0:1
(0:0)
88. V. Uher
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:30

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osmou výhru v řadě si připsaly Katovice


Branky


88. V. Uher
0

Jarní série Katovic bez ztráty kytičky pokračuje. Na hřišti Ševětína jim k tomu stačila jediná branka, kterou vstřelil dvě minuty před koncem Uher.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Katovice svou převahu nevyjádřily gólově

Na hřiště Ševětína zavítaly rozjeté Katovice. Ty jarem zatím procházejí jako nůž máslem a v úvodních pěti kolech neztratili ani bod. Domácí hráči však umí na svém hřišti potrápit každého soupeře, jako naposledy Želče, se kterou uhráli remízu 1:1.

 

Zápas v Ševětíně byl soubojem s nerovným terénem a výborně chytajícím domácím brankářem Lukášem Novotným. V prvním poločase na něj ve svých šancích nevyzrál nejprve nejlepší střelec hostí Uher a chvilku po něm ani ten druhý v pořadí Požárek. Ke konci prvního poločasu pak Miklas trefil břevno Novotného branky. Domácí hrozili jen z občasných standardních situací. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu, který vyhovoval domácím hráčům.

Zápas rozhodl chvilku před koncem Uher

Obdobný obrázek nabídla i druhá půle. Lukáš Novotný chytil na malém vápně dorážku Miklase. Ten mohl později sám postupovat na domácího gólmana, ale míče se zmocnil v ofsajdu stojící Uher a jeho branka tak kvůli ofsajdu neplatila.

 

Zaslouženého vítězství se dočkali hosté čtyři minuty před koncem. Repa vyslal přesným centrem do úniku Miklase, benjamínek Katovic se protáhl kolem domácích obránců a před zasahujícím Novotným postrčil míč na Uhera. Ten už měl úlohu jednoduchou a zařídil hostům vítězství 0:1. Domácí sice reklamovali ofsajd, ale pomezní rozhodčí nechal praporek dole a hlavní ukázal ke středovému kruhu. V nastaveném čase ještě Uher trefil po samostatném nájezdu tyč. Chvíli poté rozhodčí utkání ukončil a Katovice se mohly radovat z osmé výhry za sebou.

 

ZDROJ: www.fotbal-katovice.cz, kde naleznete další info o katovickém fotbale



Ohlasy k zápasu


SK Ševětín
Tomáš Valta (hráč): "Chtěli jsme zase spoléhat hlavně na obranu a udržet vzadu nulu. Katovice byly fotbalovější a hlavně běhavější, prosazovaly se hlavně po stranách a v první půli měli asi tři vyloženy šance. My si vypracovali pár standardek a rohů. Druhý poločas se vyvíjel podobně. Katovice mohly jít asi třikrát do vedeni, ale nás zase celý zápas držel nad vodou gólman Novotný. My jsme bojovali a hodně útoku hostu se nám podařilo zastavit díky nasazeni. Bohužel v 86. minutě se z levý strany uvolnil do vápna jejich záložník, proháčkoval se kolem dalších dvou hráčů, posunul v pádu míč před sebe, kde dával útočník do prázdný. Přihrával před sebe do prázdný brány, takže to vypadalo na ofsajd (naši obránci tvrdili, ze jasný) ale nepískalo se. Pak jsme se malinko otevřeli a hosté mohli přidat další gól, ale Uher sám před brankářem dal jenom tyč. Nechci se pouštět nějak do rozhodčích, ale zápas se jim moc nepovedl, což bylo vidět už od prvního poločasu, kdy se hráči Katovic několikrát sami přiznali, po špatném rozhodnuti sudích, že míč šel na roh nebo autu od nich."

SK Otava Katovice
webové stránky SK Otava Katovice: "O vítězství na půdě zachraňujícího se Ševětína jsme díky neproměňování šancí museli bojovat až do konce. Z mužstva ale vyzařovala obrovská touha zvítězit a hráči bez jakýchkoliv řečí makali naplno až do konce. Nakonec byli po zásluze odměněni a vyhráli již poosmé v řadě, pošesté na jaře. Naše aktuální forma je tou nejlepší pozvánkou na další kolo, ve kterém v sobotu 22.4 přivítáme vedoucí Soběslav."



Sestavy


SK Ševětín
L. Novotný [-] - J. Suchan [-] , P. Mohamed [-] , L. Kupec [-] , Z. Sváta [-] - J. Bohoněk [-] , P. Novotný [-] , T. Valta [-] , T. Hindy [-] - R. Novotný [-] , D. Klapuš [-] (64. P. Petscher [-] ) -

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - L. Blatský [-] , T. Hajdušek [-] , L. Horejš [-] - J. Miklas [-] (90. M. Hromíř [-] ) , M. Repa [-] , K. Cibulka [-] , J. Schánělec [-] (67. J. Matas [-] ) , D. Zoubek [-] (85. R. Kočí [-] ) - M. Požárek [-] (88. O. Koutský [-] ) , V. Uher [-]

ŽK: 80. T. Hajdušek , 85. M. Požárek .
Hráči zápasu: V. Uher , J. Miklas .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Herzog Radek - EIBL Lukáš, HANES Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.