2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vorel a Prášil nasměrovali Protivín ke třem bodům


Branky


0

Protivín přivítal doma exdivizní Milevsko a dal se očekávat vyrovnaný souboj. To se také potvrdilo. Diváci se dočkali v každém poločase jedné branky. O obě se postarali domácí hráči, kteří se tak na konci zápasu mohli radovat ze tří bodů a přiblížení nejlepší trojici týmů Krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půl hodině rozradostnil Zbyněk Vorel

Hráči Protivína se poprvé na jaře představili domácím divákům, když přivítali soupeře z Milevska. Hosté přijeli povzbuzení dobrým výkon a jasnou výhrou nad Pískem B v poměru 4:0. Naopak domácí chtěli odčinit výpadek ze druhé půle na hřišti Soběslavi, který je stál dobře rozehraný zápas a nakonec nulový bodový zisk. 

 

Hrál celkem svižný fotbal na obě strany a jako první vážněji zahrozili hosté. Po přiklepnutí pálil z 22 metrů utaženou placírou Komárek, ale jeho bomba se zastavila na břevně Hanusovy branky, který by se jinak natahoval po střele marně. V 18. minutě zatáhl míč Jan Vojta a zpětnou přihrávkou oslovil k zakončení Jaromíra Vorla, ten ale z prostoru penalty jen nastřelil jednho z hostujících obránců. O minutu později zafungovala bratrská spolupráce bratří Vorlů,  když Zbyněk, přiklepl míč Jaromírovi, ale jeho tvrdou ránu k tyči dokázal Dvořák vytáhnout na roh. Z následného rohu se dostal k zakončení Radka Vojty, tečoval do protipohybu brankáře Dvořáka Zbyněk Vorel, ale míč skončil na tyči.

 

Po necelé půl hodině hry se domácí hráči dočkali vedoucí branky. Hezkou akci po ose Jaromír Vorel, Prášil zakončil přesnou střelou zpoza vápna Zbyněk Vorel - 1:0. Hosté mohli odpovědět před odchodem do kabin, když Marvan přiklepl Komárkovi, ten se proháčkoval za domácí obranu, až před Hanuse, který jeho nájezd včasným skokem pod nohy kryl. Do kabin šli tak o gól spokojenější domácí hráči.

Prášil pojistil vedení Protivína druhým gólem

Druhý poločas se nesl v duchu domácího vyčkávání v obranném bloku a čekání na chybu soupeřovi obrany. Milevsko sice bylo opticky častěji u míče, ale nedokázalo se dostat do souvislého tlaku, který by vedl k vyrovnání. Hra se tak přelévala z jedné strany na druhou, bez vážnější šance.

 

V 75. minutě pak přišlo k pojistce v podobě druhé branky v síti Milevska. Moravcův centr do vápna byl odvrácen na vápno, kde získal míč Prášil a křižnou střelou nedal brankáři Dvořákovi šanci - 2:0. Hráčům Milevska nelze upřít snaha o to korigovat výsledek zápasu, ale střelecky jim prostě nebylo přáno. Centry do vápna domácích létaly zprava, zleva, ale buď je odvracela pozorná domácí obrana nebo když už se dostal někdo k zakončení z hráčů hostí, končila střela zcela mimo branku.

Zápas tak dospěl k zasloužené výhře Protivína, který se drží na dostřel vedoucí trojici soutěže. 



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Ondřej Prášil (hráč): "Hráli jsme poprvé před našimi fanoušky, minule jsme hráli na hlubocké umělce. Měli jsme super vstup do utkání, dali úvodní branku. Soupeř se ve druhé půli snažil o vyrovnání, přežili jsme nějaké jeho šance. Ale jsme dobří. Dobře organizovaní dozadu, branky nedostáváme. Udrželi jsme nulu, přidali kýžený druhý gól a takový výsledek už jsme schopní udržet. V týmu panuje dobrá nálada, všichni se smějou."




Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - M. Zach [-] , M. Brož [-] , L. Hála [-] , V. Rothbauer [-] - O. Prášil [-] , Z. Vorel [-] , R. Vojta [-] , J. Vojta [-] (74. J. Vojík [-] ) - J. Vorel [-] , J. Moravec [-] (86. L. Ruczkowski [-] )

FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - M. Novotný [-] , T. Vakoč [-] , J. Kosobud [-] - J. Komárek [-] , J. Marvan [-] (66. J. Paták [-] ) - F. Koutník [-] , P. Novotný [-] , J. Pinc [-] (46. L. Sedlák [-] ) , M. Málek [-] , J. Barda [-] (77. J. Alexa [-] )

ŽK: 72. J. Moravec - 54. M. Málek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vican Miroslav - EIBL Lukáš, MACKO Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.