0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První jarní body si připsal Rudolfov v Dačicích


Branky


0

U Dyje se potkaly týmy, které prožily opačné pocity při vstupu do jarních bojů. Zatímco domácí hráči si připsali v úvodu 6 bodů, hosté byli na nule, jak bodově, tak střelecky. Vše nakonec rozhodla trefa hostujícího Baščevana, která znamela bodový import pro Rudolfov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli v první půli lepším týmem, střelecky se prosadil Baščevan

Hráči Rudolfova překvapili téměř celý Krajský přebor minulý víkend, když překvapivě padli doma se Ševětínem. O to byla větší motivace, odčinit nezdar z domácího hřiště na půdě Dačic. Domácí ovšem nastupovali do zápasu v euforii, když doma nejprve porazili Milevsko a minulý týden šesti brankami deklasovali Osek na jeho hřišti.

 

Do zápasu vstoupili lépe hosté, kteří prokázali, že mají technické mužstvo a častěji drželi míč na svých kopačkách. Na první šanci si diváci museli počkat více jak čtvrt hodiny. Hostující Hrbáč odcentroval z levé strany, domácímu brankáři Zejdovi propadl míč mezi prsty a snesl se k nohám Kociny, jeho střelu směřující do sítě, ale vykopl na brankové čáře jeden z domácích obránců. Domácím se v prvním poločase moc nedařilo a jejich obrana musela dávat bedlivý pozor na útočné výpady hostí. Ve 34. minutě po nepřesné přihrávce Kovačičína, zaváhal na vlastní šestnáctce domácí Kněžínek, míč propadl k Baščevanovi a ten křížnou střelou překonal Zejdu – 0:1. Do konce prvního poločasu, už se žádná vážnější akce neurodila a tak šli do kabin spokojenější hráči Rudolfova.

Domácí se zlepšili, ale na vyrovnání nedosáhli

Druhý poločas začal ve svižném tempu. Hra se přesouvala z jedné strany na druhou. Hosté hrozili ze stran centrovanými míči do vápna, domácí kontrovali rychlým přechodem do útoku, ale v úvodu brankové příležitosti, nepřicházely ani na jedné straně.

Po hodině přetlačil na polovině hřiště Krtek Kovačičína, následně přihrával Tomanovi, který si posunul míč do vápna, tvrdě vystřelil, ale Kotek jeho střelu dokázal vyrazit. Na druhé straně zahrával standardní situaci Pouzar, na jeho centr vyběhl tvz. do tmy brankář Zejda, ale Baščevanova hlavička mířila nad.

 

 

V 70. minutě domácí podnikl další rychlý výpad do hostující obrany, ale tečovaná střela Šimánka skončila těsně vedle Kotkovy branky. Čtvrt hodiny před koncem měl na kopačce vyrovnání Jindra, když ho našel zpětnou přihrávkou Toman na hranici malého vápna. Domácímu kanonýrovi, ale nejspíš zvlhl po minulém hattrickovém představení v Oseku střelecký prach, střela mu vůbec nesedla a skončila v rukavicích brankáře Kotka. Domácí se tlačili za vyrovnání, ale hosté zkušeně bránili a drželi míč na svých kopačkách. Když se v závěru neujala ani střela Tomana, skončil zápas 0:1 pro Rudolfov, který si tak na jaře připsal první body.



Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Václav Zejda (hráč): "První poločas se nám vůbec nevydařil, směrem dopředu jsme si nic nevytvořili. Rudolfov byl daleko více na míči, ale do vážnějších příležitostí se nedostával. Ve 34. minutě se však šikovně uvolnil Baščevan a střelou k tyči dal na 1:0. V druhé půli se naše hra zlepšila a také jsme si vypracovali dvě slušné brankové příležitosti, ty ale bohužel zůstaly nevyužity. Vzhledem k druhému poločasu by podle mého názoru zápasu více slušela remíza, ale nedokázali jsme vstřelit gól, a proto si Rudolfov všechny body odvezl právem. Musíme se z toho poučit a příště podat lepší výkon."




Sestavy


FK Dačice
V. Zejda [-] - P. Celý [-] , V. Kněžínek [-] , J. Nosek [-] , D. Mašát [-] (73. J. Brunner [-] ) , D. Vacuška [-] - O. Jelínek [-] (46. V. Bastl [-] ) , T. Jindra [-] , M. Šimánek [-] (78. M. Janák [-] ) , M. Krtek [-] - M. Toman [-] -

SK Rudolfov
J. Kotek [-] - Z. Kuna [-] , J. Novotný [-] , Š. Prokeš [-] , O. Hajný [-] - V. Baščevan [-] (75. V. Vejvar [-] ) , J. Hrbáč [-] , J. Kovačič [-] - L. Janák [-] , R. Pouzar [-] , M. Kocina [-] (89. V. Dvořák [-] )

ŽK: 27. O. Jelínek , 89. V. Kněžínek - 55. J. Hrbáč , 61. Z. Kuna , 88. J. Kovačič .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kotalík Petr - VYCHODIL Tomáš, POLÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.