L. Kupec 34.
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 10:15

25.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá slaví první jarní vítězství, vyhrála na hřišti Ševětína


Branky


34. L. Kupec - 23. L. Švec , 85. M. Široký , 88. J. Trčka
0

V souboji dvou nejhorších týmů Krajského přeboru se ze zisku tří bodů radovala hostující Planá nad Lužnicí. O své výhře rozhodla v posledních pěti minutách zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli aktivnější, ale poločasový výsledek byl nerozhodný

V zápase dvou nejhůře postavených týmů v tabulce Krajského přeboru, přivítal předposlední Ševětín na svém hřišti poslední Planou. Oba týmy mají za sebou šňůru zápasu bez vítězství. Zatímco domácí čekají na tři body od 17. kola, kdy vyloupili Rudolfov. Hosté na tom byli o poznání hůře naposledy totiž vyhráli v loňském roce 5. kolo v Oseku a to už je více jak půl roku dlouhá záležitost.

 

Hrál se bezstarostný fotbal a jako první zahrozili hosté. Na rohový kop Posingera si naskočil Švec, ale jeho hlavičku zastavila tyč Novotného branky. Domácí hráči zahrozili nejprve přímým volným kopem Kupce, kdy jeho ránu ukryl ve svých rukavicích opět výborně chytající Fajfrlík. Hned další útočná akce skončila gólem, když se po centru Bohoňka prosadil Petr Novotný, ale už před přihrávkou Bohoňka byl signalizovaný ofsajd. O další minutu se do zakončení tlačil po centru z pravé strany Radim Novotný, ale z prostoru penalty střílel vysoko nad branku.

 

Ve 22. minutě unikl ofsajdové pasti hostující Švec, který se z poloviny hřiště řítil sám na brankáře Novotného. Udělal mu kličkou a střelou do odkryté branky poslal hosty do vedení – 0:1. O chvilku později se uvolnil domácí Bohoněk na hranici vápna se dostal ke střele, ale jeho přízemní střelu brankář Fajfrlík chytil. Domácí byli aktivnější a po zásluze se dočkali vyrovnání. Po dlouhém pasu za obranu šel sám na Fajfrlíka Radim Novotný, kterého hostující brankář fauloval a následovala penalta. K té se postavil Kupec a s přehledem proměnil - 1:1.

 

Ševětín měl ve zbytku prvního poločasu navrch, ale vedoucí branky se nedočkal, i když po hlavičce Petra Novotného k ní nebylo daleko. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

 

 

Planá rozhodla o své výhře v posledních pěti minutách

Ve druhém poločasu se hra opticky vyrovnala. Oba týmy se dostávali do zakončení, ale vše důležité a podstatné se odehrálo až v závěrečné desetiminutovce. Za již sílícího deště zahrávali domácí standardní situaci. Kupec našel svým centrem nabíhajícího Petra Novotného, ale toho vychytal Fajfrlík. Trest pro domácí za jejich neproměněné šance přišel pět minut před koncem. K odraženému míči se dostal na hranici velkého vápna Široký a střelu z otočky poslal neomylně k tyči Novotného branky.

 

A za další dvě minuty pojistili hosté vedení třetí brankou. Posinger vybojoval míč na polovině hřiště, poslal do úniku Pospíchala, který před brankářem Novotným předložil míč do odkryté branky Trčkovi a ten neměl problém uklidit míč do sítě – 1:3. Planá se tak radovala ze zisku tří bodů po půl roce.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Ševětín
Tomáš Valta (hráč): "V zápase jsme měli několik gólovek, ale ani jednu jsme nedokázali využít, zatímco soupeř ano. Prohrávali jsme po naší chybě na útočné polovině, pak se nám podařilo z penalty vyrovnat, následně jsme spálily několik loženek, soupeř mel také par šanci a v závěru dvěma góly rozhodl."

TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Tomáš Štiak (hráč): "Před zápasem jsme si v kabině řekli, ať si jdeme ještě těch pár zápasů v krajském přeboru užít a hrát uvolněně a asi to bylo i znát. Řekl bych, že za naší výhrou stojí to, že se nám povedlo vstřelit branku jako prvním a to rozhodlo. K zápasu jsme jeli ve 12-ti lidech a musím říct, že jsme měli v závěru i více sil a touhy po vítězství a šli si za ním. "



Sestavy


SK Ševětín
L. Novotný [-] - P. Mohamed [-] , L. Kupec [-] , Z. Sváta [-] - J. Bohoněk [-] , P. Novotný [-] (87. O. Lukucz [-] ) , T. Valta [-] , V. Kříha [-] , D. Voneš [-] (73. J. Švejda [-] ) - R. Novotný [-] , T. Hindy [-] -

TJ Sokol Planá nad Lužnicí
M. Fajfrlík [-] - Z. Handrejch [-] , R. Welzl [-] (46. M. Široký [-] ) , L. Anděl [-] , M. Janovský [-] - T. Štiak [-] , J. Pospíchal [-] , T. Pösinger [-] , D. Do Trung [-] - L. Švec [-] , J. Trčka [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.