I. Dan 66.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 13:15

18.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek si překvapivě odvezl všechny body z Písku


Branky


66. I. Dan - 15. M. Carda , 54. J. Říský
0

Souboj sousedů v tabulce, kteří se musejí ohlížet za svá záda se odehrál u Otavy. Oba soupeři jsou blízko sestupového pásma a tak šlo v zápase o hodně. Tři body nakonec ukořistili hosté z Oseka, kteří tak slaví první jarní body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z rohového kopu se prosadil Carda

U Otavy se potkaly týmy, které se nachází ve spodní části tabulky. Ačkoli oba týmy dělil v tabulce jediný bod, favoritem n zisk tří bodů byli domácí hráči. Osek totiž v úvodních dvou kolech nezískal ani bod a navíc inkasoval 8 branek, z toho hned šest minulé kolo doma proti Dačicím. U domácích hráčů se navíc dala čekat podpora pendlů z A týmu, ale ne vždy se všechny papírové předpoklady vyplní.

 

Trenér Písku B Jaroslav Ptáček, udělal oproti minulému kolu hned šest změn v základní sestavě, ale ani tentokrát se rotace se sestavou neukázala, jako recept na vítězství. Na písecké umělce byli domácí hráči od začátku aktivnější, bělavější, ale bez brankového efektu. Hráči Oseka vycházeli ze zabezpečené obrany a předváděli svou klasickou hru s jednoduchým přechodem dopředu a důrazem. Bez větších šancí na obou stranách se pak zrodila vedoucí branka. Hosté zahrávali rohový kop a Carda se svým důrazem prosadil na přední tyči – 0:1.

 

 

Domácí hráči se snažili o rychlou odpověď. Měli možnosti srovnat po sérii standardních situací a rohových kopů, ale pozorná obrana hostí si se všemi pokusy domácích poradila bez újmy. S hubeným jednobrankovým náskokem, tak odcházeli spokojenější do kabin hosté.

Říský vstřelil rozhodující branku

Ve druhém poločase se dal očekávat stupňující domácí tlak a honba za vyrovnáním. Jenomže všechnu tuhle snahu utnuli hosté, už po deseti minutách hry druhého poločasu. Jednoduchý nákop dopředu znamenal situaci dva na dva. Souboj s hostujícím hráčem prohrál jeden z domácích obránců, následovala přihrávka na osamoceného Říského a ten sám před Varyšem nezaváhal – 0:2.

 

Hosty druhá branka uklidnila, ale na změně hry se nic nezměnilo. Dál vycházeli ze soustředěné obrany a kontrovali rychlými protiútoky. V 66. minutě se dokázali prosadit domácí hráči a provedli to stylem, který je vlastní pro hosty z Oseka. Velek se s ničím nerozpakoval a poslal z půlící čáry dlouhý pas na hranici vápna. Zde byl důrazný v souboji Dan Ion a svou povedenou hlavičkou přehodil, nepříliš dobře stojícího brankáře Chaluše – 1:2.

 

 

Hráči Písku se snažili ve zbytku zápasu o vyrovnání, ale hosté už si svůj náskok nenechali vzít a odvezli si všechny tři body. Pro Osek vůbec první jarní body, které je poslaly o dva před svého sobotního soupeře. 



Ohlasy k zápasu


FC Písek B
web FC Písek: "Náš tým si na jaře připsal další zbytečnou porážku. Po minulé vysoké prohře v Milevsku, se opět proměnila sestava, ale ani proti týmu z Oseka to nestačilo na bodový zisk. Naši hráči se sice snažili, ale na jaře se nám bodově nedaří."

TJ Osek
Libor Blažečka (hráč): "Po minulém nepovedeném kole, jsme provedli změnu v rozestavení, která nám pomohla k lepší hře. Konečně se na to dalo i koukat. Využívali jsme hry po krajích a zjednodušili kombinaci max na dva doteky. Výsledkem byli tři body z Písku, které jsou hodně důležité."



Sestavy


FC Písek B
L. Varyš [-] - O. Hudák [-] , P. Velek [-] - I. Dan [-] (86. L. Machovský [-] ) - J. Zušťák [-] (64. F. Stráský [-] ) - D. Uhlík [-] , J. Held [-] (25. D. Votava [-] ) , M. Řežábek [-] , J. Váchal [-] , L. Holub [-] , P. Keclík [-]

TJ Osek
J. Chaluš [-] - M. Brabec [-] , J. Říský [-] (86. M. Čapek [-] ) , L. Blažečka [-] , S. Hosnedl [-] (90. T. Hřebíček [-] ) , J. Mráz [-] , K. Maroušek [-] , R. Kuneš [-] , J. Brož [-] (75. M. Kroupa [-] ) , M. Carda [-] , M. Krejčí [-]

ŽK: 36. D. Uhlík , 76. J. Váchal - 27. J. Brož , 87. J. Mráz , 88. K. Maroušek , 90. M. Kroupa .
Hráči zápasu: M. Carda , M. Krejčí .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Přibyl Jan - ŠAFRÁNEK Petr, SEBERA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.