0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:30

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Exdivizní týmy se rozešly bezbrankovou remízou


Branky


0

V zápase Milevska a Jindřichova Hradce se diváci branek nedočkali. Oba týmy tak stejně jako Třeboň zůstávají za očekáváním a musí se koukat za sebe, aby se jim v dalších kolech nepřiblížily na záda týmy ze spodku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první poločase byli aktivnější domácí

V sobotním odpoledni se na trávníku v Milevsku utkaly dvě exdivizní mužstva, které jsou v současném postavení tabulky KP sousedé, hradečtí na osmém a vzduchotechnici na místě devátém. I proto se dal očekávat vyrovnaný duel. A to se do puntíku splnilo. Jak výsledkem, tak předvedenou hrou obou mužstev.

 

V prvním poločase měli mírnou optickou převahu domácí. Při své hře využívali především zkušeného Koutníka, přes kterého šla většina útočných akcí domácích. Jeho schopnost podržet míč a kvalitní přihrávkou dostat své spoluhráče do slibných příležitostí dělala hostům největší starosti v první půli. Při největších šancích Milevska ale zasáhl vždy dobře chytající Rešl, a se sérií rohových kopu si hradecká obrana také poradila. Směrem dopředu toho v prvním dějství Hradec moc nepředvedl, za zmínku stojí snad jen únik Kučery po kolmé přihrávce mezi domácí obránce,zakončení této akce bylo však nepřesné. V prvním poločase se tak diváci branek nedočkali.

Hradec se zlepšil, ale branky se diváci nedočkali

Druhý poločas pro změnu vypadal o něco málo lépe Hradec. Ale ani z jeho strany to nebyl žádný velký fotbal, stejně jako z té milevské v poločase prvním. Slibné šance které si hráči od Vajgaru v druhé části vypracovali nedokázali využít Votava, Kučera a zejména Beránek, který netrefil branku ze dvou metrů po dobře rozehrané standardní situaci.

 

Celkově zápas zaostal za očekáváním, moc povedených fotbalových momentů diváci neviděli,převládali spíše souboje a nakopávané míče. Proto se zrodila spravedlivá remíza. Milevsko tak po druhé bez brankové remíze za sebou ztrácí nadále 4 body na Jindřichův Hradec.

 

Autor: Václav Císař



Ohlasy k zápasu



FK Jindřichův Hradec 1910
Marek Černoch (trenér): "V souboji exdivizních týmů jsme získali bod, ale je třeba uznat, že s naší hrou tentokrát spokojený nejsem. Bylo to takové ubojované. Jsme však rádi, že jsme tentokrát neinkasovali a nevracíme se s prázdnou. I přesto všechno jsme nakonec mohli být ještě spokojenější, protože pět minut před koncem se v obrovské šanci ocitl Beránek. Bohužel, stejně jako před týdnem, ze dvou metrů přestřelil opuštěnou branku. Musím však také dodat, že dvě tutovky mělo i Milevsko a že je neproměnilo, za to můžeme děkovat brankáři Rešlovi."



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - M. Novotný [-] , T. Vakoč [-] - J. Marvan [-] , L. Sedlák [-] (78. J. Paták [-] ) , J. Komárek [-] - F. Koutník [-] , P. Novotný [-] , J. Barda [-] , J. Šimák [-] (58. P. Dvořák [-] ) , M. Málek [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
L. Rešl [-] - L. Králíček [-] , T. Šenkýř [-] , M. Völfel [-] , T. Beránek [-] , V. Kučera [-] , J. Chalupský [-] (71. V. Princ [-] ) , V. Císař [-] , F. Votava [-] , O. Blažek [-] , R. Koutný [-]

Hráči zápasu: J. Barda , F. Koutník - L. Rešl , T. Šenkýř .
Počet diváků: 79. Rozhodčí: Žemlička Tomáš - DUNOVSKÝ Karel, HOCH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.