5:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:30

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský souboj vyzněl jasně pro Olešník


Branky


44. D. Heller , 72. M. Tressl , 77. D. Václavík (vl.) , 83. R. Štos , 88. J. Pícha - 38. F. Řezáč
0

Ačkoli šli v zápase dvou týmů ze spodní části tabulky do vedení hosté z Písku. Nakonec se radovali z jasné výhry domácí hráči, kteří zápas otočili pěti brankami. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Heller vstřelil důležitou branku do šatny

Písecká rezerva přijela k zápasu do Olešníka opět s většinou dorostenců. Ty doplnili dva pendlové z Áčka, Řezáč a Hlinka, kteří se vracejí do zápasového rytmu po zranění.

 

Zápas dvou týmů, kteří se plácají ve spodních patrech tabulky začali lépe domácí, kteří byli v úvodu aktivnějším týmem. Po centru Kříže se nejprve dostal k zakončení Rabiňák. Jeho střela byla zblokovaná, ale jen k nohám Tressla. Ten otřel svou střelu o jednoho z bránících hráčů, od kterého putoval míč těsně vedle Jevčákovi branky.

 

Další možnost na vstřelení branky měl střídající Michael Studnička, který si naběhl na roh přímo ze střídačky, když vystřídal zraněného Rabiňáka, ale jeho hlavička skončila těsně nad. Na druhé straně dal o sobě vědět Řezáč, který svou střelou překonal padajícího Jirkala, ale míči v cestě do branky zabránil skluzem Pomeje.

 

Domácí hráči měli opticky míč častěji na kopačkách, ale bez vážnější šance. Do vedení tak šli hosté, když špatnou zpětnou malou domů od Studničky vystihl Řezáč. Udělal kličku Jirkalovi a míč doklepl do prázdné branky – 0:1. Domácí hráči však dokázali odpovědět dvě minuty před odchodem do kabin. Dráb unikl na pravé straně a jeho přihrávku efektně patičkou uklidil do sítě Heller – 1:1.

 

 

Ve druhé půli stříleli branky jen domácí

Vstup do druhého poločasu patřil hostům a po rohovém kopu mohli jít znovu do vedení. Jenomže Václavík poslal míč jen do tyče Jirkalovi branky. Hra ve druhém poločase byla neurovnaná a zdálo se, že se týmy rozejdou remízou. Jenomže v závěrečných minutách, jakoby postupně docházeli hostujícím mladíkům síly.

 

Po centru Chlumeckého hlavičkoval v gólové šanci Štos, ale brankář Jevčák jeho pokus reflexivně vyrazil. Z následného rohu se míč znovu dostal ke Štosovi, ale i tentokrát byl úspěšnější brankář hostí. Branky se tak domácí dočkali až necelých dvacet minut před koncem. Tressl posunul míč do běhu na Jirkovského, ten se uvolnil přes Keclíka a zpětnou přihrávkou našel Tressla, který umístil míč na zadní tyč – 2:1.

 

Druhý gól očividně rozhodil psychiku hostujících hráčů. V další palebné pozici se po rohu ocitl Štos, ale míč nasměroval jen do boční sítě. V 76. minutě znovu pláchl na pravé straně Jirkovský a do vlastní branky si uklidil míč Václavík – 3:1.

 

Odevzdanému soupeři pak přidal Olešník v závěru ještě dvě branky. Centr Drába sklepl Tressl proti noze Štosovi a ten bombou pod břevno zvýšil na 4:1. Největší ohlas diváků však měla závěrečná branka. Necelou minutu po svém příchodu na hřiště zužitkoval přihrávku Štose před okrytou branku nestárnoucí Josef Pícha, který vzhledem k velké marodce, vypomáhá týmu jako střídající hráč.

 

Utkání tak dospělo k jasné výhře Olešníka 5:1, který se po bezkrevném první poločase probral a potěšil své fanoušky.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
Lukáš Dudek (klobásník): "První poločas byl z naší strany takový nemasný neslaný. Chybělo větší nasazení a poločasovou remízu zachránila až branka Hellera. Druhý poločas pokračoval podobně jako ten první. Důležitým momentem byla neproměněná šance hostí, kdy nastřelili tyč. Postupem času, jakoby hostům docházel dech a kluci začali svého soupeře přehrávat. To vyústilo ve čtyři branky a další důležité body do tabulky."

FC Písek B
webové stránky FC Písek: "Do utkání hosté vstoupili zodpovědně,po chybě v domácí rozehrávce šli do vedení,ale ke konci poločasu po špatné rozehrávce domácí vyrovnali.Do druhého poločasu hosté měli více ze hry,ale po fatálních chybách darovali domácím vysoké vítězství."



Sestavy


FK Olešník
M. Jirkal [-] - J. Dráb [-] , M. Tressl [-] , R. Štos [-] (87. S. Vařák [-] ) , M. Rabiňák [-] (13. M. Studnička [-] ) , R. Chlumecký [-] , M. Šíma [-] , D. Heller [-] , M. Pomeje [-] , J. Kříž [-] (86. J. Pícha [-] ) , P. Jirkovský [-]

FC Písek B
J. Jevčák [-] - O. Hudák [-] (53. I. Dan [-] ) , P. Velek [-] - - D. Uhlík [-] (75. J. Hrala [-] ) , F. Řezáč [-] , P. Keclík [-] , Š. Hlinka [-] (79. F. Stráský [-] ) , M. Říha [-] , D. Václavík [-] , J. Žurek [-] , M. Řežábek [-] (65. D. Votava [-] )

ŽK: 49. M. Studnička - 52. J. Žurek , 65. D. Uhlík .
Hráči zápasu: M. Tressl , P. Jirkovský .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kotalík Petr - VYCHODIL Tomáš, KLÁTIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.