Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 11:00

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Před nedělním obědem se na Hluboké podával vydatný gólový předkrm


Branky


0

Kdo si chtěl v neděli oddálit o hodinku oběd a zavítal na fotbal do podzámčí na Hluboké, určitě neprohloupil. Oba týmy předvedli hlavně ve druhé půli ofenzivní fotbal, který se musel líbit. Ze zasloužené výhru 5:2 se nakonec radoval domácí výběr Františka Cipra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácího Taubera a neuznaná trefa hostujícího Tomana

Domácí hráči si minulé kolo zastříleli v Ševětíně a s podobnými plány vstupovali i do zápasu s Dačicemi. Vždyť v zápasech, kde hrají Dačice padá pravidelně hodně branek. A úvod zápasu začal podle předpsaného scénáře. Už po minutě si hry zakončil centr přesnou hlavičkou Tauber a domácí vedli 1:0. V úvodních minutách zápasu se hrálo více před brankou hostujícího brankáře Zejdy, ale vážnější šance nepřicházeli. Hosté se osmělili po dvacetiminutách hry, ale zakončení Tomana skončilo těsně vedle. 

 

Po půl hodině hry to zkoušel hlavou opět Tauber, ale tentokrát nezakončil přesně. Na druhé straně se dostal za obranu agilní Toman, jeho první pokus Brašnička vyrazil a Toman z dorážky doklepl míč do sítě. Radost hostům však překazil pomezní Kaštánek, který signalizoval, že si při dorážce pomahl Toman při zpracování rukou. A tak se hra opět přesunula na druhou stranu. Antoš zakombinoval na pravé straně s Němcem, ten předložil míč na vápno Hájkovi, ale jemu střela na zadní tyč nevyšla a míč skončil mimo tři tyče. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Šest branek ve druhé půli, hned o čtyři se postarali střídající hráči.

Druhá půle začala stejně, jako ta první. Už po třech minutách se za vápnem dostal ke střele Hájek a i díky špatnému postavení brankáře Zejdy, zapadla jeho střela pod břevno branky - 2:0. O pár minut později se, ale Hájek zranil, když si při sprintu poranil zadní stehenní sval. Dlouho se čekalo, jestli bude domácí útočník střídat nebo ještě zkusí naskočit do hry. Toho náležitě využili hosté. Nejprve se do gólové šance proháčkoval přes tři domácí hráče Toman, ale Brašnička vytáhl první za svých výborných zákroků. Domácí se, ale nepoučili a v 53. minutě přišlo snížení z kopačky Točíka. Hned poté střídal Hájek, kterého nahradil Tomáš Adam. A byl to právě střídající Adam, který po třech minutách pobytu na hřišti poslal domácí znovu do dvoubrankového trháku - 3:1. 

 

Domácí po třetí brance přepli na jiný režim a hosté z Dačic si museli chvílemi připadat, jako na kolotoči. Sám se na Zejdu řítil Nitrianský, ale hostujícího brankáře střelou po zemi nepřekonal. O chvilku později doslova vybagovala Hluboká na pravé straně obranu Dačic, ale Adam tentokrát nezakončil mezi tři tyče. Chvílemi to vypadalo na den otevřených dveří v hostující obraně, ale s postupem času, jim v tom zdatně začala sekundovat i hlubocká defenziva. Hrál se fotbal nahoru dolů a šance se střídali na každé straně. Snížení měl na kopačce Točík, ale Brašnička jeho pokus reflexivně vyrazil. Pak se povedlo trenéru Ciprovi další střídaní. Po pěti minutách pobytu na hřiště se po centru Antoše prosadil hlavou střídající Křiváček a Hluboká vedla 4:1. 

 

Po centru Říhy se dostal k hlavičce Antoš, ale míč  orazítkoval břevno Zejdovy branky. Živo bylo i před domácí brankou, ale další varování hostí opět zlikvidoval Brašnička. Nejprve vychytal opět Tomana a následně si poradil i s tvrdou ranou Celého. Kapituloval až pět minut před koncem, když domácí obrana nechala na vápně dostatek času a prostoru Šimánkovi, který se prosadil střelou k tyči - 4:2. Nutno připomenout, že Šimánek byl dalším střídajícím hráčem, který se prosadil po příchodu z lavičky. Odpověď domácích přišla hned vzápětí. Tauber odcentroval do vápna a Tomáš Adam stanovil hlavou konečný výsledek zápasu na 5:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš (hráč): "Zápas jsme začali dobře, po pár minutách se nám podařilo vstřelit gól. Zbytek poločasu byl celkem vyrovnaný, bez větších šancí. Druhý poločas už oba týmy spíše útočili než bránili. Nás několika výbornými zákroky podržel Brašna, ale i na druhé straně jsme mohli několik gólů navíc ještě přidat. Myslím si, že pro diváky to byl určitě hezký zápas, hlavně druhý poločas, ne už tak pro trenéry, ale nakonec máme, řekl bych, zaslouženě tři body, takže jsme spokojeni."




Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - T. Antoš [-] , J. Čermín [-] , S. Legdan [-] - I. Nitrianský [-] (86. D. Faber [-] ) , O. Němec [-] , Z. Stráský [-] (79. J. Valenta [-] ) , K. Jonáš [-] (70. T. Křiváček [-] ) - T. Tauber [-] , P. Hájek [-] (57. T. Adam [-] ) - D. Říha [-] (85. O. Krátký [-] )

FK Dačice
V. Zejda [-] - P. Celý [-] , V. Kněžínek [-] , J. Nosek [-] , D. Mašát [-] (46. J. Brunner [-] ) , D. Vacuška [-] - M. Janák [-] (70. M. Šimánek [-] ) , D. Točík [-] , O. Jelínek [-] , T. Jindra [-] - M. Toman [-] -

Hráči zápasu: D. Brašnička , O. Němec , T. Adam - M. Toman .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Dunovský Karel - KAŠTÁNEK Libor, KLÁTIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.