0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

24.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek obral Soběslav o dva body


Branky


0

Překvapení kola se zrodilo v Soběslavi. Domácí se sice po celý zápas tlačili před hostující branku, ale ani jeden pokus neskončil za zády výborně chytajícího Chaluše, který v závěru zneškodnil i pokutový kop Nohavy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dějství první dobývání hostující pevnosti

V sobotu přivítala vedoucí Soběslav mužstvo Oseka, které bojuje s dalšími týmy na opačném konci tabulky o setrvání v Krajském přeboru. Favoritem zápasu byli jednoznačně domácí hráči, kteří na jaře kráčejí bez větších problémů za postupem do divize.

 

Celé utkání se neslo v duchu dobývání osecké pevnosti. Soběslav držela míč, kombinovala a dostávala se do šancí. Osek sice ve 4. minutě kopal rohový kop, ale to bylo na delší dobu vše z jeho strany směrem dopředu.. Jako první zahrozil ten nejpovolanější Martin Dvořák, který si naběhl na centr Peltána, ale hlavičku poslal mimo tři tyče.

 

V 18. minutě se uvolnil na pravé straně Mazouch, odcentroval, ale Hromada hlavičkoval na zadní tyči vedle. Soběslav se snažila prosadit kombinačně, ale osecká defenziva pracovala bez chybně. Po půl hodině hry pak proběhl druhý osecký roh. Hezkou akcí se pak prezentovali domácí po ose Šmídmajer, Peltán a zakončující Janoušek, ale jeho střela šla vysoko nad.

 

 

V poslední minutě prvního poločasu pak našel Dvořák zpětnou přihrávkou nabíhajícího Hromadu, ale jeho přízemní střela nepřidělala brankáři Chalušovi větší problémy. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu. 

Dějství druhé znovu dobývání hostující pevnosti

Druhý poločas přinesl podobný obrázek jako ten první. Soběslav nadále dobývala hostující branku. Ve 47. minutě si naběhl na centr Dvořáka Šmídmajer, jeho lehká teč hlavou, ale zamířila těsně vedle Chalušovi branky. V 59. minutě si na pas za obranu od Polišenského naběhl Šmídmajer, kličkou se zbavil obránce a připravil míč střele, ale jeho zakončení lehce tečoval obránce a míč skončil vedle branky.

 

V 64. minutě přihrával před branku z pravé strany Mazouch, ale Dvořákovi chyběli centimetry k zakončení. Akce pokračovala, když Janouše nejprve zablokoval odkop Kuneše, následně se ho pěknou kličkou zbavil a jeho střílená přihrávka šajtlí skončila na zadní tyči Chalušovi branky.

 

V 65. minutě zahrávali domácí přímý volný kop. Janouškův obstřel Chaluš jen vyplácl před sebe, kde byl jako první Dvořák a hlavou poslal míč pod břevno. Rozhodčí ovšem branku pro ofsajd neuznal. Z opakovaných záběrů těžko říct v jakém postavení byl Dvořák vůči hostujícímu Řískému, který stál za zdí.

 

V 70. minutě našel krásnou přihrávkou Nohava volného Šmídmajera mezi stopery, ten se otočil s míčem, ale sám proti Chalušovi nechal vyniknout hostujícího brankáře, který jeho střelu zlikvidoval řečeno hokejovou terminologií levým betonem. Domácí měli velký tlak po celý druhý poločas, ale branka hostí pro byla zakletá.

 

 

Vysvobození pro Soběslav mohlo přijít necelých šest minut před koncem. Na centr Fischera se tlačil hlavou Šmídmajer, naopak hostující Brabec šel do souboje nešikovně vysokou nohou a byl z toho penaltový faul. Na penaltový puntík si postavil míč Nohava, ale Chaluš vystihl směr jeho střely a vytáhl ji na rohový kop. Osek si pak závěrečné nájezdy domácích hráčů pohlídal a ze Soběslavi si odvezl zlatý bod.



Ohlasy k zápasu



TJ Osek
Libor Blažečka (hráč): "Zápas pro domácího brankáře ideální na položení základu na letní dovolenou, krásně se opálil, ani jednou jsme bránu soupeře neohrozili. Věděli jsme o síle domácích, ale k jejich smůle jejich kombinace končila buď mimo branku nebo na výborném Chalušovi v naši brance, což ukazuje i neproměněna penalta v závěru utkání kterou náš gólman výborně chytil."



Sestavy


FK Spartak Soběslav
J. Hnilička [-] - K. Chotovinský [-] , M. Hromada [-] , J. Polišenský [-] , J. Boháč [-] - P. Nohava [-] , T. Mazouch [-] , J. Peltán [-] (60. R. Fischer [-] ) , P. Janoušek [-] (70. M. Mazouch [-] ) - M. Dvořák [-] , J. Šmídmajer [-]

TJ Osek
J. Chaluš [-] - S. Hosnedl [-] , R. Kuneš [-] , J. Brož [-] , M. Carda [-] , M. Krejčí [-] , L. Blažečka [-] , M. Čapek [-] (80. J. Diviš [-] ) , M. Brabec [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] (67. T. Hřebíček [-] )

ŽK: 55. M. Čapek , 60. L. Blažečka , 74. J. Říský , 88. J. Chaluš .
Hráči zápasu: P. Janoušek - J. Chaluš .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Žemlička Tomáš - HANES Tomáš, SEBERA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.