J. Barda 20.
F. Koutník 69.
J. Barda 82. (p.)
3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:00

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vzduchotechnici doma s Planou nezaváhali


Branky


20. J. Barda , 69. F. Koutník , 82. J. Barda (p.)
0

Domácí hráči si připsali druhou jarní výhru a opět na domácím hřišti. Ani tentokrát neinkasovali a Planou přehráli rozdílem třídy v poměru 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Barda poslal domácí do vedení

Po porážce na hřišti Protivína, chtěli domácí hráči uspět za tři body proti poslední Plané nad Lužnicí. Navíc je díky dopolední výhře přeskočil v tabulce Osek a Milevsko se ocitl ještě blíže sestupovým pozicím. Od úvodních minut byli domácí aktivnějším týmem. Hosté je ovšem do vážnější šance nepouštěli, dobře bránili a když byla příležitost přecházeli do rychlého protiútoku. Dokonce se dostali i k zakončení, ale střela Trčky nechala brankáře Dvořáka, v jinak teplém odpoledni, zcela chladným. 

 

Domácí hráči se sice tlačili před branku hostujíícího brankáře Fajfrlíka, ale jejich střely dlouho nemířili mezi tři tyče. Ta první přišla až ve 20. minutě a hned byla gólová. Koutník vyslal příhrávku středem hřiště z vlastní poloviny až téměř na hostující vápno, kam si seběhl Barda a střelou k bližší tyči propálil Fajfrlíka - 1:0. O chvilku později se Koutník uvolnil na hranici vápna, ale jeho přízemní střela skončila těsně vedla pravé tyče. Obraz hry, ale zůstával po celý první poločas stále stejný. Domácí se snažili navýšit skóre zápasu, hosté z brejku vyrovnat, ale na obou stranách chyběla kvalitnější finální fáze. Po půl hodině hry se domácí radovali z druhé branky, když jejich standardní situace skončila gólem. Rozhodčí Jarolím však odpískal faul na brankáře a ocenil žlutou kartou domácího kapitána Bardu. Do šaten se tak šlo za těsného vedení Milevska 1:0.  

Milevsko doma opět neinkasovalo, dvěma góly kontrolovalo výsledek zápasu

Ve druhém poločase pokračovali domácí ve své kombinační hře. Po akci středem hřiště střílel znovu Koutník, ale Fajfrlík jeho střelu vytáhl na roh. Pak mohl svůj tým oslabit Koutník, který nejprve dostal žlutou kartu za šlapák a o minutu později zbytečně dohrával souboj ve vápně, tentokrát se to obešlo bez žlutého kartónku. Za hosty byl nejvíce vidět ve druhém poločase brankář Fajfrlík, který je na jaře bez pochyby nejlepším hráčem Plané a v zápase svůj tým dlouho držel na jednobrankový dostřel domácího Milevska.

 

V 69. minutě domácí zahrávali rohový kop. Komárek nacentroval na přední tyč a Koutník hlavou uklidil míč do sítě - 2:0. Domácí hráči s dvoubrankovým náskokem v zádech kontrolovali hru a dál přehrávali svého soupeře z Plané. Přímý volný kop Komárka z dvaceti metrů, ale ukryl brankář Fajfrlík ve svých rukavicích a o chvilku později v gólové šanci vůbec netrefil branku Barda. Domácí fanoušci se v závěru zápasu přeci jen dočkali ještě jedné branky. Zbytečný faul vyrobil ve vlastním vápně hostující Sedláček a Barda z nařízené penalty vstřelil svou druhou branku v zápase. 

 

Tím také stanovil konečné skóre zápasu na 3:0, a tak ani druhý domácí zápas před domácími diváky Milevsko neinkasovalo. Za to Planá stále čeká na první jarní body, které bude chtít získat podle slov Tomáše Štiaka v příštím kole, doma proti Oseku.

Tomáš Štiak (hráč): "Domácí byli úspěšnější v koncovce a potrestali naše chyby, kterých jsme se dopustili. Výkon nebyl špatný, každý makal, ovšem na body nám to zase nestačilo. Příští kolo máme doma Osek a tam už bude potřeba bodovat."



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Michal Fajfrlík (hráč): "My jsme si za celý zápas nevypracovali jedinou vážnější příležitost, i když jsme po centrech ze stran občas zahrozili, nedokázali jsme ani jednu příležitost dotáhnout do konce. Tohle nás trápí především, nízká produktivita, bez ohrožení branky se vyhrává těžko. Nicméně v tom po příchodu Radima Hešíka vidím pozitiva, jsem přesvědčený, že půjdeme postupně nahoru, Radim je zkušený trenér a pomůže mančaftu po fotbalové i psychické stránce, už nyní to část zápasu bylo vidět, že jsme se snažili hrát, ale z té části musí být většina zápasu, aby jsme začali sbírat body. Jinak Milevsko vyhrálo zcela zaslouženě, oni nás kromě inkasovaných branek nějak výrazně neohrozili, přehrávali nás především ve středu hřiště a z toho pak pramenily individuální chyby a inkasované branky."



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - M. Novotný [-] , J. Kosobud [-] , T. Vakoč [-] - J. Marvan [-] , L. Sedlák [-] , J. Komárek [-] - F. Koutník [-] (88. D. Reiniš [-] ) , P. Novotný [-] , J. Barda [-] (87. J. Pinc [-] ) , J. Šimák [-] (78. J. Alexa [-] )

TJ Sokol Planá nad Lužnicí
M. Fajfrlík [-] - L. Sedláček [-] , L. Anděl [-] , D. Fořt [-] , Z. Handrejch [-] (87. M. Jílek [-] ) - T. Štiak [-] , J. Pospíchal [-] , M. Janovský [-] , T. Pösinger [-] , D. Do Trung [-] (56. D. Římanek [-] ) - J. Trčka [-]

ŽK: 32. J. Barda , 50. F. Koutník - 56. L. Anděl , 73. T. Štiak , 81. D. Fořt .
Hráči zápasu: J. Barda , F. Koutník .
Místo: Milevsko. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Jarolím Jiří - KORANDA Tomáš, ŽEMLIČKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.