0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:30

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čimelicím vyšel závěru zápasu za tři body


Branky


0

Zápas Oseka s Čimelicemi dlouho spěl k bezbrankové remíze. Až závěrečná desetiminutovka rozhodla o importu všech bodů do Čimelic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Libor Blažečka (hráč): "Zápas byl z naší strany špatný, ale přes to jsme měli dvě šance na vstřelení gólu. Čimělice měli v prvním poločase taky šance a jen díky brankáři Chalušovi byl stav o poločase 0:0. Ani druhou půli se naše hra nezlepšila. Trápí nás přechod do útoku a nakopávané míče neměli žádný efekt. Po příchodu hostujícího Pávce se hra Čimelic uklidnila. Dal hře směr, dokázal podržet míč a rozdat balón útočníkům jak bylo potřeba. V našem týmu nebyl nikdo takový, kdo by zval zodpovědnost na sebe. A tak to skončilo Osek vs. Pávec 0:2."

SK SIKO Čimelice
Václav Hegenbart (hráč): "Nebylo to pro nás lehké utkání. Domácí bojovali, byli tvrdí a nepříjemní a my se s tím museli vyrovnat. Postupem času jsme získali převahu a v závěru ji vyjádřili i gólově."



Sestavy


TJ Osek
J. Chaluš [-] - M. Kroupa [-] , M. Brabec [-] , J. Říský [-] , L. Blažečka [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , R. Kuneš [-] , T. Hřebíček [-] (55. M. Čapek [-] ) , M. Carda [-] , M. Krejčí [-]

SK SIKO Čimelice
J. Lepič [-] - K. Řezáč [-] , M. Fara [-] , M. Němec [-] , Z. Pšenička [-] - J. Viták [-] , M. Káš [-] (63. T. Zelenka [-] ) , J. Hadáček [-] (76. D. Varhan [-] ) , M. Nekl [-] (69. P. Pávec [-] ) , P. Listopad [-] (80. L. Hlavín [-] ) - V. Hegenbart [-]

ŽK: 31. M. Krejčí - 66. V. Hegenbart , 85. J. Viták .
Hráči zápasu: P. Pávec , J. Lepič , P. Listopad , J. Viták .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mach Jan - TŮMA Vítězslav, KORANDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.