Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Planá předvedla zmrtvýchvstání, když smazala tříbrankové manko s Osekem


Branky


0

Domácí hráči předvedli výborný závěr proti Oseku, který ještě dvacet minut před koncem vedl o tři branky. V závěrečném tlaku, ale dokázali vyrovnat, když se trenérovi Hešíkovi povedlo střídání Širokého, který dal dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení dvěma slepenými góly

Důležitý zápas čekal Planou nad Lužnicí, která přivítala zlepšující se Osek. Domácí hráči museli v tomto zápase bodovat a to nejlépe za tři body, aby se přiblížili týmům, které jsou před nimi a nezačali na chvostu tabulky definitivně ztrácet kontakt. 

 

Po úvodní oťukávané se do první šance dostali hosté. Po vysunutí Blažečky se ze strany ocitl v palebné pozici Říský, ale brankář Fajfrlík byl připraven. Hned z protiútoku zahrozili domácí. Individuální akcí se blýskl Trčka a jeho tvrdá rána vyprášila Chalušovi rukavice. Po dvaceti minutách hry poslal pas za obranu hostí Do Trung, k zakončení se procpal Posinger, ale sám proti Chalušovi neuspěl. 

 

Když v zakončení otáleli domácí ukázal jim hostující Hosnedl, jak se to dělá. Na polovině hřiště převzal míč, ustál faul, který nejspíš znamenal vyloučení domácícho hráče a penaltu a kolem Fajfrlíka poslal Osek do vedení - 0:1. A za další čtyři minuty vedli hosté už o dvě branky. Ačkoli brankář Fajfrlík dělal co mohl, když nejprve zlikvidoval Říského dělovku, dorážku Hosnedla, ale druhá dorážka od Říského, už skončila v síti 0:2. Však také pěkně od plic vyčinil svým spoluhráčům. 

 

Jinak se hrál svižný fotbal a do kabin po čtyřicetipěti minutách, odcházeli spokojenější hosté.

Hosté vedli o tři branky, ale zápas dospěl k remíze

Druhý poločas pokračoval vyrovnanou partií. Hosté kontrolovali dvoubrankové vedení a domácí se snažili dostat jim na kobylku kontaktní brankou. V 63. minutě se dostal za obranu hostí Hosnedl, ale Fajfrlík mu včasným vyběhnutím zmenšil střelecký úhel a střelu vyrazil. O minutu později znovu pláchl domácí obraně Hosnedl. Ve vápně zanechal chladnou hlavu a zpětnou přihrávkou oslovil k zakončení Kuneše, který pohodlně skóroval a zvyšoval na 0:3.

 

S přihlédnutím k průběhu zápasu se zdálo, že je hotovo. Jenomže zázraky se někdy dějí a Planá ukázala, jak se tonoucí, stébla chytá. Sedláček vhodil aut na pravé straně. Trčka dostal od hostujících obránců až příliš prostoru a střelou na přední tyč překonal Chaluše - 1:3. V 76. minutě pak pláchl na levé straně Široký. Jeho první pokus brankář Chaluš dokázal vyrazit, ale na dorážku už byl krátký - 2:3. A domácí byli rázem ve hře.

 

Kontaktní branka vlila do nohou domácích hráčů povolený doping a Planá se rázem hnala za vyrovnáním. Jenomže v závěru zápasu drželi míč častěji a hlavně v dostatečné vzdálenosti od své branky hosté. Rozuzlení zápasu přišlo v poslední minutě zápasu. Posinger poslal centr do vápna z půlky hřiště a Široký hlavou vystřelil pro domácí alespoň bod za remízu 3:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Tomáš Štiak (hráč): "V prvním poločase jsme měli tři tutovky, které jsme neproměnili, zato Osek nás potrestal z každé příležitosti a proto se šlo do šaten za stavu 0:2. V kabině něco proběhlo, řeklo se co a jak, ovšem byl to Osek kdo dal třetí gól. Zdálo se být po zápase, ale ukázalo se, co udělá s týmem vstřelený gól. Hostům v závěru docházely síly, čehož jsme využili na srovnání na 3:3, ale na víc už nezbyl čas. Díky patří spoluhráčům, kteří to nezabalili a makali do poslední minuty, což se vyplatilo."

TJ Osek
Libor Blažečka (hráč): "Zápas se pro nás vyvíjel do 70. minuty naprosto perfektně, co se týče výsledku. Ale počínaje mnou tak zklamali ti nejzkušenější hráči. Někteří fyzicky jiní přístupem. Individuálními chybami jsem soupeři darovali dvě branky a závěrečný tlak vyvrcholil třetím gólem v naší síti. Vést o tři branky dvacet minut před koncem, to by mělo zvládnout udržet i průměrné mužstvo Krajského přeboru."



Sestavy


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
M. Fajfrlík [-] - L. Sedláček [-] , Z. Handrejch [-] , T. Štiak [-] , M. Janovský [-] - J. Pospíchal [-] , T. Pösinger [-] , D. Do Trung [-] - D. Římanek [-] (46. M. Široký [-] ) , J. Trčka [-] , L. Švec [-] (69. R. Voneš [-] )

TJ Osek
J. Chaluš [-] - M. Kroupa [-] , M. Brabec [-] , J. Říský [-] , L. Blažečka [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , K. Maroušek [-] (9. T. Hřebíček [-] ) , R. Kuneš [-] , M. Carda [-] , M. Krejčí [-]

ŽK: 51. M. Krejčí , 56. T. Hřebíček , 83. M. Kroupa , 88. J. Říský .
Hráči zápasu: M. Široký - S. Hosnedl .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Klátil Michal - TUPÝ Petr, REITINGER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.