1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ševětín se doma podělil o body se Želčí


Branky


0

Hráči Želče dál čekají na další jarní výhru od úvodní kanonády s Rudolfovem. Tentokrát si odvezli bod ze hřiště Ševětína. Domácí hráči naopak po dvou vysokých prohrách dokázali bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branku Petra, odpověděl domácí Petr Novotný

V sobotu přivítal na domácím hřišti tým Ševětína hráče Želče. Podzimní zápas byl jednoznačnou záležitostí, když Želeč vyprovodila Ševětín osmi góly. V posledních kolech nemá ani jeden z týmů dobrou formu. Hosté vyhráli na jaře pouze první kolo s Rudolfovem. Domácí zase po dvou výhrách v úvodu jara, inkasovali v posledních dvou kolech 9 branek. Hosté přijeli oslabeni o stopera Kosobuda a nejlepšího střelce týmu Brůžka.

 

 

Po úvodní oťukávané udeřili hosté z první vážnější šance. Rohový kop Holuba doletěl až k nehlídanému Petrovi a ten neměl problém uklidit míč do domácí branky – 0:1. Hosté ze Želče byli dál nebezpeční a to zejména po rohových kopech a standardních situacích. Domácí hráči však dokázali tyto akce ustát bez újmy a před odchodem do kabin srovnat krok. Ve 38. minutě odcentroval z pravé strany Hindy a Petr Novotný se krásně položil do jeho centru a hlavou srovnal na poločasových 1:1.

I přes převahu Želče se diváci dalších branek nedočkali

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, jako ten první. Opticky měli více ze hry hosté a hned v úvodu zahrozil Radek Novoný, který si pohotově sklepl míč ze vzduchu, ale pálil těsně nad. Domácí obrana však fungovala dobře a co nezachytila ona, pochytal na jaře spolehlivý Lukáš Novotný.

 

 

V 75. minutě přišel centr z pravé strany a do zakončení se protlačil hlavičkující Radek Novotný, jeho pokus směřující k levé tyči, ale Lukáš Novotný dokázal vytáhnout na rohový kop. Domácí hráči se dostávali spíše do náznaku šancí. V té největší se ocitl deset minut před koncem Bohoněk, ale v těžké pozici pálil těsně nad. Zápas tak dospěl do remízového konce 1:1.



Ohlasy k zápasu


SK Ševětín
Tomáš Valta (hráč): "Chtěli jsme se vrátit ke hře, která nám přinesla v úvodních dvou jarních kolech plný počet bodů. To se nám i celkem dařilo. Želeč hrozila v prvním poločase zejména ze standardních situací a po jedné z nich šla v úvodu do vedení. My jsme dokázali do poločasu odpovědět brankou Novotného, po centru Hindyho. Druhý poločas byla aktivnější Želeč a nejblíže byla ke gólu čtvrt hodiny před koncem, ale jejich útočník z hranice penalty naši branku minul. My jsme se už do šancí moc nedostávali a tak jsme se o body podělili."




Sestavy


SK Ševětín
L. Novotný [-] - Z. Sváta [-] , P. Mohamed [-] (89. D. Voneš [-] ) , V. Kříha [-] , L. Kupec [-] - J. Bohoněk [-] , T. Hindy [-] (84. J. Suchan [-] ) , T. Valta [-] , P. Novotný [-] - P. Petscher [-] (63. D. Klapuš [-] ) , R. Novotný [-] (90. J. Švejda [-] ) -

TJ Sokol Želeč
P. Hovorka [-] - V. Podroužek [-] (71. O. Stránský [-] ) , D. Pavličko [-] , J. Škrábek [-] , M. Petr [-] - F. Froněk [-] (51. P. Janošík [-] ) , J. Švec [-] , J. Holub [-] , Z. Šváb [-] , M. Sokolt [-] - R. Novotný [-]

ŽK: 24. R. Novotný , 50. P. Novotný , 89. Z. Sváta - 69. R. Novotný , 81. D. Pavličko .
Hráči zápasu: L. Novotný , P. Novotný - M. Petr .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Reisner Jiří - VICAN Miroslav, HANES Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.