J. Šmídmajer 32.
J. Viták 68. (vl.)
2:1
(1:0)
81. J. Boháč (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:00

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběslav vede tabulku o 7 bodů! Šlágr kola rozhodla vlastní branka hostujícího Vitáka.


Branky


32. J. Šmídmajer , 68. J. Viták (vl.) - 81. J. Boháč (vl.)
0

V Soběslavi se potkali dva nejvýše postavené týmy Krajského přeboru. Tři body doma uhájila Soběslav, díky vlastní brance Vitáka. Smolně do vlastní branky pálil i domácí kapitán Boháč. Soběslav tak v čele tabulky zvýšila náskok na 7 bodů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šmídmajer potvrdil střeleckou formu

V prosluněném sobotním odpoledni se hrál v Soběslavi šlágr kola. Domácí hráči přivítali druhé Čimelice a utkání si nenechali ujít téměř tři stovky diváků. Zápas začal opatrně a první deset minut se do zakončení nedostal ani jeden z týmů. Poté začali být domácí hráči více aktivní směrem dopředu a vytvořili si herní převahu. Jenomže zakončení Hromady po rohovém kopu, zblokval zády jeden z hostujících hráčů. A střela Šmídmajera po přihrávce Dvořáka, postrádala více přesnosti. Na druhé straně se do dobrého přečíslení dostali hosté, ale Řezáčovu přihrávkou před branku pokryl brankář Hnilička.

V 19. minutě stihl dlouhý míč vrátit před branku Šmídmajer na dobíhajícího Dvořáka, tomu ale zakončení znepříjemnil včasným vyběhnutím brankář Slavík a jeho střelu zneškodnil. Ve 26. minutě se uvolnil na na pravé straně Fischer, odcentroval a na zadní tyči našel osamoceného Dvořáka, ale jeho hlavička skončila těsně nad. Hosté z Čimelic se snažili vyrážet do brejků, ale v úvodní půl hodině se do vážnější šance nedostali. 

 

Po půl hodině hry se rozhodl k dlouhému pasu Boháč, jeho pas podskočil hostující Fara a míč se snesl přímo na nohu nabíhajícího Šmídmajera, který střelou kolem padajícího Slavíka poslal Soběslav do vedení - 1:0. Pak se dostal do gólové pozice hostující Svojše, ale zakončení prováhal. Poločas tak skončil 1:0 pro domácí Soběslav. 

Ve druhé půli se pálil dvakrát do vlastní sítě

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Krátce po jeho začátku se po centru Dvořáka ocitl v šanci Šmídmajer, ten ovšem nedokázal zkrotit míč a tak jej posunul Fischerovi, kterému míč rovněž odskočil od nohy. Akce ovšem pokračovala, Fischer vybojoval míč zpět vrátil před branku na Šmídmajera, který střílel těsně vedle Slavíkovy branky. Soběslav byla nadále aktivnější a dobře kombinovala. Jenomže její největší slabina je proměňování šancí, na každý gól se strašně nadře.

 

A tak když se nedařilo domácím forvardům v zakončení, vypomohl jim hostující Viták. Hromada odcentroval z levé strany a Viták ve snaze míč odkopnout poslal balón za záda Slavíka - 2:0. V 70. minutě vyzkoušel pozornost domácího brankáře Hniličky, hostujícího Zelinka, ale jeho dalekonosná střela mu nepřidělala větší starosti. O chvilku později to zpoza vápna zkoušel Hegenbart, ale jeho střela nezamířila mezi tři tyče. 

 

V závěrečné čtvrt hodině se přeci jen Čimelice více tlačily před domácí branku. Své zaváhání mohl napravit Viták, když hlavičkoval po rohovém kopu osamocen na zadní tyči, ale branku minul. V 81. minutě se dočkali hosté snížení. Centr Nekla si do vlastní sítě srazil zády kapitán Boháč - 2:1. Hned vzápětí mohli jít domácí znovu do dvoubrankového trháku. Šmídmajer našel před brankou Mazoucha, ale ten z malého vápna trestuhodně přestřelil. O chvilku později centroval Mazouch na zadní tyči zakončoval Fischer, ale trefil jen záda padajícího Němce, od kterého šel míč na rohový kop. Závěr zápasu už si domácí pohlídali a po vítězství nad Čimelicemi, odskočili svým pronásledovatelům v čele tabulky na 7 bodů.  



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Jan Boháč (hráč): "Myslím si, že jsme měli zápas celou dobu pod kontrolou a Čimelice k ničemu moc nepustili. Zase se budu opakovat, ale škoda toho že nevyužijeme šance které máme. V poločase mohlo být pomalu po zápase, ale na gól se strašně nadřeme. Druhý poločas to bylo to samé, tři tutovky a nakonec bráníme těsný výsledek, když po standartce do vápna jsem si zadama srazil míč do vlastní sítě. Ale zaplať pánbůh to dobře dopadlo a pro nás důležitý tři body jsme uhráli"

SK SIKO Čimelice
Václav Hegenbart (hráč): "Domácí si vítězství zasloužili, byli o kousek lepší, vytvořili si více příležitostí. My jsme nenavázali na předchozí zápasy, byli jsme málo odvážní dopředu a i když jsme na konci tlačili, vyrovnat už se nepovedlo."



Sestavy


FK Spartak Soběslav
J. Hnilička [-] - M. Hromada [-] , J. Boháč [-] , L. Podráský [-] , K. Chotovinský [-] - J. Peltán [-] , P. Nohava [-] , R. Fischer [-] (85. V. Žalda [-] ) , T. Mazouch [-] - M. Dvořák [-] (88. D. Maršík [-] ) , J. Šmídmajer [-] (91. L. Hromada [-] ) -

SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - J. Viták [-] , M. Němec [-] , M. Fara [-] , J. Hadáček [-] (72. M. Suchan [-] ) - K. Řezáč [-] (60. Z. Pšenička [-] ) , P. Pávec [-] (78. M. Nekl [-] ) , T. Zelenka [-] , P. Listopad [-] , V. Hegenbart [-] - J. Svojše [-] (65. M. Káš [-] )

ŽK: 65. P. Pávec , 89. T. Zelenka .
Hráči zápasu: K. Chotovinský , J. Šmídmajer .
Místo: Soběslav. Počet diváků: 280. Rozhodčí: Šafránek Petr - HOCH Karel, PŘIBYL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.