1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2017 14:30

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká si doma připsala zasloužené tři body s druhou Želčí


Branky


0

Hosté ze Želče ztratili kontakt s vedoucí Soběslaví, když odjeli s prázdnou z hřiště Hluboké. Tři body přiřkl domácím povedenou střelou Hájek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle branku nepřinesla

Utkání se pod zámkem hrálo na umělé trávě a v prvním poločase byla k vidění vyrovnaná partie. Na první vážnější zakončení si museli diváci počkat čtvrt hodiny. Nitrianský potáhl míč středem hřiště a tvrdou střelou prověřil brankáře Hovorku, který vyrazil jeho střelu na roh. Hosté odpověděli Sokoltem, který si naskočil na centr z pravé strany a hlavičkoval těsně vedle domácí branky. Další situace před domácí brankou skončila za zády brankáře Brašničky, když střelu Brůžka dorazil Sokolt. Bohužel pro hosty stál Sokolt zřejmě v těsném ofsajdu a tak branka neplatila.

 

Jinak se hra odehrávala od vápna k vápnu, bez vážnější převahy jednoho z týmu. Před odchodem do šaten, vystrašil domácí diváky brankář Brašnička. Střela Sokolta mu propadla mezi prsty, ale domácí brankář stihl míč chybit na brankové čáře. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Hájek vystřelil Hluboké tři body

Druhý poločas přinesl jednoznačnou partii, a kdo čekal nápor hostí ze Želče, musel být zklamán. Domácí hráči byli aktivnější a ve druhém poločase jasně lepším týmem. Hned v úvodních minutách díky sérii standardních situací zatlačila Hluboká hosty před vlastní branku. Největší šanci měl na noze Tauber, ale Sokolt jeho střelu tečoval těsně vedle branky hostí. O chvilku později se dostal k míči na pravé straně Hájek a centrem hledal před brankou nabíhající duo Tauber – T. Adam, ale ani jeden z domácích útočníků na míč nedosáhl. Po hodině hry se dostal míč ve vápně hostí k Legdanovi, ale tomu ve vyložené šanci nesedla střela halfvolejem.

 

Před brankářem Hovorkou se neustále něco dělo a po dalším centru se míč odrazil k Tauberovi, který si jej připravil na střelu, která otřásla břevnem, a míč se od brankové čáry odrazil ven. Velké starosti dělal hostující obraně s chutí hrající Hájek, kterého bylo plné hřiště. A byl to právě Hájek, který vstřelil vedoucí branku Hluboké. Za vápnem převzal odražený míč a utaženou ranou k tyči prostřelil Hovorku – 1:0.

 

 

Želeč hrála hodně špatně, ale i tak mohla z ničeho nic udeřit. Centr Rabiňáka se snesl na hlavu Škrábka, který měl před sebou prázdnou branku, ale hlavou poslal míč vysoko nad. Na druhé straně mohla Hluboká pojistit těsné vedení, když vybídl ke skórování přihrávkou přes celé vápno Jonáš nabíhajícího Taubera, jeho zakončení dokázal Hovorka vyrazit a míč pak na druhý pokus Hovorka ukopl před dobíhajícím Němcem. Hosté se dostali k zakončení ještě jednou, když to zkoušel znovu ze vzduchu Sokolt, ale brankář Brašnička mohl zůstat v klidu. Více se v utkání nestalo a Hluboká si za výborný druhý poločas připsala tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš (hráč): "Podařilo se nám porazit silného soupeře, navíc jsme nedostali gól, takže jsme spokojeni. První poločas byl celkem vyrovnaný, bez vážnějších šancí, ikdyž soupeř dal gól, který ale neplatil kvůli ofsajdu. Druhý poločas už jsme byli lepší a měli i několik šancí, ale podařilo se nám vstřelit pouze jeden gól. Ke konci zápasu ještě oba týmy měly po jedné vyložené šanci, ale soupeř hlavičkoval vysoko nad bránu a nás vychytal skvělým zákrokem hostující brankář. Nakonec jsme tedy vyhráli 1:0, což si myslím, že odpovídá průběhu zápasu."




Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - S. Legdan [-] , J. Čermín [-] , T. Antoš [-] - K. Jonáš [-] , O. Němec [-] , I. Nitrianský [-] - P. Hájek [-] (90. O. Krátký [-] ) , T. Adam [-] (68. D. Faber [-] ) , T. Křiváček [-] (85. M. Lovička [-] ) , T. Tauber [-] -

TJ Sokol Želeč
P. Hovorka [-] - D. Pavličko [-] , J. Škrábek [-] , M. Petr [-] , I. Kloc [-] (4. V. Podroužek [-] ) , O. Kosobud [-] - J. Švec [-] , J. Holub [-] , J. Rabiňák [-] , M. Brůžek [-] - M. Sokolt [-]

Hráči zápasu: K. Jonáš , P. Hájek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Tůma Vítězslav - HERZOG Radek, JAROLÍM Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.