Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2017 14:30

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko si doma vyšláplo na Písek B


Branky


0

Domácí výběr si připsal první jarní vítězství, když na domácí umělce nastřílel Písku B čtyři branky a konečně se snad začne posouvat tabulkou vzhůru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Standardky na domácí platily

17. kolo Ondrášovka krajského přeboru nabídlo divákům v Milevsku okresní fotbalové derby mezi domácími vzduchotechniky a hostujícím píseckým béčkem. Hosté přijeli praktcky s kompletním dorostem, který na hřišti dirigoval zkušený Zušťák. Když nebudeme počítat kanonýra Písku, činil věkový průměr Písku B 19 let.

 

Ještě, než se stačily oba celky na umělém trávníku rozkoukat, měnilo se poprvé skóre. To, když v 5. minutě zahrával přímý volný kop z pravé strany hřiště milevský Josef Komárek, jehož pokus přes veškerou snahu nikdo netečoval, ale míč k překvapení všech zapadl k zadní tyči branky Jakuba Jevčáka - 1:0. Domácí hráči byli od úvodních minut aktivnější. O chvilku později se uvolnil domácí Marvan, ale jeho tvrdá rána skončila mimo tři tyče.

 

Písečtí hráči se jen těžko dostávali do zajímavějších příležitostí, přesto mohli ve 34. minutě vyrovnat. Velká šance po přesné uličce Jana Zušťáka však skončila ranou vedla zadní tyče branky domácích. To na druhé straně se míč do sítě dostal do poločasu ještě jednou - a znovu po standardní situaci. Ve 35. minutě zvýšil náskok Milevska Martin Málek, který se dostal po centru do vápna k zakončení na zadní tyči a ranou pod břevno nedal Jevčákovi šanci zasáhnout - 2:0.

Okresní derby jasně v domácí prospěch

Pokud chtěl Písek něco s vývojem utkání udělat, vzala mu veškeré naděje na úspěch další standardní situace domácích. Ve 49. minutě se po rohovém kopu prosadil na přední tyči zakončující František Koutník - 3:0. Po hodině hry se Milevsko dočkalo další branky. Marvan se uvolnil na pravé straně, přihrávkou pod sebe našel Komárka, jeho střelu Jevčák vyrazil, ale na dorážku Pavla Novotného byl krátký - 4:0.

Aby toho pro hosty nebylo málo, nechal si dát během sedmi minut dvě žluté karty Říhá, který pokaždé hasil rozjíždějící se brejkové situace domácích, po standardních situacích hostí. Domácí však přesilovku ke vstřelení "bůra" nevyužili, pátá neodbila...

V souboji sousedů v tabulce se tak radovali domácí vzduchotechnici, kteří se v tabulce vzdálili týmům bojující o sestup. V dalším střetnutí čeká tým Milevska mužstvo Protivína a hosté z Písku si to doma rozdají s Osekem. Vzhledem k situaci v divizi, tak u Otavy uvidí přímý střet týmů bojujících o nesestupovou příčku.

Autor: Petr Brůha / fcpisek.cz

 



Ohlasy k zápasu



FC Písek B
webové stránky FC Písek: "Domácím se povedl vstup do zápasu a i nadále měli více ze hry. I přesto jsme mohli před odchodem do šaten vyrovnat, ale střela Blažka skončila vedle. Hned z další akce domácí zvýšili na rozdíl dvou branek. Ve druhém poločase Milevsko kontrolovalo hru a přidalo další dvě trefy."



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - M. Novotný [-] , J. Kosobud [-] , T. Vakoč [-] - J. Marvan [-] (62. J. Paták [-] ) , J. Komárek [-] - F. Koutník [-] (71. J. Alexa [-] ) , P. Novotný [-] , J. Barda [-] , J. Pinc [-] (77. L. Sedlák [-] ) , M. Málek [-]

FC Písek B
J. Jevčák [-] (67. F. Stráský [-] ) - O. Hudák [-] , P. Velek [-] , D. Petřík [-] - I. Dan [-] - J. Zušťák [-] (67. M. Hulínko [-] ) - F. Blažek [-] , M. Říha [-] , O. Sajtl [-] , L. Němeček [-] , D. Uhlík [-]

ŽK: 85. J. Alexa - 11. O. Hudák , 58. M. Říha , 87. F. Stráský . ČK: 65. M. Říha .
Hráči zápasu: J. Komárek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Reisner Jiří - VICAN Miroslav, HAVLÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.