0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

22.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlubocký Tauber byl opět jediným střelcem zápasu


Branky


0

Poslední tým tabulky z Plané nad Lužnicí vyšel bodově na prázdno v souboji s Hlubokou. Jediným střelcem zápasu byl hostující Tomáš Tabuer, který potvrdil jarní střeleckou formu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá opět inkasovala v úvodu zápasu

Za hráči Plané se pomalu zavírá hladina Krajského přeboru. Další šanci jak alespoň částečně vykouknout měli domácí hráči v souboji s Hlubokou. Ta navíc přijela k zápasu hned bez čtyř hráčů základní sestavy, když trenéru Ciprovi chyběli z různých důvodů brankář Brašnička, Antoš, Nitranský a Němec.

Na jaře sráží hráče Plané brzké inkasované branky a bohužel pro ně stejný scénář měl i úvod zápasu s Hlubokou. Ve 3. minutě zahrával přímý volný kop Hájek, jeho přetažený centr vrátil před branku Legdan a Tauber neměl problém doklepnout míč do sítě – 0:1. Odpovědět mohli domácí hned za minutu, když propadl míč středem hostující obrany, ale mladý Švec sám před brankářem Vaclem zakončil hodně nepřesně.

 

Ve 13. minutě se dostal k míči na levé straně Švec a jeho tečovaný centr div nezapadl za záda brankáře Vacla. Na druhé straně podobně zahrozil Stráský, který se dostal k odraženému míči a jeho následná tečovaná přihrávka skončila na břevně Fajfrlíkovi branky. O dvě minuty později se dostal za domácí obranu Adam, ale střelu z hranice vápna poslal mimo tři tyče.

Ve 26. minutě si připravil míč k palebném pozici Hájek, ale ani on svým pokusem neohrozil branku Fajfrlíka. Ve 32. minutě pálil tvrdé z přímého kopu domácí Janovský, ale přesně do míst kde stál připravený brankář Vacl, který jeho pokus vyrazil do bezpečí. Ve 35. minutě zahrával standardní situaci z pravé strany Hájek a Fajfrlík jeho střílený centr vytáhl zpod břevna.

 

Hluboká se snažila o častou střelbu ze střední vzdálenosti, ale pokusy Taubera a Hájek domácího brankáře Fajfrlíka neohrozily. V poslední minutě prvního poločasu se uvolnil na levé straně Pospíchal, přihrávkou pod sebe našel volného Švece, ale ten odmítl šanci na vyrovnání a míč poslal nad branku. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1 pro Hlubokou.

Vyrovnaná druhá půle branky nepřinesla

Do druhého poločasu nastoupil jednoznačně aktivnější domácí tým. Největším nebezpečím byl pro hlubockou obranu domácí Do Trung, který se často nabízel pro míč a rozdával míče pro své spoluhráče. Jenomže ani z jednoho náznaku se nezrodilo gólové zakončení. Blízko byl Švec, který se právě po přihrávce Do Trunga dostal dříve k míči, než vybíhající Vacl, ale ten svou chybu napravil a nakonec v souboji mimo vápno domácího útočníka od míče odstavil.

Hluboká se pak přeci jen více dostala do hry a v 70. minutě to zkoušel povedenou střelou Tauber, který mířil k pravé tyči, ale Fajfrlík jej dokázal vytáhnout na rohový kop. Hlubocký kanonýr byl i u další nebezpečné akce. Nejprve si vybojoval faul na svou osobu a z následného přímého kopu přinutil k dalšímu zákroku brankáře Fajfrlíka. Domácí se s postupem času stále častěji tlačili dopředu a nechávali otevřená zadní vrátka. Jenomže hlubočtí většinu brejkových akcí jednoduše zadrbali.

 

Planá se v závěru nedokázala trvale usadit před brankou hostí, přesto se mohla dočkat v závěru vyrovnání. Voneš prostrčil míč mezi obránci na rozběhnutého Possingera, ale toho vychytal brankář Vacl a svým zákrokem zařídil, že si tři body z Plané odveze Hluboká. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Tomáš Štiak (hráč): "Nevyšel nám opět vstup do zápasu, kdy nejsme schopni pohlídat standardku. Řekl bych, že v zápase jsme byli lepší, měli více míč na kopačkách, více šancí, ale nejsme schopni dát gól a na ten se ve fotbale hraje."

TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš (hráč): "Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas, protože Planá potřebovala bodovat za tři body, aby si zachovala šanci na záchranu. Nám pomohla brzká branka ze standardní situace, ale jinak se nehrál nijak oslnivý fotbal. Za domácí nejvíce zlobil Do Trung, ale žádná větší šance z toho nebyla. Až v závěru se musel vytáhnout s jedním zákrokem Vacl a tak jsme uhájili jednobrankový náskok a odvezli si tři body."



Sestavy


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
M. Fajfrlík [-] - Z. Handrejch [-] , L. Anděl [-] , M. Janovský [-] (82. R. Voneš [-] ) , L. Sedláček [-] - J. Pospíchal [-] , J. Trčka [-] , T. Pösinger [-] (86. M. Jílek [-] ) , D. Do Trung [-] - L. Švec [-] (66. M. Široký [-] ) , T. Štiak [-] (73. D. Římanek [-] )

TJ Hluboká nad Vltavou
A. Vacl [-] - J. Čermín [-] , S. Legdan [-] - O. Krátký [-] , D. Říha [-] , Z. Stráský [-] , K. Jonáš [-] - T. Tauber [-] , T. Adam [-] (89. L. Povišer [-] ) , P. Hájek [-] (53. J. Valenta [-] ) , T. Křiváček [-] (71. D. Faber [-] ) -

ŽK: 70. J. Pospíchal , 72. J. Trčka - 82. T. Adam .
Hráči zápasu: A. Vacl , P. Hájek .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: Hoch Karel ml. - REISNER Jiří, MRÁZ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.