1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 10:30

24.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třeboň přibrzdila vítěznou sérii Rudolfova


Branky


0

V Třeboni padaly branky pouze v prvním poločase. Na obou stranách se prosadili útočníci, za domácí Průcha za hosty Baščevan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Průcha poslal Třeboň do vedení, odpověď za hosty obstaral Baščevan

V sobotu dopoledne do Třeboně zavítal Rudolfov, který posledních šest zápasů neztratil ani bod. Bezesporu by tak hosté brali, kdyby jarní odveta dopadla, jako podzimní zápas, kdy vyhráli 1:0. Třeboň se na jaře neodrazila k lepším výsledkům a stále se plácá blízko spodních pater tabulky.

 

Zápas se hrál ve svižném tempu a k vidění byla řada důrazných soubojů. Herně měli opticky navrch hosté, ale do gólové šance se nedostali. První střelecký pokus si připsal po deseti minutách hry Kovačičín, ale jeho nepříliš povedená střela z přímého kopu skončila v rukavicích domácího brankáře Skály. Ten následným dlouhým nákopem rozjel první gólovou akci. Holzepl prodloužil míč na Matouška, který se řítil sám na Teringla. Ten procedil míč mezi jeho nohama a Průcha následně doklepl míč do odkryté branky – 1:0.

 

Po čtvrt hodině hry se na levé straně dostal k zakončení Holzepl, ale Teringl s jeho tečovanou střelou neměl větší problémy. Hosté mohli srovnat ve 22. minutě, když si na roh Pouzara naběhl Ryneš, ale jeho hlavička skončila těsně nad domácí brankou. Ve 29. minutě zahrozili domácí, když po tečovaném centru vyplaval osamocený na penaltě Kodras, ale zakončení hlavou bylo hodně nepřesné.

 

 

Hosté byli nadále častěji na míči a do poločasu se jim podařilo vyrovnat. Ve 36. minutě posadil ze standardní situace Pouzar míč přesně na hlavu Baščevana a ten uklidil míč za Skálova záda – 1:1. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu. 

Domácí měli šance, ale skóre se nezměnilo

Druhý poločas začal na obou stranách řadou nepřesností v útočné fázi s plno zkaženými přihrávkami. Hra se rozkouskovala řadou faulů a na šance se čekalo až do druhé poloviny druhé půle. Aktivita hostí oproti první půli opadla a blíže ke vstřelení rozhodující branky byli domácí hráči.

 

 

Po narážečce s Průchou se dostal na pravé straně k zakončení Kodras, ale pálil mimo tři tyče Teringlovi branky. O chvilku později se dostal ve vápně k odraženému míči Nekvinda a Teringl svým zákrokem zachránil hosty od inkasované branky.  V 82. minutě zahrával Nekvinda standardní situaci, k zakončení se dostal Cahyna, ale Teringl byl opět proti. A protože Rudolfov za druhý poločas ani jednou pořádně nezakončil na domácí branku, dospěl zápas k nerozhodnému výsledku 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Jakub Kopecký (hrající brankář): "Od začátku bylo vidět, že jde o souboj dvou velkých rivalů. Ani jeden tým nechtěl prohrát. Začalo se ostrými souboji na obou stranách a alespoň si naši někteří mladší hráči zkusili, jak se hraje pořádný fotbal. Hosté více drželi míč na kopačkách, ale větší šanci si nevytvořili. Naopak my jsme se dostali po ose Skála, Holzepl, Matoušek a zakončující Průcha do vedení. Hosté dokázali do poločasu vyrovnat, když se hlavou po standartce prosadil Baščevan. Druhá půle byla jasně v naší režii. Hosty jsme nepustili do vážnější šance a mohli jsme zápas rozhodnout v náš prospěch. Kodras však střílel mimo a šance Nekvindy a Cahyny zlikvidoval brankář Teringl. Hrál se oboustranně fyzicky náročný fotbal a divákům se musel líbit."

SK Rudolfov
Štěpán Prokeš (hráč): "Od první minuty se hrál bojovný a tvrdý fotbal. My začali lépe, ale po nedůslednosti v obranné řadě Prokeše s Kunou se domácí ujali vedení. Hra byla celkově hodně rozkouskovaná řadou faulů domácích. Před koncem poločasu se po skvěle zahrané standardní situaci Pouzarem, prosadil Baščevan a potvrdil jarní střeleckou formu. Druhý poločas jsme hráli zodpovědně, ale domácí Třeboň díky benevolentnosti rozhodčího kousala. Nás podržel skvěle chytající Teringl. My se dostávali k zakončení pouze po standardních situacích, ale bez vážnější šance. Bod za remízu je pro nás přijatelný, nicméně jsme měli na víc. Místo pohledné hry byl vidět fotbal vyhrocený zbytečnými emocemi."



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - L. Nekvinda [-] (90. J. Kučera [-] ) , M. Franěk [-] , J. Kopecký [-] , T. Lonsmín [-] , D. Kodras [-] , M. Průcha [-] , K. Holzepl [-] , J. Divoký [-] , J. Matoušek [-] , O. Cahyna [-]

SK Rudolfov
T. Teringl [-] - Z. Kuna [-] , J. Novotný [-] , D. Ryneš [-] (86. V. Vejvar [-] ) , Š. Prokeš [-] - R. Pouzar [-] , J. Kovačič [-] , J. Hrbáč [-] , J. Šindelář [-] - L. Janák [-] (90. O. Hajný [-] ) , V. Baščevan [-] (90. O. Brůha [-] )

ŽK: 50. L. Nekvinda , 75. J. Kopecký , 79. O. Cahyna - 24. J. Novotný , 34. J. Hrbáč , 71. R. Pouzar , 79. V. Baščevan , 90. T. Teringl .
Hráči zápasu: O. Cahyna , M. Franěk - T. Teringl , J. Novotný .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Přibyl Jan - KOTALÍK Petr, SEBERA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.