2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:30

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Body Hluboké vystřelil Tomáš Tauber


Branky


0

Hráči Hluboké dali trenéru Ciprovi k narozeninám tři body proti Protivínu. O obě branky domácích se postaral Tomáš Tauber.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tauber poslal domácí do dvoubrankového trháku

Hluboká přivítala na svém hřišti Protivín. Oba týmy měly co napravovat. Zatímco Protivín nestačil doma na rozjetý Rudolfov, Hluboká překvapivě padla s mladíky z Písku B. V zápase se jim navíc zranil Brašnička, kterého tak nahradil v brance Vacl. Kromě Brašničky se trenér Cipro musel obejít i bez Antoše, naštěstí se mu uzdravil střelec Hájek.

 

Ještě před výkopem utkání proběhli gratulace směrem k trenéru domácích Františku Ciprovi, který v týdnu oslavil 70. narozeniny. 

Úvodní minuty patřili Protivínu, kteří měli více ze hry. Největší šanci jim však daroval brankář Vacl, který při odkopu trefil spoluhráče Čermína. Naštěstí pro domácí stihl Vacl míč směřující do branky odkopnout do zámezí. Hluboká se dostala do šance, až po čtvrt hodině hry a hned se radovala z gólu. Dlouhý nákop za obranu špatně odhadl brankář Hanus, který vyběhl z branky a v půli cesty se začal vracet zpět. Toho využil Tauber, který se dostal k míči a lobem přes Hanuse poslal domácí do vedení – 1:0.

 

Dále se hrál vyrovnaný fotbal a hra se odehrávala spíše kolem středového kruhu. Za domácí to zkoušel z dálky Hájek, ale střílel mimo tři tyče. Po půl hodině hry přišla další gólová akce domácích. Hájek poslal centr na zadní tyč, kde číhal Tauber a přesnou hlavičkou poslal Hlubokou do dvoubrankového vedení.

 

 

Závěr prvního poločasu však patřil hostům. Kteří obléhali domácí branku, ale řadu střel zblokovali obětaví domácí obránci. Po centru Růžičky se ocitl na malém vápně Jaromír Vorel, ale svou slabou hlavičkou nechal vyniknout brankáře Vacla. O minutu později se do zakončení i druhý z Vorlů Zbyněk. Jeho křižná střela, ale skončila těsně vedle pravé tyče Vaclovi branky. Poločas tak skončil 2:0 pro domácí.

Druhý poločas už branky nepřinesl

Druhý poločas se čekal tlak hostí, ale ten se nekonal. Naopak třetí branku v zápase mohl přidat Tauber, ale jeho hlavička skončila na břevně Hanusovi branky. Domácí hráči kontrolovali výsledek zápasu a hosty k ničemu nepouštěla. V 72. minutě to byl znovu Tauber, který se dostal k zakončení, ale Hanus jeho střelu kryl.

 

 

Až v závěrečné desetiminutovce o sobě dali znovu vědět hosté. Nejprve to z úhlu zkoušel Jaromír Vorel, ale brankář Vacl si přední tyčku pohlídal. V samotném závěru se pak dostal za domácí obranu Prášil, zkusil udělat kličku brankáři Vaclovi, ale ten mu včasným skokem do střely zabránil ve skórování. Protivín tak potřetí v řadě vyšel bodově naprázdno a v tabulce se o bod propadl, právě za svého nedělního soupeře.



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš (hráč): "Protivín měl ze začátku mírnou převahu, ale kluci je do žádné větší šance nepustili a naopak na druhé straně dvakrát udeřil Tomáš Tauber. Druhý poločas už byl celkem vyrovnaný, oba týmy měly šance. My jsme trefili břevno a soupeře dvakrát vychytal Aleš Vacl. Podařilo se nám tak porazit silného soupeře a trochu tím odčinit prohru z minulého kola."




Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
A. Vacl [-] - J. Čermín [-] , S. Legdan [-] - I. Nitrianský [-] , O. Němec [-] (83. J. Valenta [-] ) , D. Říha [-] , Z. Stráský [-] , K. Jonáš [-] - T. Křiváček [-] (77. M. Lovička [-] ) , T. Tauber [-] (89. O. Krátký [-] ) , P. Hájek [-] (46. T. Adam [-] ) -

FK Protivín
M. Hanus [-] - M. Zach [-] , M. Brož [-] (62. J. Vojík [-] ) , L. Hála [-] , V. Rothbauer [-] - O. Prášil [-] , Z. Vorel [-] , D. Růžička [-] , R. Vojta [-] - J. Moravec [-] , J. Vorel [-] -

ŽK: 66. Z. Stráský - 60. O. Prášil , 69. V. Rothbauer .
Hráči zápasu: J. Čermín , T. Tauber .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Přibyl Jan - TŮMA Vítězslav, POLÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.