenomže ten se nakonec na upozornění pomezního Korandy nekonal. Ve zbytku zápasu si už domácí hráči pohlídali dvoubrankový náskok a v tabulce tak po zisku tří bodů dál zůstávají na druhém místě.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Želeč
Michal Brůžek (hráč): "Řekl bych, že to byl kolektivně dobře zvládnutý zápas. Čimelice byly vyrovnaným soupeřem, ale my jsme dokázali své šance proměnit a získat tři body."

SK SIKO Čimelice
Václav Hegenbart (hráč): "Domácí zaslouženě dokráčeli ke třem bodům. My jsme prospali začátek zápasu a pustili domácí do vedení. Pak jsme se sice zlepšili a snažili se zápasem něco udělat, ale bohužel k bodům naše snaha nevedla."



Sestavy


TJ Sokol Želeč
P. Hovorka [-] - D. Pavličko [-] , J. Škrábek [-] , M. Petr [-] , O. Kosobud [-] - J. Švec [-] , T. Kukučka [-] (83. F. Froněk [-] ) , J. Rabiňák [-] (75. V. Podroužek [-] ) , M. Sokolt [-] (70. P. Janošík [-] ) , J. Holub [-] (89. M. Šindelář [-] ) - R. Novotný [-]

SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - - - M. Fara [-] , K. Řezáč [-] , M. Suchan [-] (81. T. Froněk [-] ) , J. Viták [-] , P. Pávec [-] , M. Němec [-] , M. Nekl [-] (62. J. Svojše [-] ) , T. Zelenka [-] , Z. Pšenička [-] , V. Hegenbart [-]

ŽK: 73. R. Novotný .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PETERKA Marek - KORANDA Tomáš, EIBL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.